- 9 Ocak 2008
- 1.193
- 2
- 42
pekmez kuru üzüm ıspanak mercimek dalak ne kadar kan yapıcı şey varsa onu alıp yiyorum. Ama iliklerim kan üretmiyor fazla. Kendime yetemiyorum. Bide bebeğin kana ihtiyacı var. Benim işim çok zor.CANIM BENDE KAN İÇİN HARNUP PEKMEZİ ALMAYA BAŞLADIM SEN PEKMEZ FALAN ALIYORMUSUN HEM ENERJİ VERİYOR HEM DE KAN YAPIYOR SEN DE BİR DOKTORUNA DANIŞIP AL İSTERSEN
öncelikli olarak moralini bozma derim zor değil üstesinden gelirsin canım sen dikkat et gerisi gelir elbet kendine dikkat et çaydan kahveden uzak dur birde süt çok fazla alma canım
canım sağolasın sanada geçmiş olsun doktorumu aradım minoset al dedi aldık iyiym şimdi çok şükür geçti birdenbire oldu zaten.. sende kendine iyi bak dinlenmek en güzel tedavi yöntemi hakkaten.. kendine dikkat et geçmiş olsunİLKYAS-BIDIŞIM çok geçmiş olsun canım.ilkyascım doktora gittin mi yada aradınmı ateş cok önemli ihmal etme gecti diye bi enfeksiyona baglı olabilir.
bende dün geceden beri kötüleşmeye başladım bogaz kaşıntısıyla başladı dün bugün fenayım cook kulaklarım bogazım feci halde kaşınıp acıyo.doguma 4 hafta kaldı bi hasta olursam yandım.hemen aradım doktorumu.burun spreyi verdi.gecmesse mutlaka kulak burun bogaz doktoruna git uygun bi antibiyotik tedavisine başlasın dedi.coook morelim bozuk kızlar.ya doguma kadar düzelemezsem.bide daha öncede antibiyotık kullanmıştım zaten.şimdide kullanırsam 2 olacak.senağlamasenağlamakendinize cok dikkat edin kızlar.
sağolasın canım..sorma canım ben de öyle düşündüm bir anda ateşlendim 1 günde oldu ve bitti.. ama normal hastalanmak ev iş ev işleri bir yandan hamilelik bir yandan işin yoğunluğu birde kocaelide hava çok dengesiz bizim de vucut dengesizleşiyor herhaldegecmis olsun kizlar yhanazarami geliyoruz nedir.. bende soyunup dökünüyorum ..havalar cok sicak ama korkuyorum hasta olmaktan..
allah hepimizi korusun..
gecmis olsun kizlar yhanazarami geliyoruz nedir.. bende soyunup dökünüyorum ..havalar cok sicak ama korkuyorum hasta olmaktan..
allah hepimizi korusun..
kızlar başağrısı olan var mı? 32+ 4 oldum. ( takvim yapamıyorum) 3-4 gündür başağrım var benim.
KIZLAR 1 SAAT ÖNCE KARNIMA ACAYİP DERECEDE BİR AĞRI
GİRDİ.ÇOK
KÖTÜYDÜM,YANIMDADA KİMSE YOK,GÖZLERİMDEN YAŞLAR SÜZÜLDÜ BİR ANDA.KENDİMİ
ÇOK YANLIZ HİSSETTİM.
RAHAT Bİ 5 DK SÜRDÜ AĞRI AMA HİÇ GEÇMEYECEK SANDIM.ARTIK BÖYLE ŞEYLER
NORMALMİ,ŞİDDETLİ AĞRILAR YAŞAYANLAR VARMI?ADET SANCISI GİBİ ARA ARA GİRİP
ÇIKAN SANCILAR OLMUŞTU BENDE AMA BU DERECE HİÇ OLMAMIŞTI.