• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Bende 17 aralıkta gidecem inş duyarım kalp atislarini çok fazla gaz sancilarim var.
Gaz olması cok iyiymis ben bugun gittim kalp atislari icin. Kendine yer açıyormuş rakimde. Birinin sesini duyduk digeri sanırım vazgecti gelmekten... Allah'im sanada nasip etsin tik tik duyasin insallahhhh; ))

UOTE="Cgpbas, post: 43819399, member: 481381"]Gaz olması cok iyiymis ben bugun gittim kalp atislari icin. Kendine yer açıyormuş rakimde. Birinin sesini duyduk digeri sanırım vazgecti gelmekten... Allah'im sanada nasip etsin tik tik duyasin insallahhhh; ))[/QUOTE]
Inşallah çok teşekkürler:)

Gaz olması cok iyiymis ben bugun gittim kalp atislari icin. Kendine yer açıyormuş rakimde. Birinin sesini duyduk digeri sanırım vazgecti gelmekten... Allah'im sanada nasip etsin tik tik duyasin insallahhhh; ))

Canım benim çok sevindim kalp atışını duyduğuna . Üzülme sakın belki diğeri daha geç gelişiyodur haftaya falan da onu duyarsınız

Canım benim çok sevindim kalp atışını duyduğuna . Üzülme sakın belki diğeri daha geç gelişiyodur haftaya falan da onu duyarsınız
Hayırlısı olsun diyorum cnm Rabbim neylerse güzel eyler vardir bunda da bir hayir hayırlısıysa biran once yetişsin kardesine... bekleyip gorcez bakalım

gözün aydın. diğerini de duyarsın inş. ne zaman gideceksin tekrar?

Ben daha kalp atışlarını duymadım kızlar 15 gün sonra gideceğim doktora ama o kadar sabırsızlanıyorum ki :)
Hiç bir şeyde hissetmiyorum, ne bulantı var ne halsizlik, nede birşeylerden tiksiniyorum, Sanki hamile değil gibiyim. göğüslerim ağrıyordu oda geçti, kasık ağrıyordu oda yok maaşallah :) Elimde tahlil ve ultrasyon olmasa tereddüt edeceğim :) böyle olanlar var mı?

Ben daha kalp atışlarını duymadım kızlar 15 gün sonra gideceğim doktora ama o kadar sabırsızlanıyorum ki :)
Hiç bir şeyde hissetmiyorum, ne bulantı var ne halsizlik, nede birşeylerden tiksiniyorum, Sanki hamile değil gibiyim. göğüslerim ağrıyordu oda geçti, kasık ağrıyordu oda yok maaşallah :) Elimde tahlil ve ultrasyon olmasa tereddüt edeceğim :) böyle olanlar var mı?

Ayyy ne güzel ya :) Maşallah diyimde nazar değmesin :KK46:

İlk hamileliğim aynı böyleydi. İnsan şüpheleniyor doğru :)
Ama inan ki bu şekilde hamilelik büyük şansmış.

Kızlar afedersiniz sarımsı koyu bir leke var böyle olması norma mi? hiç bu kadar koyu akıntı olmamıştı :( Kendime nazar ettim bişey hissetmiyorum diye :(

Bu arada hangi şehirdesiniz kızlar?
Ben Konyadayım. Çok sert bir kış kapıda. Bol bol meyveyle çok hasta olmadan atlatalım inş.

Back