Aslında doktorun normal olanı söylemiş canım, yurtdışında hamileler ayda 1 kere kontrole gidiyor bir sıkıntı olmadığı sürece, biz de doktorlar neden bilmiyorum sıkıntı olmasa da kimini 2 haftada bir çağırıyor. Hastahanede doktorda hasta gibi davranıyor gebelere. Demek ki bir sıkıntı yok sende, benim doktorum da çok rahat en son 2 hafta önce gittim bir dahakine 1 ay sonra gel dedi, gayet memnunumHoşgeldin :) Hayırlı olsun inş.
Neden iki hafta sonrasına tekrar randevu verdiler ki? Ben bir ay sonra gidicem de merak ettim
Aslında doktorun normal olanı söylemiş canım, yurtdışında hamileler ayda 1 kere kontrole gidiyor bir sıkıntı olmadığı sürece, biz de doktorlar neden bilmiyorum sıkıntı olmasa da kimini 2 haftada bir çağırıyor. Hastahanede doktorda hasta gibi davranıyor gebelere. Demek ki bir sıkıntı yok sende, benim doktorum da çok rahat en son 2 hafta önce gittim bir dahakine 1 ay sonra gel dedi, gayet memnunum
Bende memnunum canım merak ettim sadeceSen kaç haftalıksın bu arada
Bazen 8 haftaya kadar duyulamayabiliyomus. Ama duyulur bnce cunku nerdeyse 7 haftalik olmusKızlar bir sey sorucam ben 6+4 günlük hamileyim cuma günü randevum var kalp atıslarını duyabilirmiyiz ?
sizin sat nezaman canimDr gittik teyzeleri :)
7mm daha çok küçük yaklaşık 5 haftalık mış. Kalp atışı kese falan görünmedi 3 hafta sonra görünür dedi. :)
son adet tarihiniz
Cok şükür darısı bizim basimizaKızlar Merhaba
Bugün Bebeğinizin kalp atislarini duyduk çok tuhaf bir duygu duygulandim ama aglayamadim. Allah tüm arzu edenlenlere nasip etsin aratmasin yarabbimm
İnşallah en yakın zaman da güzel haberlerini alırızCok şükür darısı bizim basimiza)
İnşaallah canim inşallahİnşallah en yakın zaman da güzel haberlerini alırız
Bn hem folbiol hem de vitamin hapi aliyorum. Folbiolu aksam iciyorum. Digerini sabah kahvaltidan sonraKızlar folbiol ilaç alıyor musunuz? Alıyorsanız nasıl alıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?