Temmuz Anneleri Buraya....

Evet cnm atesle ve kızarıklıkla kendını bellı eden vıral bır hastalık gecen hafta krese baslamıstı Zeynep ordan bulaşmıs olma ıhtımalı yuksek ama ates 39-40 ı buldugu ıcın hep kontrol altında tutmak gerekiyor Allah korusun havale falan gecırmesın dıye...

canım zeynep kreşe mi başladı nasıl memnun musunuz sen yurt dışındaydın di mi?

canım zeynep kreşe mi başladı nasıl memnun musunuz sen yurt dışındaydın di mi?

evet cnm Amerika dayiz 5 aydir aslinda basta bakicisi vardi ondan gayet memnunduk ki kendinin de 1 yasinda bebegi vardi gecinip gidiyorlardi orda hic slklnti cekmemisti Zeynep onlar baska bir sehre tasininca gecen hafta krese basladi 5 gun devam etti 1 haftadir da hasta haftaya devam burasi da cok ii temiz 1-2 yas cocuklar ayri bolumde 3-4 tane bakici var sadece bebekler icin resim bile yapmislar egitici ayni zamanda sayilari ogretiolardi gecen hafta ama Zeynep Duru icin biraz zor oldu tam alisamadi daha, bakicisina cok alismisti cunku:KK43:

Febicim cok tesekkur cnm cidden hic kolay degil bu gece Allah a sukur atesi olmadi hic vucudundaki kizarikliklar duruyo onlar da kaybolur insallah en kisa zamanda Merve Mirac nasil bu arada sari boncuk tam:)

Febicim cok tesekkur cnm cidden hic kolay degil bu gece Allah a sukur atesi olmadi hic vucudundaki kizarikliklar duruyo onlar da kaybolur insallah en kisa zamanda Merve Mirac nasil bu arada sari boncuk tam:)

iyiyiz canım hala yürümedi tembel :KK43: kızarıklıklardan bazılarının izi hala var mervede geçer inş. zeynonunkiler hemencik..

Kizlar bugun gene gittik hastaneye kizarikliklari artmisti 6.hastalik (roseola) oldugu anlasildi . tedavisi yok kendi kendine 3-4 gunde gecmesi gerekiomus..ben bgn kizamiktan suphelenmistim degilmis ...

çok geçmiş olsun acil şifalar..

alevcımm geçmış olsun canımm inşallah en kısa zamanda geçerrr....

eminem hoşgeldınn burada 2008 temmuz annelerı var sende hoşgeldın aramızaa..

kanaycımm nabder şekerım uğramıyorsun pek bu aralarr..kızçen nasıl umarımıyıdırrr...

iyiyim canım teşekkürler.yoğunluktan fırsat olmuyor maalesef.zeynep rana da çok şükür iyi.senin oğliş nasıl canım?

evet cnm Amerika dayiz 5 aydir aslinda basta bakicisi vardi ondan gayet memnunduk ki kendinin de 1 yasinda bebegi vardi gecinip gidiyorlardi orda hic slklnti cekmemisti Zeynep onlar baska bir sehre tasininca gecen hafta krese basladi 5 gun devam etti 1 haftadir da hasta haftaya devam burasi da cok ii temiz 1-2 yas cocuklar ayri bolumde 3-4 tane bakici var sadece bebekler icin resim bile yapmislar egitici ayni zamanda sayilari ogretiolardi gecen hafta ama Zeynep Duru icin biraz zor oldu tam alisamadi daha, bakicisina cok alismisti cunku:KK43:

oralarda belki kreş temizliği ve eğitimi farklıdır belki burda ben güvenemiyorum göndermeye ama ufaklıklar oyun çocukları oldular artık kendi yaşıtlarını görünce koşa koşa yanlarına gidiyor ece naz seneye 1-2 saatlik oyun gruplarına götürmeyi düşünüyorum bende cnm sen ne iş yapıyodun çalışıyosun galiba...

oralarda belki kreş temizliği ve eğitimi farklıdır belki burda ben güvenemiyorum göndermeye ama ufaklıklar oyun çocukları oldular artık kendi yaşıtlarını görünce koşa koşa yanlarına gidiyor ece naz seneye 1-2 saatlik oyun gruplarına götürmeyi düşünüyorum bende cnm sen ne iş yapıyodun çalışıyosun galiba...

Ben muhendisim normalde Turkiye de calisiyordum 3 yildir, ama Amerikaya egitim amacli geldim su an ogrenci sifatiyla burda bulunuyorum doktorami yapacagim kismetse.Tr.ye donunce calismaya devam insallah.

iyiyim canım teşekkürler.yoğunluktan fırsat olmuyor maalesef.zeynep rana da çok şükür iyi.senin oğliş nasıl canım?

saol bebekim bende iyiyimmm ..erende ıyı şükürr koşturup duruyoruz iştee...

alevcım zeynep duru iyileşmiştir ınşallahhhh

saol bebekim bende iyiyimmm ..erende ıyı şükürr koşturup duruyoruz iştee...

alevcım zeynep duru iyileşmiştir ınşallahhhh

cnm hic sorma iyilesti ama en son gecen hafta kulak iltihabi oldu bu ara ust uste hep hastaliklarla ugrastik...Allah beterinden saklasin ama gercekten zor bi donem gecirdik...

Tum Temmuz Annelerinin RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYORUM... Bebeklerimizle nice bayramlara

cnm hic sorma iyilesti ama en son gecen hafta kulak iltihabi oldu bu ara ust uste hep hastaliklarla ugrastik...Allah beterinden saklasin ama gercekten zor bi donem gecirdik...

Tum Temmuz Annelerinin RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYORUM... Bebeklerimizle nice bayramlara

saol cnm ben de tüm temmuz annişlerini ve bebişlerini öpüyorum .. herkese ii bayramlaarr.. hihoyyyt

gene buralar sahıpsız kalmış nırelerdesınızzzzzzzzzz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kizlar bayagidir girememistim nasilsiniz keyifler nasil biz bu aralar hastaliktir ugrasip durduk.. simdi iyiyiz cok sukur. Zeynep e grip asisi yaptirdik gecen carsamba gunu...slk slk hasta oluyo zaten...

geçmiş olsun canım. bende yaptırdım grip aşısı. hem ablasına hem elçine.

X