sanki yazmıştım ama bakıyorum yazmamışım.yada buraya yazmamıştım,bilemiyorum.bugün iyi değilim kızlar.canım çok sıkkın...aslında çok mutlu olmam gerekir,bugün evlilik yıldönümüm.sabah eşimin abisi aradı.evinde ufak çaplı bi inşaat var.yardıma çağırdı,eşimde gitti,bişey diyemedi abisine.adam bide bana ben adamı yıldönümünde işte böyle çalıştırırım demezmi.benim şarteller attı.bütün programımız alt üst oldu.sabah 10da gitti,halen gelemedi eşim.akşam yemeğe gideriz belki ama keyif falan yok bende,canımda istemiyor.böyle sinir küpü halinde dolaşırım artık bütün gün...çok keyifsizim çoooook...
çok yoruluyorumm artık yaa yürüyüşe çıkıyorum dayanamıyorumm senağlama ama yürümek istiyorum evde durunca sürekli ayaktayım sürekli iş yapmak istiyorum akşada bel ağrısından ayaklarımın ağrısından yatamıyorumm tatlicadiarzu ah ah yemeğimi yapan biri olsaa :çok üzgünüm:
Günaydinnn Temmuz Annişleri
Küstüm Size Kimse Beni Merak Etmemişşşş
şaka şaka
1 Haftadan Sonra Geri Döndüm
Sabahtan Beri Okuyorum Yazdiklarinizi Ne De çok şey Yazmişsiniz özledim Haa Kk Yi.
Günaydinnn Temmuz Annişleri
Küstüm Size Kimse Beni Merak Etmemişşşş
şaka şaka
1 Haftadan Sonra Geri Döndüm
Sabahtan Beri Okuyorum Yazdiklarinizi Ne De çok şey Yazmişsiniz özledim Haa Kk Yi.
hoşgeldinn canımm nerelerdeydinnn bakimmmmŞeniz
aşk olsun ghaneli nerelerdesin diye yazdım yaa cok özletme kendini dedim neyse geri sayfalarda kalmıştır okumamışsın demek :mymeka:
kızlar bende yarın muaneye gidicem yaa doktor su az demesin diye birden suya yüklendim bugün sırnaşık şey yarın hayırlısıyla iyi haberlerle gelirim inş. kızlar Şeniz dua ediniz bakim bannnaaaa:asigim: