- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
Bn hem folbiol hem de vitamin hapi aliyorum. Folbiolu aksam iciyorum. Digerini sabah kahvaltidan sonra
ben folbiolu hafatda 2 kere yarım yut dedi, vitamin vermedi hiç bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn hem folbiol hem de vitamin hapi aliyorum. Folbiolu aksam iciyorum. Digerini sabah kahvaltidan sonra
Kızlar Merhaba
Bugün Bebeğinizin kalp atislarini duyduk çok tuhaf bir duygu duygulandim ama aglayamadim. Allah tüm arzu edenlenlere nasip etsin aratmasin yarabbimm
Kızlar folbiol ilaç alıyor musunuz? Alıyorsanız nasıl alıyorsunuz?
Neden söylemiyorsun böyle bir haber gizlenirmi ben catladim 4,5 haftalikken duymayan kalmadıKızlar kimseden ses çıkmıyor. Herşey yolunda mı?
Ben dardayım valla bi el atın.
Mide bulantıma grip eklenmişti. o daha tam düzelmeden diş ağrım başladı. İşyeri çok yoğun ve daha kimseye hamile olduğumu söylemediğim için henüz beni idare eden de yok.
Napsam, nerelere gitsem
Güvenmiyorum da o yüzden. Bizim burası entrikası bol bir yer. Çıkışımı bile verebilirler. Ne kadar geç duyulursa o kadar iyi.Neden söylemiyorsun böyle bir haber gizlenirmi ben catladim 4,5 haftalikken duymayan kalmadı
Bende söylemiştim gizlemeye hiç gerek yok söyle bence . Geçmiş olsun bu aradaKızlar kimseden ses çıkmıyor. Herşey yolunda mı?
Ben dardayım valla bi el atın.
Mide bulantıma grip eklenmişti. o daha tam düzelmeden diş ağrım başladı. İşyeri çok yoğun ve daha kimseye hamile olduğumu söylemediğim için henüz beni idare eden de yok.
Napsam, nerelere gitsem
Ben de basta soylemedim. Bulantilarim vardi o zaman. Yemeklere katilmadigim zaman beni yanlis anliyolardi. Ben de soylemek zorunda kaldim. Boylesi daha rahat oldu.Güvenmiyorum da o yüzden. Bizim burası entrikası bol bir yer. Çıkışımı bile verebilirler. Ne kadar geç duyulursa o kadar iyi.
Sen özelde misin devlette mi?
Amin. Tecrübelerim erken duyulursa, ilave olarak stresle uğraşmak istemedim. Ama illaki duyulacak göbeği evde bırakıp gelemem yaBen de basta soylemedim. Bulantilarim vardi o zaman. Yemeklere katilmadigim zaman beni yanlis anliyolardi. Ben de soylemek zorunda kaldim. Boylesi daha rahat oldu.
Ama senin nedenin varmis. Allah yardimcin olsun. Insanlar cok onyargili
Özelde çalışıyorum ama saklamam cok zor bulantilar yorgunluk cok şükür herkes destek oluyo. Bugun gitmedim ise basimi kaldiramadim daha yeni toparlanabildimGüvenmiyorum da o yüzden. Bizim burası entrikası bol bir yer. Çıkışımı bile verebilirler. Ne kadar geç duyulursa o kadar iyi.
Sen özelde misin devlette mi?
Özelde çalışıyorum ama saklamam cok zor bulantilar yorgunluk cok şükür herkes destek oluyo. Bugun gitmedim ise basimi kaldiramadim daha yeni toparlanabildim
Ne güzel ben şanslı değilim maalesef. Şartlarım bu yapacak birşey yok. Ciddi bir sorun da yok :)Özelde çalışıyorum ama saklamam cok zor bulantilar yorgunluk cok şükür herkes destek oluyo. Bugun gitmedim ise basimi kaldiramadim daha yeni toparlanabildim
Başım agriyo.. yorgunum onun dışında hicbir belirti hisetmiyom bazen unutuom bile hamile olduğumu normalmiki?Geçmiş olsun neyin var ?
Kızlar aferdersiniz gaz sancısı çekiyorum. hamilelikle ilgisi varmı. Karnım sancılanıyor kasıklarım değil.
Ben cumartesi doktordaydım ve bebeğimin kalp atışını duyduk çok şükür :) Çok farklı anlatılamaz bir duygu kalp atışını duyduğum an gözyaşlarıma hakim olamadım :)