canım çok sıkkın kızlar bu zaman kadar gıttığim doktroum özel hastane acazaktı hazıran ayında ama hastane eylul ayına kaymış yetişmıyormuş ve devlet hastanesı ile anlaşması hazıranda bitiyormuş..yanı benım doğumumda yokmuşş..bana başka bıryerdekı özel hastaneyı önerdı aslında özel sıgortamız var ve özel hastaneyı karşılıo ama çanakkkale merkezde bız ılçesınde oturuyoruz eşimde oraya gidemeyız ddıyor hem sana hhem bıze zorluk dıo 20 dk uzakta başka bır ilçe var orada devlet hastanesınde bır doktor varmış çok ıyı dedıler azönce aradım adam gayet ıyı davrandı sağolsun ama yıllık izinndeymış benımde kontrolum geldı.5 haftadır kontrole gıtmedım yarın gıderım dıyordum oda salı günü dönecekmiş..oğluşumu mera edıyorum aslında bır problemım yok ama yınede canım sıkıldı........hayırlısıyla oğluşumu kucağıma bır alsam ...ınşallah hepimiz sağ salım bebeklerımıze kavuşuruzz
KIZLAR 1 SAAT ÖNCE KARNIMA ACAYİP DERECEDE BİR AĞRI
GİRDİ.ÇOK
KÖTÜYDÜM,YANIMDADA KİMSE YOK,GÖZLERİMDEN YAŞLAR SÜZÜLDÜ BİR ANDA.KENDİMİ
ÇOK YANLIZ HİSSETTİM.
RAHAT Bİ 5 DK SÜRDÜ AĞRI AMA HİÇ GEÇMEYECEK SANDIM.ARTIK BÖYLE ŞEYLER
NORMALMİ,ŞİDDETLİ AĞRILAR YAŞAYANLAR VARMI?ADET SANCISI GİBİ ARA ARA GİRİP
ÇIKAN SANCILAR OLMUŞTU BENDE AMA BU DERECE HİÇ OLMAMIŞTI.
rose üzme kendini herşeyde bi hayır vardır.
ben coook kötüleştim kızlar sinirimden aglıyorum.ne sagıma ne soluma donemiyorum agrıdan.doktorum benim yapabilecegim bişey yok k-b-b doktoruna git dedi ama ben ilaç içmekten korkuyorum artık dogumuma az kaldı.bişey olur bebegime diye tedirginim.bakalım yarın daha iyi olmazsa gidicem.herkeze saglıklı günler a.s.a.s.a.s.
geçmiş olsun arkadaşlar gördüğüm kadarıyla herkes bir takım sıkıntılar yaşıyo bende bu akşam yaşadım..ayak parmaklarıma bi uyuşma girdi eşim biraz masaj yaptı 3-4 dk sürdü geçti..bundan sonra sanırım fiziksel ve ruhsal sıkıntılarımız artacak ne yapalım artık katlanıcağız....birde arkadaşlar benim aslında en büyük sıkıntım hamilelikten sıkılmış olmam..sanırım erken sıkıldım..ne yapayım yaa artık normal fizikli bi bayan olmak istiyorum..offff..
gunaydınlar
uyanması ve yatakta kalkması işkence olan bir gun daha başladı...çokkk uykum var