Temmuz anneleri

Merhaba kızlar Bende hayırlısıyla Temmuz annesi olacağım sizler gibi
Bende çin takvimine baktım kız çıktı ama kalp atışını gördüğüm gün rüyamda gördüm
sezeryan doğum yapmışım uyandığımda eşim başımda çok yakışıklı bi oğlumuz olduğunu söyledi rüyamda :anneadayı: Bakalım yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun önceden olsa kız isterim derdim ama iş ciddiye binince yeterki sağlıklı olsun diyor insan

Yarın bizde kalp atışını duyacağız inşallah bir aksilik olmaz :) dua edin hanımlar. çok heyecanlıyızz

Çin takvimi bana da erkek diyo :) bu sene erkek senesi galiba :)

Bende baktım kızlar bana da erkek diyor ama inanasım da gelmiyor.Bu arada kızlar benim belirtilerim hic yok bitti gibi bir sey aklıma bazen kotu seyler geliyo :( Doktor randevuma da 10 gün var daha bebegimi cok merak ediyorum

Bende baktım kızlar bana da erkek diyor ama inanasım da gelmiyor.Bu arada kızlar benim belirtilerim hic yok bitti gibi bir sey aklıma bazen kotu seyler geliyo :KK43: Doktor randevuma da 10 gün var daha bebegimi cok merak ediyorum
Hamilelik takvimi eklesene sende niye eklemiyosun . Kaçıncı haftandasın ?

Çin takvimi banada erkek dedi ama erkek olursa karnımızda 40 gün sonra seğirme olurmuş, 40 günü geçtik seğirme yok daha bende. Sanırım kız. sizlerde oldumu kızlar.

Çin takvimi banada erkek dedi ama erkek olursa karnımızda 40 gün sonra seğirme olurmuş, 40 günü geçtik seğirme yok daha bende. Sanırım kız. sizlerde oldumu kızlar.

Bilemiyorum seğirme var mı anlayamıyorum :)

cin takvimi bana da erkek gosterdi.hic inanmasamda ilginc geliyo.inshAllah ilerde gorucez dogrumu hesaplamish)

Çin takvimi ilk bebeğime kız demişti. Oğlan anasıyım. Şimdikine erkek diyor.:)

çin takvimini inceledim de eğer, satı yazarsanız bana erkek diyor ama sonuçta ovülasyon olmadan çoçuk olamaz benim de o zaman ay kayıyor o zaman da kız diyor:) sizce hangisi doğru:)))

benimde çin takvimine göre erkek:) ama tabi ki sağlıklı olsun geresi hiç önemli değil. haftaya salı randevum var benimde bebeğimi çok merak ediyorum. belirgin bir şekilde görebilsem keşke:) belirti olarak sabahları aniden gelen öğürme isteği.yemeklere karşı tiksinme ve kasıklarımda olan ara ara acılar:)

benimde çin takvimine göre erkek:) ama tabi ki sağlıklı olsun geresi hiç önemli değil. haftaya salı randevum var benimde bebeğimi çok merak ediyorum. belirgin bir şekilde görebilsem keşke:) belirti olarak sabahları aniden gelen öğürme isteği.yemeklere karşı tiksinme ve kasıklarımda olan ara ara acılar:)

Haftaya benimde randevum var sabırsızlıkla bekliyorum :) Bu arada seninkinin tıpatıp aynı şikayetlerini yaşıyorum . Kasıklarımdaki acı bazen beni korkutuyo ama doktoruma sordum gayet normal dedi o yüzden içim rahat:KK46: :KK200: :anneadayı:

İlk kalp atışımzı duyduk bizz :KK200::KK46::KK36: Çok şükür Rabbime. 3 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi. sizlere de aynısını dedimi kızlar. 8+2 olmuşuz :KK45:

İlk kalp atışımzı duyduk bizz :KK200::KK46::KK36: Çok şükür Rabbime. 3 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi. sizlere de aynısını dedimi kızlar. 8+2 olmuşuz :KK45:

Hadi hayırlı olsun :) O zaman senin doğum temmuz sonu ağustos başı gibi oluyo dimi :)

Back