• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Selamlar herkse bende araniza yeni geldim 6+4 u devirdik an itibariyle temmuz annelerindenim insaallah beklenen kavusma ise 26 temmuz diyor tahmini ama bakalim ne gosterecek rabbim bizlere

doğum tarihlerimiz aynı kalp atışını duydunuzmu canım siz

Merhaba kizlar.Allahim hepimize mucizelerimizi kucagimiza almayi nasip etsin inshAllah.bende 10 aralik 2.kontrolume gitcem.inshAllah kismetse kalp atishlarini duyarim

Mrb kizlar bnm de cok fazla gaz ve siskinligim var uyku hali bir de onun disinda istahim cok acildi 51 kiloyla basladim gebelige bu siskinlik ve sanci ne zmn gecer yada nsl gecer kizlar ya patlayacam

Siskinlik ve gaz bende coktu simdi azaldi. Ana biraz porsiyonu artiryim yine ayni oliyim. Sadece corba icince bile çatlayacak gibi oluuom. O yuzden kisa aralıklarla azar azar yiyom. Bu arada söylemesi ayip fena halde kabizim ve bugun cok zorladim umarim bisiy olmaz bel agrimda var. Bugun doktordaydim bel ve kasık agrisi ve şişlik gayet normal dedi.

Siskinlik ve gaz bende coktu simdi azaldi. Ana biraz porsiyonu artiryim yine ayni oliyim. Sadece corba icince bile çatlayacak gibi oluuom. O yuzden kisa aralıklarla azar azar yiyom. Bu arada söylemesi ayip fena halde kabizim ve bugun cok zorladim umarim bisiy olmaz bel agrimda var. Bugun doktordaydim bel ve kasık agrisi ve şişlik gayet normal dedi.
Bel agrısını yazman iyi olmus canım benimde belim agrıyor sen kac haftalıksın canım ?

8+2 olduk bugun. Gayet normal dedi ama kabizliga ne iyi gelir dıe soracaktim unuttum. Siz giderseniz sorarmisinuz

Aa aynıyız canım bende 8+3 benim 3. Kontrolüm olucak aralık 28 inde bende de ara ara oluyo kabızlık soyliycem burada da paylasırım canım

Back