Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8+2 olduk bugun. Gayet normal dedi ama kabizliga ne iyi gelir dıe soracaktim unuttum. Siz giderseniz sorarmisinuz
Süt ve meyva hergün yiyom çok şükür ama incir iyi fikir birde gun kuruşu kayisi iyi gelecek gibiCanım bana kurutulmuş incir, süt, ve meyve çok iyi geldi,
Süt ve meyva hergün yiyom çok şükür ama incir iyi fikir birde gun kuruşu kayisi iyi gelecek gibi
Süt ve meyva hergün yiyom çok şükür ama incir iyi fikir birde gun kuruşu kayisi iyi gelecek gibi
Gittim cnm biri gelmekten vazgecmis. Ama hala kesesi içimde ne zaman yok olur bilmiyorumCanım sen diğer bebeğin için gittin mi doktora ?
Kuru kayisi yiyin o iyi gelicek8+2 olduk bugun. Gayet normal dedi ama kabizliga ne iyi gelir dıe soracaktim unuttum. Siz giderseniz sorarmisinuz
Gittim cnm biri gelmekten vazgecmis. Ama hala kesesi içimde ne zaman yok olur bilmiyorum
Şükrediyor ki birini bize bağışladı. Diğeri çok ilerlemeden gitmesi bizim sansimiza yoksa yarı kürtaj gibi bişiy olacaktı. Şimdi kendi kendini yok edecekmiş o kese inşallah. Rabbime ne kadar şükretsek azBir z
Kesenin durmasının bir zararı yok dimi sana . hayırlısı olsun üzme kendini sakın .
Evet şükretmen için çok büyük bir sebebin var . Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .Şükrediyor ki birini bize bağışladı. Diğeri çok ilerlemeden gitmesi bizim sansimiza yoksa yarı kürtaj gibi bişiy olacaktı. Şimdi kendi kendini yok edecekmiş o kese inşallah. Rabbime ne kadar şükretsek az
Hayırlısı olsun cnm bebek yüzünden mi ayrıldın?Mrb kızlar Nasılsıniz gorusmeyeli?
İş yerinde problemler vardı. Onlarla ugrasiyordum. Size daha önce de bahsetmistim. Hamile olduğumu neden soylemedigimi falan. Ayrılmak zorunda kaldım. Hayırlısı böyledir inş.
Stres ve huzursuzluk yüzünden.Hayırlısı olsun cnm bebek yüzünden mi ayrıldın?
Kendin ayrıldın yani o zaman söyleyip ayrilsaydin hamile olduğunuStres ve huzursuzluk yüzünden.
Hayır canım kendim ayrilmadim. Hamile olduğumu duyunca mobing uyguladilar. Sen soylemememe takildin bayaKendin ayrıldın yani o zaman söyleyip ayrilsaydin hamile olduğunu
Evet senin yerine gıcık oldum onlara... o yüzdenHayır canım kendim ayrilmadim. Hamile olduğumu duyunca mobing uyguladilar. Sen soylemememe takildin baya
Çin takvimine baktım ama inanmıyorum :) erkek diyo :)merhaba kızlar. merakımdan soruyorumda Çin takvimine baktınız mı:)