Temmuz Anneleri Buraya....

CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN DARISI BİZİM BAŞIMIZA SAĞ SALİM OLARAKTAN

Canım yaa cok ozeniyorum sana umarım kucagına saglık ve sıhhatle almıssındır bebegini..Haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz..Darısı bizlerin basına..

bu arada kızlar dün ateşim çıktı bir yandan titreme öğledensonra eve gittim ağladım deliler gibi kimse yok anneler babalar uzak eşiminde işyeri uzak öyle kötü yalnız hissettim ki kendimi çok fenaydım doktorumu aradım hemen ateş düşürücü al dedi düşmezse gel dedi eşim geldi bana çorba yaptı canım benim sirkeli su falan ateşimi düşürdü sonra ateş düşürücü aldı içtim kendime geldim bugün iyiyim çok şükür.. hakkaten aile çok önemli yalnızlık çok zor allah kimseye vermesin kızlar

Cook gecmıs olsun canım benim zor..Hele hamileyken hastalık cekmek te iyilesmek te zor.Allaha sukur kolay atlatmıssın.Bi de aglama bidaha oyle cok bebegini de uzersin tatlım benim..Kendine bikac gun dikkat etmeye calıs..

Geçmiş olsun ilkyascımm insan ne olursa olsun hastalandığında hep anne babasını yanında istiyoo... onlar yokken yanında kim olursa olsun kalbinin bi tarafı hep buruk oluyoo. anlıyabiliyorumm canım senii ama nappcann hayatın zor yanları bunlar.. sen şimdi bunları düşünmemeye çalışş canımm:teselli:

gecmis olsun ilkyas
of benimde canim SIKILIYOR hic bi sey yapmak istemiyorum uyku donemi geri basladi bende gece saat 4 de yatiyorum ya ne demek cildircam ha
alisveris yapmak istiyorum ama kim gidecek kim kaldircak poposunu yurucek of offfffffff

insan hastalanınca çocuklaşıyor canım ve ilgi istiyor anne babadan fayda oluyor.. neyse ki şanslıyım iyi bir eşim var dostlarım var sağolasın canım.. kimse yalnızlık çekmesin hakkaten zor

Cook gecmıs olsun canım benim zor..Hele hamileyken hastalık cekmek te iyilesmek te zor.Allaha sukur kolay atlatmıssın.Bi de aglama bidaha oyle cok bebegini de uzersin tatlım benim..Kendine bikac gun dikkat etmeye calıs..
sağolasın canım benim geçti işte hepsi geçiyor hamilelikte böyle oluyor ben hiç bu kadar duygusal olmamıştım

Geçmiş olsun ilkyas'cım... Hastayken insanın aklına ilk annesi geliyor... Annesi yakınında olan biri olarak çok şanslıyım galiba..arabayla sadece 10 dk uzaklıkta bana.. .ama şuan çooook uzakta... inşallah bir kaç hafta sonra yeniden kavuşacağım anneciğime...

canım çok geçmiş olsun biraz daha fazla dikkat et bu sıralar kendine .. benimde hala hastalandığımda anneciim gelir yanıma ev e çocuklara bakar kaynanamda sğolsun ondan geri kalmaz ikiside çok yakın bana ..

Evet Bencede şanslisin Annelerin Kiymetini Bilmek Lazim Neyseki Benim 2 Annem Var Ama Ikiside Uzak

Sağol Canim Benim Sende çok Dikkat Etmelisin Bu Arada Nasil Oldun Bidişim Iyisin Dmi şimdi

Sağol Canim Benim Sende çok Dikkat Etmelisin Bu Arada Nasil Oldun Bidişim Iyisin Dmi şimdi

İyiyim canım. Ama aldığım kan yetersiz kalmış. 2 ünite daha kan alacakmışım. Oda büyük ihtimalle haziran başında olacak... Tabi kansızlık beni zorluyor. halsiz ve uykusuz bırakıyor. Bir yanda iş ve hamilelik ağır gelmeye başladı. Haftaya İzine çıkıcam. Allah nasip ederse. Dinlenmeye ihtiyacım var..

Ilkyascim çok Geçmiş Olsun Canim.aman Dikkat Et Kendine.evet Insanlar Böyle Zamanlarda Nazinin Geçeceği Birilerini Ariyor Yaninda...bak Neyseki Eşlerimiz Herşeyimize Yetişiyor.bide Umursamaz Tipler Olurya.allah'tan Onlardan Değiller.çorba Bile Yapmiş Ne Güzel.ben Rahatsizlaninca Benimkide Yapiyor Sağolsun.ateş çok önemli Allah Korusun Hem Bize Hem Bebeğimize Bir Zarari Olabilir.unutmayalim.bu Gibi Durumlarda Hemen Doktora Başvuralim Annişler...kendine Iyi Bak Canimcim...

SAĞOL CANIM BENİM EVET ÇOK ŞÜKÜR Kİ İYİ BİR EŞİM VAR ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ONLARI

CANIM BENDE KAN İÇİN HARNUP PEKMEZİ ALMAYA BAŞLADIM SEN PEKMEZ FALAN ALIYORMUSUN HEM ENERJİ VERİYOR HEM DE KAN YAPIYOR SEN DE BİR DOKTORUNA DANIŞIP AL İSTERSEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…