Selamlar herkse bende araniza yeni geldim 6+4 u devirdik an itibariyle temmuz annelerindenim insaallah beklenen kavusma ise 26 temmuz diyor tahmini ama bakalim ne gosterecek rabbim bizlere
Bel agrısını yazman iyi olmus canım benimde belim agrıyor sen kac haftalıksın canım ?Siskinlik ve gaz bende coktu simdi azaldi. Ana biraz porsiyonu artiryim yine ayni oliyim. Sadece corba icince bile çatlayacak gibi oluuom. O yuzden kisa aralıklarla azar azar yiyom. Bu arada söylemesi ayip fena halde kabizim ve bugun cok zorladim umarim bisiy olmaz bel agrimda var. Bugun doktordaydim bel ve kasık agrisi ve şişlik gayet normal dedi.
8+2 olduk bugun. Gayet normal dedi ama kabizliga ne iyi gelir dıe soracaktim unuttum. Siz giderseniz sorarmisinuzBel agrısını yazman iyi olmus canım benimde belim agrıyor sen kac haftalıksın canım ?
8+2 olduk bugun. Gayet normal dedi ama kabizliga ne iyi gelir dıe soracaktim unuttum. Siz giderseniz sorarmisinuz
Merhaba arkadaşlar,
Kısmetse ben de temmuzda ikinci kez anne olacağım :)
Herkese sevgiler
Bu hamilelik takvimi nsl ekleniyo
Ama olmuyo, tamam doğum tarihi falan yazdım ama olmadıBuradan ekleyebilirsin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
Aynen öyle yapmışım:)))Doğum tarihini dikkatli yaz Örnek : 14.07.2016 yaz 2015 yazma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?