• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Kizlar nub çıkıntısı diye bisey varmis duydunuzmu? :KK66: cinsiyet tahmini icin :KK66: ona göre benimki kiz görünüyor. Eglencesine baktim yarin bakalım ne kadar dogru cikacak :KK66:

Aa onu bilmiyorumdum bende bakıyım bari nub çıkıntısı denen şeye

Ben folik asiti bırakalı cok oldu yani doktorum bırak dedi suan kullandıgım vitaminler;Decavit,Devit-3,Osteo Zinc,Krilom ve kan ilacım da Gynoferon

decavit ve demir hapı bana yan etki yaptı tüm vücudum kıpkırmızı kabardı o yuzden bıraktım folik asiti de 13. hafta da bırakmıştım 12. haftadan sonra pek bi faydası yok sanırım folık asitin.

kızlar bende son günlerde feci bir baş ağrısı oluyor dayanılacak gibi değil dokorumu aradım parol alabilirsin dedi bir sakıncası yokmuş.. normalde benım cok nadir başım ağrır sizde de böyle bir şikayet var mı ?

kızlar bende son günlerde feci bir baş ağrısı oluyor dayanılacak gibi değil dokorumu aradım parol alabilirsin dedi bir sakıncası yokmuş.. normalde benım cok nadir başım ağrır sizde de böyle bir şikayet var mı ?
Evet benim de çok şiddetli başım ağrıyo ve benim de çok ağrımaz . Doktorum Parol içebilirsin günde 3 kez dedi ama korkuyorum bişey olur diye :(

Evet benim de çok şiddetli başım ağrıyo ve benim de çok ağrımaz . Doktorum Parol içebilirsin günde 3 kez dedi ama korkuyorum bişey olur diye :KK43:
valla ben ağrıdığında bi tane içiyorum 1 in üstüne çıkmadım hiç :(( dayanamıyorum ama ayağa bile kalkamıyorum :(

valla ben ağrıdığında bi tane içiyorum 1 in üstüne çıkmadım hiç :KK43:( dayanamıyorum ama ayağa bile kalkamıyorum :KK43:
Ben çalışıyorum bayağı kötü oluyorum gün içerisinde :KK43: Bi de son zamanlar da tansiyonum düşüyo ama malesef dinlenemiyorum :(

Bas agrisi geçtiğimiz haftalarda bende de cok oluyodu. Parol alabilirsin dedi. Baş ağrısı geldigi zaman isyerini cekemiyodum. Ama cok şükür simdi yok iyiyim bu günlerde.

Back