Temmuz Anneleri Buraya....

Ben temizlik işini gordum temizlikci tuttum camlar halılar koltuklar ne varsa yaptırdım kıslar walla bende oyle bi tembellik oldu ki 2 haftadır kahvaltı masası bile toplamak agır gelir oldu hiç eve dokunamıyorum cok agırlastım yaa..1-2 gune de bebiş alısverişine gitcez odası icin kendi için daha sadece hastane cantası yapabildim.Ne alıcaz yardım edin hadi yatak mobilya tamam da digerleri ne bileyim bez pudra tamamlayan varsa hepsini yazın lütfeen

ay ay ainen walla bi bluz giyinicektim bugün ütü masasini kurdum biraktim .. ütülemek zor geldi :roflol:
ben en iisi giyiniyimde cikayim ..daha emzirme sütyeni almam lazim.. sanki bugün yarin dogurucam gibime geliyoooooo :roflol:

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN temmuz annisleri ..

sanki yazmıştım ama bakıyorum yazmamışım.yada buraya yazmamıştım,bilemiyorum.bugün iyi değilim kızlar.canım çok sıkkın...aslında çok mutlu olmam gerekir,bugün evlilik yıldönümüm.sabah eşimin abisi aradı.evinde ufak çaplı bi inşaat var.yardıma çağırdı,eşimde gitti,bişey diyemedi abisine.adam bide bana ben adamı yıldönümünde işte böyle çalıştırırım demezmi.benim şarteller attı.bütün programımız alt üst oldu.sabah 10da gitti,halen gelemedi eşim.akşam yemeğe gideriz belki ama keyif falan yok bende,canımda istemiyor.böyle sinir küpü halinde dolaşırım artık bütün gün...çok keyifsizim çoooook...

Boşver dicemmm boşveremiyosunn anlıyabiliyoruumm canımmm..
ama hem bebeğin zarar görüyoo hem sen zarar görüyosunn..
eşininn abisi düşüncesizlik yapmış gerçektennn.. :mymeka:
ama olsunn daha gün bitmedikii sizde akşamm bişeylerr yaparsınızz..
hiç bişey için geç değildirrr...........
günüü kendine zehir etmek yada etmemek senin elindeea.s.
bu arada evlilik yıldönümünüzz kutlu olsun canımmŞeniz

çok yoruluyorumm artık yaa yürüyüşe çıkıyorum dayanamıyorumm senağlama ama yürümek istiyorum evde durunca sürekli ayaktayım sürekli iş yapmak istiyorum akşada bel ağrısından ayaklarımın ağrısından yatamıyorumm tatlicadiarzu ah ah yemeğimi yapan biri olsaa :çok üzgünüm:

Kizlar artiik hepimiz ayniyiz galiba artik iyice agirlastik Allah yardimcimiz olsun.Valla meraklicigim ben mutfagi topluyorum dinleniyorum eve makine tutuyorum dinleniyorum,bazen siliyorum evi bazen silemiyorum benimde belim cok agriyor,yani evin isini bir anda bitiremiyorum hele yürüyüse hic cikamiyorumiki adim atiyorum uzun süre yürüdüm saniyorum rahat rahat yürümeyi bir seferde isleri bitirmeyi cokkk özledim.Neyse az kaldi Allah yardimcimiz olsun saglikla sihhatle bebislerimize kavusuruz bu günleri unuturuz:teytey:a.s.:teytey:

ay kızlar bugün eşimle bırlıkte pazara gıttık havada çok sıcaktı acayıp yoruldum yaa heryanım ağrıyoo valla..herşey zor gelıo hakkaten artık ..ay son haftalarda ne edecezz yafssssssss

sıcakalr geldi yandık...bende bugün eşimle dışarda 2 saat zaman geçirdim resmen piştim...bundan sonra Allah sabır ve serinlik versin hepimize

gunaydın kızlar...
dogum zamanı yaklaştıkça dertlerimiz artıyor...gece kalkmalarım arttı...su iç,wc ye git uyku param parça oluyor...sabahta kalkmak işkence halini alıyor....bugunde kahvaltı yapamadım evde, birazdan iş yerinde yapıcam...

