- 10 Kasım 2015
- 191
- 82
- 13
Ne kadarlık oldu seninki canım :)Bende yarın 10 da gideceğim. Bakalım bebişim kendini gösterecekmi
Günaydın kızlar :) Ben dün kontrole gittim ve bebeğim % 85-90 kızmış . Küçük prenses geliyor nasipse:)))
Kizlar nub çıkıntısı diye bisey varmis duydunuzmu?cinsiyet tahmini icin ona göre benimki kiz görünüyor. Eglencesine baktim yarin bakalım ne kadar dogru cikacak
Teşekkür ederim :)Hayırlı olsun canım
baktım ama pek anlamadım paralel mı dik mi:) cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum 12. hafatada emin olmamakla birlikte kız gibi duruo demiştiAa onu bilmiyorumdum bende bakıyım bari nub çıkıntısı denen şeye
Ben folik asiti bırakalı cok oldu yani doktorum bırak dedi suan kullandıgım vitaminler;Decavit,Devit-3,Osteo Zinc,Krilom ve kan ilacım da Gynoferon
Günaydın kızlar :) Ben dün kontrole gittim ve bebeğim % 85-90 kızmış . Küçük prenses geliyor nasipse:)))
Evet benim de çok şiddetli başım ağrıyo ve benim de çok ağrımaz . Doktorum Parol içebilirsin günde 3 kez dedi ama korkuyorum bişey olur diyekızlar bende son günlerde feci bir baş ağrısı oluyor dayanılacak gibi değil dokorumu aradım parol alabilirsin dedi bir sakıncası yokmuş.. normalde benım cok nadir başım ağrır sizde de böyle bir şikayet var mı ?
Eğer 14. haftadaysan görür :)hayırlı olsun bende bu gün gitcem ama görebilirmi bilmiyor
valla ben ağrıdığında bi tane içiyorum 1 in üstüne çıkmadım hiçEvet benim de çok şiddetli başım ağrıyo ve benim de çok ağrımaz . Doktorum Parol içebilirsin günde 3 kez dedi ama korkuyorum bişey olur diye
Ben çalışıyorum bayağı kötü oluyorum gün içerisindevalla ben ağrıdığında bi tane içiyorum 1 in üstüne çıkmadım hiç( dayanamıyorum ama ayağa bile kalkamıyorum
aynen bende çalışıyorum gün içinde dinlenemek mümkün değil zaten akşamları da dinlenmeye çok az vakit kalıoBen çalışıyorum bayağı kötü oluyorum gün içerisindeBi de son zamanlar da tansiyonum düşüyo ama malesef dinlenemiyorum
Neden net söylemediki haftanda musait gibi. Bakalim bize ne diyecekGünaydın kızlar :) Ben dün kontrole gittim ve bebeğim % 85-90 kızmış . Küçük prenses geliyor nasipse:)))
Kesinlikle , eve git yemek ye sonra masayı toparla biraz evdekilerle zaman geçir zaten yatma zamanı geliyo .aynen bende çalışıyorum gün içinde dinlenemek mümkün değil zaten akşamları da dinlenmeye çok az vakit kalıo
Doğuma kadar % 100 cinsiyet söylemiyolarmış :) Kesin olarak % 90 diyoruz , diğer 10 yanılma payı ve o payı hep saklı tutuyoruz dediNeden net söylemediki haftanda musait gibi. Bakalim bize ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?