- 15 Ekim 2012
- 346
- 229
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim bi sorum olacak. bugün kasıklarımda yırtılma gibi bi aı hissediyorum. özellikle hapşırdıgımda güldüğümde yani vücudumu zorladığımda. sizce neden
kızlar neler yiyorsunuz?
süt
ceviz
kuru üzüm
yeşillik yemeye çalışıyorum ben Peki sizler?
Ne güzel. Şişkinliği de maden suyu, probiyotik yoğurtla falan çözersin.bende kusma bulantı falan yok pek, ama yemek yediğim zaman şişkinlik hissediyoum o kadar.
Ne güzel. Şişkinliği de maden suyu, probiyotik yoğurtla falan çözersin.
Kızlar benim bi sorum olacak. bugün kasıklarımda yırtılma gibi bi aı hissediyorum. özellikle hapşırdıgımda güldüğümde yani vücudumu zorladığımda. sizce neden
Benim canım hiç bir yemek istemiyor ceviz, badem, kuru üzümü bile zorla yiyorum
Ayni durumdayim hic belirti yok gazda azaldi sadece uyku hali var. Kalp atisini duyduk çok şükürBen de kalp atislarini duydum cok sukur. Benim de nerdeyse hicbir belirtim yok. Iyice korkmaya baslamistim. Ama doktor bebek iyi dedi rahatladim. :)
Benim tek belirtim gaz :) ve gazimi icimde tutamamak :))
Geri cekilme yöntemi ne demek nasılbisiy?Herkese merhaba bende araniza katiliyorum 2014 kasim annelerinden. 1 yasinda bir kizim var 2.ye hamile oldugumu ogrendim cok sukur. Kizimi 2 sene bekledik bunda 1 kere geri cekilme yontemiyle hamile kaldim hala soktayim. Bugun 5+4um ultrasonda keseyi ve yolk kesesini gordum cok sukur. Insallah bebegide gorurum. Beklenen dogum tarihide 30 temmuz. Rabbim hepimize saglikli dogumlar hamilelikler nasip etsin insallah.
Merhaba Hoşgeldin :)merhaba herkese ben de yeniyim
7 hafta.Merhaba Hoşgeldin :)
Kaç haftalıksın?