Temmuz anneleri

Kızlar siz ne durumdasınız? Bende acayip şişkinlik var. Midem kötü zaten, aşırı bir yemem de yok. Acayip uykum var. İşyerinde falan rezilim.
Kış uykusuna yatsamda baharda uyandırsalar
Olmaz mı ki??

Merhaba , bende aranıza yeni katıldım. Geçen çarşamba keseyi de kalp atışını da gördük şükür. Mide bulantılarım fena. Özellikle sabahları. Doktor mide bulantısı için bir hap verdi. Bir de burun spreyi verdi. 2 hafta sonra tekrar randevum var. Allah hepimize kolaylık versin.

Hoşgeldin , hayırlı olsun :)

Kızlar siz ne durumdasınız? Bende acayip şişkinlik var. Midem kötü zaten, aşırı bir yemem de yok. Acayip uykum var. İşyerinde falan rezilim.
Kış uykusuna yatsamda baharda uyandırsalar
Olmaz mı ki??
Al bendende o kadar midem bulanio ama cikaramiom henüz... halsizim uykum var... isyerinde ayakta uyuyom sanki...

Bn 10.30da uyuyorum. Heralde aranizda en gec uyuyan benim :)) zaten hamilelikten once de cok az uyurdum. Uykuyla aram pek yok

Kızlar bende aynı sekil uzerimde agırlık var hic bir sey yapasım gelmiyo.Cuma günü doktor randevum var güzel gecer insallah

Bende uyku, kusma, hiç bir şey yok. Bende bir tuhaflık var sanırım.
Değerlerim şöyle hanımlar dahada dr gitmedim kısmetse yarın gideceğim. sizce nasıl
89
369
1924
iki üç güne bir kan testi sonuçları

günaydın kızlar. benim bütün uyku düzenim bozuldu dün gece 4te kalktım uyuyamadım bir daha. noluyor şimdiden hazırlık mı yapıyor vücudum sonrasına?

Tuhaflık yok aslında. Hiç olmayadabilir. Benim ilk hamileliğim çok rahattı. Hiçbir şey anlamadım. Bunu da öyle olur sanıyordum ama çok farklı mahvoldum. Hayırlısıyla alalım kucağımıza da hepsini unuturuz :)

Hoşgeldin :) Hayırlı olsun inş.
Neden iki hafta sonrasına tekrar randevu verdiler ki? Ben bir ay sonra gidicem de merak ettim

TAM OLARAK KAÇINCI HAFTADA KALP ATIŞINI DUYDUN CANIM?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…