• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

merhaba kızlarrrr....bende nasipse ikinci anneliğimi temmuz ayında tadacağım...c.tesi gdiyorum minik meleğin kalp atışlarını duymaya...midem hep ağzımda,bi kusabilsem rahatlıcam herhalde ama nafile..kızımdayken de vardı bulantım..ama onda kokulara çok hassastım bunda Allah tan o yok...Rabbim hamileliklerimizi hayırla sonuçlandırsın..

merhaba kızlarrrr....bende nasipse ikinci anneliğimi temmuz ayında tadacağım...c.tesi gdiyorum minik meleğin kalp atışlarını duymaya...midem hep ağzımda,bi kusabilsem rahatlıcam herhalde ama nafile..kızımdayken de vardı bulantım..ama onda kokulara çok hassastım bunda Allah tan o yok...Rabbim hamileliklerimizi hayırla sonuçlandırsın..
Merhaba Hoşgeldin. Rabbim sağ salim kavuştursun inş.

Herkese merhaba bende araniza katiliyorum 2014 kasim annelerinden. 1 yasinda bir kizim var 2.ye hamile oldugumu ogrendim cok sukur. Kizimi 2 sene bekledik bunda 1 kere geri cekilme yontemiyle hamile kaldim hala soktayim. Bugun 5+4um ultrasonda keseyi ve yolk kesesini gordum cok sukur. Insallah bebegide gorurum. Beklenen dogum tarihide 30 temmuz. Rabbim hepimize saglikli dogumlar hamilelikler nasip etsin insallah.

Herkese merhaba bende araniza katiliyorum 2014 kasim annelerinden. 1 yasinda bir kizim var 2.ye hamile oldugumu ogrendim cok sukur. Kizimi 2 sene bekledik bunda 1 kere geri cekilme yontemiyle hamile kaldim hala soktayim. Bugun 5+4um ultrasonda keseyi ve yolk kesesini gordum cok sukur. Insallah bebegide gorurum. Beklenen dogum tarihide 30 temmuz. Rabbim hepimize saglikli dogumlar hamilelikler nasip etsin insallah.
Hoşgeldiniz , hayırlı uğurlu sağlıklı doğumlar nasip etsin güzel Allahımm

Kızlar bende de bazen adetliyken kasık agrısı yaşıyordum simdide o sekilde agrı oluyo ara ara..Randevumda 4 hafta sonra ama ben dayanamıycam doktorumu arayıp sorucam

Allahın izni ile dogum 19 temmuz dedi doktorum.Kızlar bu arada ben istanbul göztepe medical parka gidiyorum benimle aynı hastaneye giden varmı ?

Günaydın kızlar
6. hafta içindeyim sanırım daha gününü kestiremedik o ayrı bi konuda kalp atışını duyamadık. 2 hafta sonra yine gideceğim inşallah o zaman duyarım :(

Günaydın kızlar
6. hafta içindeyim sanırım daha gününü kestiremedik o ayrı bi konuda kalp atışını duyamadık. 2 hafta sonra yine gideceğim inşallah o zaman duyarım :KK43:

İnsallah duyarsın canım endise etme bazılarında 7.haftadan itibaren duyuluyormus

Günaydın kızlar
6. hafta içindeyim sanırım daha gününü kestiremedik o ayrı bi konuda kalp atışını duyamadık. 2 hafta sonra yine gideceğim inşallah o zaman duyarım :KK43:

Günaydın. 6.haftanın içindeysen çok normal canım. Merak etme inş. duyarsın. Sen gönlünü ferah tut.

Back