Temmuz Anneleri Buraya....

Günaydın kızlarr.. Gerçi benimki daha aydınlanmadı ama akşama kadar aydınlanır inşallah. akşam 22:30'da yattım sabah yarım saat daha fazla uyuyayım diye servisle değil arabayla geldim ama yine de yetmedi.. çooooook uykummmm varrrrrrrr.... :bbo: :bbo:

ne günaydını kızlar biz çalışanlar öğle yemeğini yedik çoktan :içelim:bunlar daha kahvaltıda yapmamıştır püh size bide kadın olacaklarklava: bebişleriniz öldü açlıktanklava:

ne günaydını kızlar biz çalışanlar öğle yemeğini yedik çoktan :içelim:bunlar daha kahvaltıda yapmamıştır püh size bide kadın olacaklarklava: bebişleriniz öldü açlıktanklava:

sırnaşık şeysırnaşık şey
birazdan ikindi aramı bile yapacağım canım...ama hala ruh gibiyim...

ya kızlar bi iki gündür göğüs kafesim kırılcak gibi hissediyorum acayip bir baskı var daha fazla göbeğimin büyüyemeyeceğini düşünüyorum daha da 7 haftamız var kızım artık sığmıyor kendine yer yapıyor ama sanki patlıcak gibiyim... napcaz ya böyle...

canım bende dün akşam öyle hissettim sıgamıyor bende rahat edemiyorum uzanıyorum ama bir süre sonra ayaklanıyorum yatmak bile rahat ettirmiyor beni dik oturuyorum kızım dik baskı uyguluyor cünkü yine rahat edemiyorum bir rahat pozisyon bulamadım dün kendime yandık vallahi :bbo:

u2rem, canım takvim konusunda yardımcı olurum demişsin geçenlerde,inan şimdi geçmiş sayfaları karıştırınca gördüm...olursan çok sevinirim valla :)))

walla canım allah yardımcımız olsunn gerçektenn... vucut ağırlaştıkçaa her şey zor oluyooo... son haftalar pek iyi geçmicek galibaa..

u2rem, canım takvim konusunda yardımcı olurum demişsin geçenlerde,inan şimdi geçmiş sayfaları karıştırınca gördüm...olursan çok sevinirim valla :)))

cnm bu linki http://tickers.baby-gaga.com/p/dev186bb___.png kontrol panelinde detay bilgilerini düzenle bölümünün en alt kısmındaki Kiilo ve ve doğum tarihi takip çizelgesi kısmına yapıştır... 5 temmuz ve erkek sanırım ona göre yaptıma.s.

hayirli cumalar kizlar
bende bugun gene yorgunum halsizim hic bi sey ama bi sey yapmak istemiyorum
bugun cok sinirlerim ustumde nedense

ha bu arada dun eltim corumda dogum yapti erkek olmus ismini bende bilmiyorum daha cunku haberi aldigimizda daha yeni dogum yapmis iki saat olmus
ondan yarin yada bugun gene arar sorarim
hosgelmis unver ailesine bi sipa dahalaelaelaelaelae
sezaryen ile dogum yapti cunku ilk dogumu acilen sezaryen oldu onun da cok kan kaybi ve olucekmis az kalsin ondan acilen sezaryene almislardi bende yeni evlenmistim bi aylik gelindim o dogum yaptiginda bi kizi var emine ismi simdi dort bucuk yasinda a.s.

offf yaa kızlar bugün elim agzım hic boş durmadı can sıkıntısından sürekli bişiler yiyorum boş duramıyorum şimdide aldım bir tabak erik onu yemege başladım canım cok sıkıldı bugün evde yaaaaa senağlama

yarasin kocuma :roflol:

bende herüfümü i$e yolladim oturdum yine buraya ama kimse yok

allah anlaı babalı büyütsün canım hayırlı olsun üğnver ailesine:)

yarasin kocuma :roflol:

bende herüfümü i$e yolladim oturdum yine buraya ama kimse yok
bende burdayım yarın gün yapcam komşularım ben evlendikten sonra gelemediler hiç burda ev görme diye bir adet varya o yüzden gelecekler fikriniz var mı ne yapayım yarın ki menüm şu bugünden
poğaça -kek ve irmik tatlısı yaptım yarındda patates salatası yapcam daha başka bişey yapmaya gerek var mı? ayıp olur mu

kız daha ne yapacan,yeter.ev görmeye geliyorlar ama hamile kadına geliyorlar,kimse ayıplamaz seni

bu arada patates salatası dedin de,benimde acayip canım istemişti bugün,yapmaya üşenmişti ama biraz önce yaptım dayanamayıp. gece gece soğan kokacam yaaaa :çok üzgünüm:

canim mercimek köftesi de kolay oluyo ..istersen onuda yap..
üf nasil is cikariolar hamile kadina ..sinir oldum .. walla benim elim kolum kalkmio ..makarna yapmak bile zor gelio :S

neise size ii geceler ben gidip uzanayim .. rus ruleti oynuyo TV de :roflol: ona bakarken uyurum ... sunucuya uyuz oluyorumda sarmio :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…