- 19 Eylül 2007
- 1.172
- 7
aynen bende düşünürken canım istedi ekşi ekşi:kız daha ne yapacan,yeter.ev görmeye geliyorlar ama hamile kadına geliyorlar,kimse ayıplamaz seni
bu arada patates salatası dedin de,benimde acayip canım istemişti bugün,yapmaya üşenmişti ama biraz önce yaptım dayanamayıp. gece gece soğan kokacam yaaaa :çok üzgünüm:
sana da canım benim mercimekli köfte de bana zor geldi aslında oda iyi olur ama bakalım yarın sabah 7 de kalkabilirsem yaparımcanim mercimek köftesi de kolay oluyo ..istersen onuda yap..
üf nasil is cikariolar hamile kadina ..sinir oldum .. walla benim elim kolum kalkmio ..makarna yapmak bile zor gelio :S
gunaydın herkezlere
bende sabah kalktım, ilk kez bugun biraz erken uyandım...kahvaltımı evde yapıp geldim...ne yazıkki ben de çalışıyorum...
ahhh kader arkadaşım benimmm... :içelim: bu halimizle ctesi ctesi çalıştırıyorlar bizi yaaaa.... gerçi ben her ctesi çalışmıyorum... o yüzden buna şükür diyim a.s a.s
malesef her cumartesi burdayım...
19 mayıstada tatil yok...yine işteyiz...
günaydın güzel temmuz anneleri.. bende çalışıyorum dermişimay sizin pazar gününüz var benim gibi griban napsın 7gün 24 saat annelikten ve ev hanımlığından istifa gibi bi şansım da yokşaka şaka:) izinlerinize az kaldı kızlar az daha sabredin o zaman istediğiniz gibi cumartesilerinizi evde geçiririsiniza.s.
ev hanımlığı öyle yaaa.. çok zor ama e biz de işten çıkınca da ev hanımı oluveriyoruz... gerçi sağolsun kocişler yardımcı oluyor Allah'tan... o izinlerin gelmesini biran önce bekliyorum valla... şöyle gerile gerile yatacam televizyonun karşısında bütün gün. doğuma kadar tabi.. doğumdan sonra Allah yardımcımız olsun :roflol: :roflol: hele doğum izni bitip de işe döndüğümüzde Allah çoooook yardımcımız olsun :roflol: :roflol: :roflol:
ya benide izinler bittikten sonraki zaman düşündürüyor. Nasıl olacak bilmiyorum...
belkıde vardır kız bunun için drunun gozlerının kör olamsı lasım pekı kor mu?