bi ara bi de sey gördüm.. bebisimi doguruyorum ..hastaneye yetisemiorum evde doguruyorum.. bir kac saat sonra karnimda yine bir kipirti oluyor.. ultrasonla bakiyoruz ki.. ikizmi$.. digerinin arkasina saklanmis :roflol: ay insallah yha varmiki öyle bir sansim?? :)))
normal şişlik olması canım ama süreklli varsa şişkinlik doktora danışman lazımmış.tuzludan filan uzak dur.soğuk su iyi geliyor.benimde şişiyor bu aralar ara ara ama.soğuk suyla yada duşla iyi geliyor..inşallah iyi gelir canımmm
heyy bende temmuz annnesisiniyim kızım varrr beekleriniz doğum tarihlerini yazalım benimlii19 07 2005 dogumlu adıda nisa kızımn adıı
gunaydın gelincik
bir tatil gununde daha işteyiz...
sen nasılsın
ya kizlar ben bi topic acmistim ona noldu bilen varmi?????
allahım bugün herşey ne kadar ters gidiyor kızlar yaaa
sabah kalktıgımda actıgım televizyonu şimdi acamıyorum uydum bozulmuş sanırım ne yaptıysam calıştıramadımklava: aslına bakarsanız bir bakıma iyi oldu şimdi takılırdım tvde bişe kalkamazdım başından
evi toparlamam lazım cünkü yarın oturma odası boyanıcak perdeler yıkanıcak camlar silinicek evde derin bir temizlik hakim olucak anlıycagınız o yüzden de herşeyi toparlamam lazım cok yaydım kendimi yarın kaynanamda yardıma gelicek fazla iş görsün istemiyorum bu yüzden
off hic keyfim tadımda yok iş yapaıyım zaten gece uyuyamadım sabahta sıcak duş aldım 3 saat yattım uyumuşum 3 saatlik uykuyla ayaktayım anlıycagınız yaa bulaşıkları bile makineye yerleştirmek ne zor geliyorr tanrımmmmm senağlama:mymeka:
kalkmam lazım diyorum halla oturuyorum ya nasıl başlıycam ben işe kızlar kocişimde 5de gelicek işten boya almaya gidicez :1ninca: