- 10 Kasım 2015
- 191
- 82
- 13
İnşallah inşallah :)Bende bugün aksama dogru gideceğim insallahhhh bizde görürüz kalp atışlarını... ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallah :)Bende bugün aksama dogru gideceğim insallahhhh bizde görürüz kalp atışlarını... ☺
Ayyy harika :) Gözün aydın canım.
Allahım sağ salim kavuştursun bebişlerimize inş.
Gaz olması cok iyiymis ben bugun gittim kalp atislari icin. Kendine yer açıyormuş rakimde. Birinin sesini duyduk digeri sanırım vazgecti gelmekten... Allah'im sanada nasip etsin tik tik duyasin insallahhhh; ))Bende 17 aralıkta gidecem inş duyarım kalp atislarini çok fazla gaz sancilarim var.
Gaz olması cok iyiymis ben bugun gittim kalp atislari icin. Kendine yer açıyormuş rakimde. Birinin sesini duyduk digeri sanırım vazgecti gelmekten... Allah'im sanada nasip etsin tik tik duyasin insallahhhh; ))
Hayırlısı olsun diyorum cnm Rabbim neylerse güzel eyler vardir bunda da bir hayir hayırlısıysa biran once yetişsin kardesine... bekleyip gorcez bakalımCanım benim çok sevindim kalp atışını duyduğuna . Üzülme sakın belki diğeri daha geç gelişiyodur haftaya falan da onu duyarsınız
gözün aydın. diğerini de duyarsın inş. ne zaman gideceksin tekrar?Gaz olması cok iyiymis ben bugun gittim kalp atislari icin. Kendine yer açıyormuş rakimde. Birinin sesini duyduk digeri sanırım vazgecti gelmekten... Allah'im sanada nasip etsin tik tik duyasin insallahhhh; ))
Sali günü tekrar görüyüm dedi ama pek umut yok sanırım. Ama inşallah okunan ezanlar hurnetine digerinin sağlığı yerindedir inşallahgözün aydın. diğerini de duyarsın inş. ne zaman gideceksin tekrar?
Ben daha kalp atışlarını duymadım kızlar 15 gün sonra gideceğim doktora ama o kadar sabırsızlanıyorum ki :)
Hiç bir şeyde hissetmiyorum, ne bulantı var ne halsizlik, nede birşeylerden tiksiniyorum, Sanki hamile değil gibiyim. göğüslerim ağrıyordu oda geçti, kasık ağrıyordu oda yok maaşallah :) Elimde tahlil ve ultrasyon olmasa tereddüt edeceğim :) böyle olanlar var mı?
Ben daha kalp atışlarını duymadım kızlar 15 gün sonra gideceğim doktora ama o kadar sabırsızlanıyorum ki :)
Hiç bir şeyde hissetmiyorum, ne bulantı var ne halsizlik, nede birşeylerden tiksiniyorum, Sanki hamile değil gibiyim. göğüslerim ağrıyordu oda geçti, kasık ağrıyordu oda yok maaşallah :) Elimde tahlil ve ultrasyon olmasa tereddüt edeceğim :) böyle olanlar var mı?
Sali günü tekrar görüyüm dedi ama pek umut yok sanırım. Ama inşallah okunan ezanlar hurnetine digerinin sağlığı yerindedir inşallah
Hiç korkma benim 2 hafta önce koyu kahve lekelenmem olmuştu . İstirahat et dinlen biraz geçer .Kızlar afedersiniz sarımsı koyu bir leke var böyle olması norma mi? hiç bu kadar koyu akıntı olmamıştı Kendime nazar ettim bişey hissetmiyorum diye
Amin cnm inşallah sali gunu gidecem inşallahgözün aydın. diğerini de duyarsın inş. ne zaman gideceksin tekrar?
Aaaaaay ayakta uyuyorum vallahi
İnşallah 12.haftada sonlanır bu durum. Yoksa çok zor valla durumumuz.
Dün akşam oğlum gel anne seni yerine yatırayım diyor. Ödevini yapıyorduk birlikte ama ben uyumuşum
Ne hallere düştük