Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anlayamadım. Yaşin bir fazlasinami bakiliyor?merhaba kızlar. merakımdan soruyorumda Çin takvimine baktınız mı:)
http://cin-takvimi.gen.tr/otomatik-cin-takvimi-hesaplamaBen anlayamadım. Yaşin bir fazlasinami bakiliyor?
Hamilelik takvimi eklesene sende niye eklemiyosun . Kaçıncı haftandasın ?Bende baktım kızlar bana da erkek diyor ama inanasım da gelmiyor.Bu arada kızlar benim belirtilerim hic yok bitti gibi bir sey aklıma bazen kotu seyler geliyo Doktor randevuma da 10 gün var daha bebegimi cok merak ediyorum
Çin takvimi banada erkek dedi ama erkek olursa karnımızda 40 gün sonra seğirme olurmuş, 40 günü geçtik seğirme yok daha bende. Sanırım kız. sizlerde oldumu kızlar.
benimde çin takvimine göre erkek:) ama tabi ki sağlıklı olsun geresi hiç önemli değil. haftaya salı randevum var benimde bebeğimi çok merak ediyorum. belirgin bir şekilde görebilsem keşke:) belirti olarak sabahları aniden gelen öğürme isteği.yemeklere karşı tiksinme ve kasıklarımda olan ara ara acılar:)
İlk kalp atışımzı duyduk bizz Çok şükür Rabbime. 3 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi. sizlere de aynısını dedimi kızlar. 8+2 olmuşuz
Hadi hayırlı olsun :) O zaman senin doğum temmuz sonu ağustos başı gibi oluyo dimi :)