Temmuz anneleri

Süt ve meyva hergün yiyom çok şükür ama incir iyi fikir birde gun kuruşu kayisi iyi gelecek gibi

Ben demir hapı kullanıyorum, o kadar kötüydüm ki karnım artık sertleşmişti :( Ama şükür iyiyim şimdi bir de bol su içiyorum iyi geliyor , çok katı beslenmemeye çalışıyorum

Bir z

Kesenin durmasının bir zararı yok dimi sana . hayırlısı olsun üzme kendini sakın .
Şükrediyor ki birini bize bağışladı. Diğeri çok ilerlemeden gitmesi bizim sansimiza yoksa yarı kürtaj gibi bişiy olacaktı. Şimdi kendi kendini yok edecekmiş o kese inşallah. Rabbime ne kadar şükretsek az

Şükrediyor ki birini bize bağışladı. Diğeri çok ilerlemeden gitmesi bizim sansimiza yoksa yarı kürtaj gibi bişiy olacaktı. Şimdi kendi kendini yok edecekmiş o kese inşallah. Rabbime ne kadar şükretsek az
Evet şükretmen için çok büyük bir sebebin var . Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .

Mrb kızlar Nasılsıniz gorusmeyeli?
İş yerinde problemler vardı. Onlarla ugrasiyordum. Size daha önce de bahsetmistim. Hamile olduğumu neden soylemedigimi falan. Ayrılmak zorunda kaldım. Hayırlısı böyledir inş.

Mrb kızlar Nasılsıniz gorusmeyeli?
İş yerinde problemler vardı. Onlarla ugrasiyordum. Size daha önce de bahsetmistim. Hamile olduğumu neden soylemedigimi falan. Ayrılmak zorunda kaldım. Hayırlısı böyledir inş.
Hayırlısı olsun cnm bebek yüzünden mi ayrıldın?

Mrb kizlar gaz ve karin siskinligi olanlar ne yapiyorsunuz ne iyi geliyor cok zorluyor beni kuru kaysi tek basina fayda etmiyo

Kizlar 10. Hafta icindeyim. Şimdiye kadar sadece oguruyodum bugün çok çıkardım halsiz düştüm. Normalde bu haftalarda bitmesi lazımdı benimki yeni başladı normalmiki

Back