Temmuz Anneleri Buraya....

askito corumlu anlaşılan hic rahat uyuyamamışsız biz bu akşam :1no2:

allahım bugün herşey ne kadar ters gidiyor kızlar yaaa

sabah kalktıgımda actıgım televizyonu şimdi acamıyorum uydum bozulmuş sanırım ne yaptıysam calıştıramadım:eek:klava: aslına bakarsanız bir bakıma iyi oldu şimdi takılırdım tvde bişe kalkamazdım başından

evi toparlamam lazım cünkü yarın oturma odası boyanıcak perdeler yıkanıcak camlar silinicek evde derin bir temizlik hakim olucak anlıycagınız o yüzden de herşeyi toparlamam lazım cok yaydım kendimi yarın kaynanamda yardıma gelicek fazla iş görsün istemiyorum bu yüzden :kızgın:

off hic keyfim tadımda yok iş yapaıyım zaten gece uyuyamadım sabahta sıcak duş aldım 3 saat yattım uyumuşum 3 saatlik uykuyla ayaktayım anlıycagınız yaa bulaşıkları bile makineye yerleştirmek ne zor geliyorr tanrımmmmm senağlama:mymeka:

kalkmam lazım diyorum halla oturuyorum ya nasıl başlıycam ben işe kızlar kocişimde 5de gelicek işten boya almaya gidicez :1ninca:

bi ara bi de sey gördüm.. bebisimi doguruyorum ..hastaneye yetisemiorum evde doguruyorum.. bir kac saat sonra karnimda yine bir kipirti oluyor.. ultrasonla bakiyoruz ki.. ikizmi$.. digerinin arkasina saklanmis :roflol: ay insallah yha varmiki öyle bir sansim?? :)))

hilmişcim bence senin g..tün açıkta kalmışş:roflol::roflol::roflol::roflol:

hahahha delüüüüüü:roflol::roflol:
arzucum kolay gelsin canim..gelem mi yardima ??mCx

ah ah dis agrisinden geberiyorum kizlar hic sormayin
allah gostermesin ya
uyku da kalmadi bu agridan yatamiyorum iki gecedir simdi uc gece olcak
kocam dedi gel seni gotureyim disciye gitmedim
ah keske dinleseydim
oluyorum geberiyorum cok feciiiiiiiiii
ne yaptiysam gecmiyor allahin cezasi agri
sabah gidecem nobetci disci varmis alsin kirsin ceksin dislerimin ikisini de sancidan oluyorum
ne kotu dis agrisi beeeeeeeeeeeeeee

çorummlu geçmiş olsun cnm yaa.. bilmez miyim diş ağrısını , bir hafta antibiyotik kullandım bu halimle , çürüyen diş yan taraftaki 2 dişe de zarar vermiş mecburen onları da yaptırdım açılmışken , 2 dolgu bir de kanal dolgu yapıldı... ama diş doktorumun dediğine göre iltihap oluşmuş bu da kan yoluyla bebeğe ulaşabilirmiş tedavi edilmeseydi Allah korusun .. yani ihmale gelmez dişçine git mutlaka cnm ..

adsu ne yapyınm kız evıde temızledın oh buyuk yukten kurtuldun valla darısı bıze

Allah yardimcimiz olsun kizlar.:emir_bebek:zor geceler basliyor valla yatak bana cok kötü görünüyor gece hic yatmayi istemiyorumtatlicadiarzu,yatinca belim falan cok agriyor ,birde kizlar ayaklaim cok sisiyor sizdede oluyormu?:çok üzgünüm: Sislige ne iyi gelir bir fikriniz varmi ben isirgan otu diye duymusdum pek etkilemedi beni Yardim yakinda patlayacagim senağlama:sm_confused:öffffffff bu bebisimde basima gelmeyen kalmadi dogdugunda akilli olur insallah:asigim:Şeniz ..........

normal şişlik olması canım ama süreklli varsa şişkinlik doktora danışman lazımmış.tuzludan filan uzak dur.soğuk su iyi geliyor.benimde şişiyor bu aralar ara ara ama.soğuk suyla yada duşla iyi geliyor..inşallah iyi gelir canımmm

heyy bende temmuz annnesisiniyim kızım varrr beekleriniz doğum tarihlerini yazalım benimlii19 07 2005 dogumlu adıda nisa kızımn adıı

normal şişlik olması canım ama süreklli varsa şişkinlik doktora danışman lazımmış.tuzludan filan uzak dur.soğuk su iyi geliyor.benimde şişiyor bu aralar ara ara ama.soğuk suyla yada duşla iyi geliyor..inşallah iyi gelir canımmm

Tesekkür ederim canim a.s. bende hep soguksu tutuyorum ayaklarima biraz rahatlatiyor ama gecmiyor hemen hemen her zaman sis bakalim eger devam ederse mecbuer doktora gidecegim :1closedeyes:ama doktorum bir hafta daha kapali bakalim ne olacak ALLAH yardimcimiz olsun kizlar havalarda isindikca daha neler olacak fisfisfis........

heyy bende temmuz annnesisiniyim kızım varrr beekleriniz doğum tarihlerini yazalım benimlii19 07 2005 dogumlu adıda nisa kızımn adıı

[Canim senin bebisin 2005 dogumlumu yanlismi yazdin biz 2008 temmuz annisleriyizde ?

Son düzenleme:
gunaydın gelincik
bir tatil gununde daha işteyiz...
sen nasılsın

allahım bugün herşey ne kadar ters gidiyor kızlar yaaa

sabah kalktıgımda actıgım televizyonu şimdi acamıyorum uydum bozulmuş sanırım ne yaptıysam calıştıramadım:eek:klava: aslına bakarsanız bir bakıma iyi oldu şimdi takılırdım tvde bişe kalkamazdım başından

evi toparlamam lazım cünkü yarın oturma odası boyanıcak perdeler yıkanıcak camlar silinicek evde derin bir temizlik hakim olucak anlıycagınız o yüzden de herşeyi toparlamam lazım cok yaydım kendimi yarın kaynanamda yardıma gelicek fazla iş görsün istemiyorum bu yüzden :kızgın:

off hic keyfim tadımda yok iş yapaıyım zaten gece uyuyamadım sabahta sıcak duş aldım 3 saat yattım uyumuşum 3 saatlik uykuyla ayaktayım anlıycagınız yaa bulaşıkları bile makineye yerleştirmek ne zor geliyorr tanrımmmmm senağlama:mymeka:

kalkmam lazım diyorum halla oturuyorum ya nasıl başlıycam ben işe kızlar kocişimde 5de gelicek işten boya almaya gidicez :1ninca:

kısss allah iyiligini versin emi
yapma kıs is mis doguracan is yaparkeneeee:eek:klava:

X