- 5 Mart 2008
- 1.840
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne günaydını kızlar biz çalışanlar öğle yemeğini yedik çoktan :içelim:bunlar daha kahvaltıda yapmamıştır püh size bide kadın olacaklarklava: bebişleriniz öldü açlıktanklava:
ya kızlar bi iki gündür göğüs kafesim kırılcak gibi hissediyorum acayip bir baskı var daha fazla göbeğimin büyüyemeyeceğini düşünüyorum daha da 7 haftamız var kızım artık sığmıyor kendine yer yapıyor ama sanki patlıcak gibiyim... napcaz ya böyle...
ya kızlar bi iki gündür göğüs kafesim kırılcak gibi hissediyorum acayip bir baskı var daha fazla göbeğimin büyüyemeyeceğini düşünüyorum daha da 7 haftamız var kızım artık sığmıyor kendine yer yapıyor ama sanki patlıcak gibiyim... napcaz ya böyle...
u2rem, canım takvim konusunda yardımcı olurum demişsin geçenlerde,inan şimdi geçmiş sayfaları karıştırınca gördüm...olursan çok sevinirim valla :)))
allah anlaı babalı büyütsün canım hayırlı olsun üğnver ailesine:)ha bu arada dun eltim corumda dogum yapti erkek olmus ismini bende bilmiyorum daha cunku haberi aldigimizda daha yeni dogum yapmis iki saat olmus
ondan yarin yada bugun gene arar sorarim
hosgelmis unver ailesine bi sipa dahalaelaelaelaelae
sezaryen ile dogum yapti cunku ilk dogumu acilen sezaryen oldu onun da cok kan kaybi ve olucekmis az kalsin ondan acilen sezaryene almislardi bende yeni evlenmistim bi aylik gelindim o dogum yaptiginda bi kizi var emine ismi simdi dort bucuk yasinda a.s.
bende burdayım yarın gün yapcam komşularım ben evlendikten sonra gelemediler hiç burda ev görme diye bir adet varya o yüzden gelecekler fikriniz var mı ne yapayım yarın ki menüm şu bugündenyarasin kocuma :roflol:
bende herüfümü i$e yolladim oturdum yine buraya ama kimse yok