• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Hoşgeldin :) Hayırlı olsun inş.
Neden iki hafta sonrasına tekrar randevu verdiler ki? Ben bir ay sonra gidicem de merak ettim
Aslında doktorun normal olanı söylemiş canım, yurtdışında hamileler ayda 1 kere kontrole gidiyor bir sıkıntı olmadığı sürece, biz de doktorlar neden bilmiyorum sıkıntı olmasa da kimini 2 haftada bir çağırıyor. Hastahanede doktorda hasta gibi davranıyor gebelere. Demek ki bir sıkıntı yok sende, benim doktorum da çok rahat en son 2 hafta önce gittim bir dahakine 1 ay sonra gel dedi, gayet memnunum :anneadayı:

Aslında doktorun normal olanı söylemiş canım, yurtdışında hamileler ayda 1 kere kontrole gidiyor bir sıkıntı olmadığı sürece, biz de doktorlar neden bilmiyorum sıkıntı olmasa da kimini 2 haftada bir çağırıyor. Hastahanede doktorda hasta gibi davranıyor gebelere. Demek ki bir sıkıntı yok sende, benim doktorum da çok rahat en son 2 hafta önce gittim bir dahakine 1 ay sonra gel dedi, gayet memnunum :anneadayı:

Bende memnunum canım merak ettim sadece :KK39: Sen kaç haftalıksın bu arada

Kızlar bir sey sorucam ben 6+4 günlük hamileyim cuma günü randevum var kalp atıslarını duyabilirmiyiz ?

Hayırlısı ile birde ben duysamdim kalp atışlarını.. gunler gecmiyo sanki.. p.tesi randevum var cumaya aldiracam çatladım bekle bekle... ;)

Dr gittik teyzeleri :)

7mm daha çok küçük yaklaşık 5 haftalık mış. Kalp atışı kese falan görünmedi 3 hafta sonra görünür dedi. :)

Kızlar Merhaba
Bugün Bebeğinizin kalp atislarini duyduk çok tuhaf bir duygu duygulandim ama aglayamadim. Allah tüm arzu edenlenlere nasip etsin aratmasin yarabbimm

Kızlar folbiol ilaç alıyor musunuz? Alıyorsanız nasıl alıyorsunuz?

Back