Temmuz Anneleri Buraya....

Canim Yeterde Artar Bile Yaptiklarin Karni Burnundahamişsin Sonuçta..komşularinin Yeniş Mi Akli Başina Gelmiş:d

yeni gelmiş ben doğurmadan gelcekler sonra işi eve taşıycam doğumdan sonra misafir kabul etme şansım olmayacak evde bebeğe mi bakayım işimi mi yapayım bilmiyorum annem de olmayacak tek başımıza bakalım hallederiz umarım..

aynen bende düşünürken canım istedi ekşi ekşi: yarasın canım benim

canim mercimek köftesi de kolay oluyo ..istersen onuda yap..
üf nasil is cikariolar hamile kadina ..sinir oldum .. walla benim elim kolum kalkmio ..makarna yapmak bile zor gelio :S
sana da canım benim mercimekli köfte de bana zor geldi aslında oda iyi olur ama bakalım yarın sabah 7 de kalkabilirsem yaparım iii geceler

günaydın şekerlerr nasılsınız bakalım bu sabah. bende kocişimi işe yolladım da bi bakem ne var ne yok dedim. veee tabiki ilk günaydın diyende ben olmak istedim açıkçasıı. :sm_cool::sm_cool:GÜNAYDIIIINNNN len UYANIN ARTIIIKKK:mymeka: sizi gidi uykucular sizii:mymeka: öpüldünüz şekerlera.s.

ne uykusu kız hic uykusuz sabah ettim gene bugün cok zor sabah oldu ve hala gözlerimde uyku yok ne hikmettir anlamadım gitti nerde yaw benim uykum :uhm: bide bu yetmezmiş gibi iki cam sildim yarında diger camlarımı silicem perdelerimi yıkıycam hepsini eşimde salonu boyuycak off off cok iş cıkıcak ve ben hic uyumadımda yarın cok gücsüz kalırım kesin :1no2:

günaydınnnn herkese... nasılsınız bakalım... ben bu güzel cumartesi günü maalesef çalışıyorum (( gerçi sagolsun kocişim sabah güzel bir kahvaltı hazırladı bana ve güne harika bir başlangıç yaptım ama onu evde bırakıp gelmek çok zor geldi ((
adasu çok yorma kendini... uyumadığın için bedenin yorgundur sen hissetmesende... azar azar yap işlerini...

gunaydın herkezlere
bende sabah kalktım, ilk kez bugun biraz erken uyandım...kahvaltımı evde yapıp geldim...ne yazıkki ben de çalışıyorum...

günaydınn kızlarr iyi hafta sonlarııı bende çalışanlardanımm...
oooo herkez evinde yapmış kahvaltıyıı...
bende şimdi yapıyorummm

gunaydın herkezlere
bende sabah kalktım, ilk kez bugun biraz erken uyandım...kahvaltımı evde yapıp geldim...ne yazıkki ben de çalışıyorum...

ahhh kader arkadaşım benimmm... :içelim: bu halimizle ctesi ctesi çalıştırıyorlar bizi yaaaa.... gerçi ben her ctesi çalışmıyorum... o yüzden buna şükür diyim a.s a.s

ahhh kader arkadaşım benimmm... :içelim: bu halimizle ctesi ctesi çalıştırıyorlar bizi yaaaa.... gerçi ben her ctesi çalışmıyorum... o yüzden buna şükür diyim a.s a.s

malesef her cumartesi burdayım...
19 mayıstada tatil yok...yine işteyiz...

malesef her cumartesi burdayım...
19 mayıstada tatil yok...yine işteyiz...

oy oy oyyy... neykesi ben çalışmıyorum 19 mayıs'ta... 23 nisan'da çalışmıştım ama... biraz nöbet gibi oluyor benimki. kattaki diğer yön. sekr. arkadaşla anlaşıyoruz birimiz geliyoruz.

günaydın güzel temmuz anneleri.. bende çalışıyorum dermişim ay sizin pazar gününüz var benim gibi griban napsın 7gün 24 saat annelikten ve ev hanımlığından istifa gibi bi şansım da yokşaka şaka:) izinlerinize az kaldı kızlar az daha sabredin o zaman istediğiniz gibi cumartesilerinizi evde geçiririsiniza.s.

ev hanımlığı öyle yaaa.. çok zor ama e biz de işten çıkınca da ev hanımı oluveriyoruz... gerçi sağolsun kocişler yardımcı oluyor Allah'tan... o izinlerin gelmesini biran önce bekliyorum valla... şöyle gerile gerile yatacam televizyonun karşısında bütün gün. doğuma kadar tabi.. doğumdan sonra Allah yardımcımız olsun :roflol: :roflol: hele doğum izni bitip de işe döndüğümüzde Allah çoooook yardımcımız olsun :roflol: :roflol: :roflol:

ya benide izinler bittikten sonraki zaman düşündürüyor. Nasıl olacak bilmiyorum...

ya benide izinler bittikten sonraki zaman düşündürüyor. Nasıl olacak bilmiyorum...

aynen.. işe dönmek çok zor olacak bebişlerimizi bırakıp.. orası bir gerçek... gün içinde çoook özliycez... ben ağlaya ağlaya gelirim işe kesin... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

calisanlara kolay gelsin ..hic ii bir gece gecirmedim.. kabus gördüm hep..
allahtan kizkardesim bende kalmisti yoksa gebericektim korkudan..

bi ara bi de sey gördüm.. bebisimi doguruyorum ..hastaneye yetisemiorum evde doguruyorum.. bir kac saat sonra karnimda yine bir kipirti oluyor.. ultrasonla bakiyoruz ki.. ikizmi$.. digerinin arkasina saklanmis :roflol: ay insallah yha varmiki öyle bir sansim?? :)))

belkıde vardır kız bunun için drunun gozlerının kör olamsı lasım pekı kor mu?

selam kizlar gununuz aydin olsun dicem ama ben gibi bazilarinin aydin olmamis
askito supersin he ikiz he insallah ne diyelim istiyorsan
her neyse ben bu gece uyumadim desem yeridir saat 2 de uyumaya calistim az yattim derken yeniden uyandims aat 3 de bi dis agrisi bi dis agrisi sormayin
saat 6ya kadar uyumadim
saat 8 de yeniden uyandim sonra bi daha mi uyku yok
dis agrisi beni yedi bitirdi senağlama
hayirlisi ile dogum yapsam da su disimin iki tanesina baksalar yada alsalar da kurtulsam
ama ben hic dis aldirmadim korkarim ama olsun alsinlar da kurtulayim bea

kocacim da bana guzel bi kahvalti hazirliyor ki daha yeni yapcaz he kahvaltiyi :)et pisiyor mangalda yanina patates kizartmasi yani almanca pommes askito sırnaşık şey
karpuz oh neyse caniniz cekmez insallah :teytey:

llah cezani vermesin perihan..kahvaltida et mi yiceksiniz :roflol: afiet olsun ööööööö :)))))))))

belkıde vardır kız bunun için drunun gozlerının kör olamsı lasım pekı kor mu?

yok kiz kör deil :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…