• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Kızlar kimseden ses çıkmıyor. Herşey yolunda mı?
Ben dardayım valla bi el atın.
Mide bulantıma grip eklenmişti. o daha tam düzelmeden diş ağrım başladı. İşyeri çok yoğun ve daha kimseye hamile olduğumu söylemediğim için henüz beni idare eden de yok.
Napsam, nerelere gitsem :KK55:

Mide bulantıma grip eklenmişti. o daha tam düzelmeden diş ağrım başladı. İşyeri çok yoğun ve daha kimseye hamile olduğumu söylemediğim için henüz beni idare eden de yok.
Neden söylemiyorsun böyle bir haber gizlenirmi ben catladim 4,5 haftalikken duymayan kalmadı

Neden söylemiyorsun böyle bir haber gizlenirmi ben catladim 4,5 haftalikken duymayan kalmadı
Güvenmiyorum da o yüzden. Bizim burası entrikası bol bir yer. Çıkışımı bile verebilirler. Ne kadar geç duyulursa o kadar iyi.
Sen özelde misin devlette mi?

Bende söylemiştim gizlemeye hiç gerek yok söyle bence . Geçmiş olsun bu arada

Güvenmiyorum da o yüzden. Bizim burası entrikası bol bir yer. Çıkışımı bile verebilirler. Ne kadar geç duyulursa o kadar iyi.
Ben de basta soylemedim. Bulantilarim vardi o zaman. Yemeklere katilmadigim zaman beni yanlis anliyolardi. Ben de soylemek zorunda kaldim. Boylesi daha rahat oldu.
Ama senin nedenin varmis. Allah yardimcin olsun. Insanlar cok onyargili

Ben de basta soylemedim. Bulantilarim vardi o zaman. Yemeklere katilmadigim zaman beni yanlis anliyolardi. Ben de soylemek zorunda kaldim. Boylesi daha rahat oldu.
Ama senin nedenin varmis. Allah yardimcin olsun. Insanlar cok onyargili
Amin. Tecrübelerim erken duyulursa, ilave olarak stresle uğraşmak istemedim. Ama illaki duyulacak göbeği evde bırakıp gelemem ya :KK70:

Özelde çalışıyorum ama saklamam cok zor bulantilar yorgunluk cok şükür herkes destek oluyo. Bugun gitmedim ise basimi kaldiramadim daha yeni toparlanabildim

Özelde çalışıyorum ama saklamam cok zor bulantilar yorgunluk cok şükür herkes destek oluyo. Bugun gitmedim ise basimi kaldiramadim daha yeni toparlanabildim
Ne güzel ben şanslı değilim maalesef. Şartlarım bu yapacak birşey yok. Ciddi bir sorun da yok :)

Kızlar aferdersiniz gaz sancısı çekiyorum. hamilelikle ilgisi varmı. Karnım sancılanıyor kasıklarım değil.

Bende bugün aksama dogru gideceğim insallahhhh bizde görürüz kalp atışlarını... ☺

Ben cumartesi doktordaydım ve bebeğimin kalp atışını duyduk çok şükür :) Çok farklı anlatılamaz bir duygu kalp atışını duyduğum an gözyaşlarıma hakim olamadım :) :KK46::KK200:

Ayyy harika :) Gözün aydın canım.
Allahım sağ salim kavuştursun bebişlerimize inş.

Back