Günaydın temmuz anneleri... Umarım herkes iyidir... Onca o şikayetler bende de çok yaaa... Su içmiycem uyanınca diyorum ama bu sefer de susadığım için uyuyamıyorum. Tam bir kısır döngü...

günaydınn kızlarrr.....
ben o kadar yorgun yatıyorumm kii artıkk gece hiç uyanmıyorumm sabaha kadarr.. ama sabah uyanıncada wc ye zor yetişiyorumm...

Günaydinnn Temmuz Annişleri
Küstüm Size Kimse Beni Merak Etmemişşşş
şaka şaka
1 Haftadan Sonra Geri Döndüm
Sabahtan Beri Okuyorum Yazdiklarinizi Ne De çok şey Yazmişsiniz özledim Haa Kk Yi.

herkese günaydııııııınnnnnn :) kızlar dün bütün gün modesayı arşınladım ve nihayet istediğim gibi bir mobilya buldum ve aldım 3 haziranda teslim edilecek çooooookkk mutluyum yaaa... bir heyecan sardı anlatamam ... ama çoookkk yorucu bir işmiş saatlerce güneş altında dolaştım walla akşam baygınlık geliyodu üzerime resmen ... henüz mobilyasını filan almamışlara tavsiyem acele etsinler sıcaklar daha da artmadan daha fazla ağırlaşmadan bebişlerin tüm eksiklerini halletmek lazım.. önümüzdeki 2 hafta içinde bebişin tüm kıyafetlerini yıkayıp ütülücem , çantamı hazırlıcam inş. :dance: bir kaç hafta sonra hiç bişey yapamam sanki çok fena ağırlaşmaya başladım yaaa :bbo:

febicimm hayırlı olsun canımm.. güle güle yatsınn bebeğin..
resimlerini bekliyoruzz...

şaka şaka
Sabahtan Beri Okuyorum Yazdiklarinizi Ne De çok şey Yazmişsiniz özledim Haa Kk Yi.

hoşgeldinn canımm nerelerdeydinnn bakimmmmŞeniz

şaka şaka

aşk olsun ghaneli nerelerdesin diye yazdım yaa cok özletme kendini dedim neyse geri sayfalarda kalmıştır okumamışsın demek :mymeka:

kızlar bende yarın muaneye gidicem yaa doktor su az demesin diye birden suya yüklendim bugün sırnaşık şey yarın hayırlısıyla iyi haberlerle gelirim inş. kızlar Şeniz dua ediniz bakim bannnaaaa:asigim:

hoşgeldinn canımm nerelerdeydinnn bakimmmmŞeniz

TEŞEKKÜRLER CANIM
OFF HİÇ SORMA YAA TEMİZLİK YAPTIM 1 HAFTA BOYUNCA
TABİ BEN DEĞİL AMCAMIN KIZLARI BİRDE ABLAM GELDİ.
HEP BERABER BİTİRDİK.HAFTA SONU HALILARI GÖTÜRDÜM MEMLEKETE YIKATTIRDIM GETİRDİM.TAMAMIYLA BİTTİ HERŞEY NASIL YAPICAM DİYE DÜŞÜNÜP DURUYODUM.SEN NASILSIN CANIM BEBİŞ NASIL BAKALIMMMŞeniz

EVET CANIM GERİ SAYFALARDA KALMIŞTIR.SEN NASILSIN BEBİŞİN İYİDİR İNŞALLAH.TABİ BU ARALAR İYİCE HANTALLAŞTIK HERHALDE HER YERİM AĞRIYO
CANIM İNŞALLAH HİÇ Bİ SORUN ÇIKMAZ İÇİNİ FERAH TUT.BENDE ÇARŞAMBA GİDİCEM DOKTORA BAKALIM 1 AYDIR GÖRMEDİM.İNŞALLAH 2 KİLO OLMUŞTUR.YAA HERKEZİN BEBİŞİ BÜYÜYO BENİMKİ CILIZ BANANE YAAAklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…