Temmuz Anneleri Buraya....

CANIM BENDE KAN İÇİN HARNUP PEKMEZİ ALMAYA BAŞLADIM SEN PEKMEZ FALAN ALIYORMUSUN HEM ENERJİ VERİYOR HEM DE KAN YAPIYOR SEN DE BİR DOKTORUNA DANIŞIP AL İSTERSEN
pekmez kuru üzüm ıspanak mercimek dalak ne kadar kan yapıcı şey varsa onu alıp yiyorum. Ama iliklerim kan üretmiyor fazla. Kendime yetemiyorum. Bide bebeğin kana ihtiyacı var. Benim işim çok zor.

öncelikli olarak moralini bozma derim zor değil üstesinden gelirsin canım sen dikkat et gerisi gelir elbet kendine dikkat et çaydan kahveden uzak dur birde süt çok fazla alma canım

öncelikli olarak moralini bozma derim zor değil üstesinden gelirsin canım sen dikkat et gerisi gelir elbet kendine dikkat et çaydan kahveden uzak dur birde süt çok fazla alma canım

Çay,kahve, kola, hazır meyve suyu onları hiç içmiyorum. Ama sütüde bebek için almam gerekiyor.. Günde yarım kilo süt içiyorum. Ayran, taze sıkılmış meyve suları ve sudan başka birşey içmiyorum. Allah'ın izniyle atlatacağım...

İLKYAS-BIDIŞIM çok geçmiş olsun canım.ilkyascım doktora gittin mi yada aradınmı ateş cok önemli ihmal etme gecti diye bi enfeksiyona baglı olabilir.
bende dün geceden beri kötüleşmeye başladım bogaz kaşıntısıyla başladı dün bugün fenayım cook kulaklarım bogazım feci halde kaşınıp acıyo.doguma 4 hafta kaldı bi hasta olursam yandım.hemen aradım doktorumu.burun spreyi verdi.gecmesse mutlaka kulak burun bogaz doktoruna git uygun bi antibiyotik tedavisine başlasın dedi.coook morelim bozuk kızlar.ya doguma kadar düzelemezsem.bide daha öncede antibiyotık kullanmıştım zaten.şimdide kullanırsam 2 olacak.senağlamasenağlamakendinize cok dikkat edin kızlar.

gecmis olsun kizlar yha :KK43: nazarami geliyoruz nedir.. bende soyunup dökünüyorum ..havalar cok sicak ama korkuyorum hasta olmaktan..
allah hepimizi korusun :nazar:..

İLKYAS-BIDIŞIM çok geçmiş olsun canım.ilkyascım doktora gittin mi yada aradınmı ateş cok önemli ihmal etme gecti diye bi enfeksiyona baglı olabilir.
bende dün geceden beri kötüleşmeye başladım bogaz kaşıntısıyla başladı dün bugün fenayım cook kulaklarım bogazım feci halde kaşınıp acıyo.doguma 4 hafta kaldı bi hasta olursam yandım.hemen aradım doktorumu.burun spreyi verdi.gecmesse mutlaka kulak burun bogaz doktoruna git uygun bi antibiyotik tedavisine başlasın dedi.coook morelim bozuk kızlar.ya doguma kadar düzelemezsem.bide daha öncede antibiyotık kullanmıştım zaten.şimdide kullanırsam 2 olacak.senağlamasenağlamakendinize cok dikkat edin kızlar.
canım sağolasın sanada geçmiş olsun doktorumu aradım minoset al dedi aldık iyiym şimdi çok şükür geçti birdenbire oldu zaten.. sende kendine iyi bak dinlenmek en güzel tedavi yöntemi hakkaten.. kendine dikkat et geçmiş olsun

gecmis olsun kizlar yha :KK43: nazarami geliyoruz nedir.. bende soyunup dökünüyorum ..havalar cok sicak ama korkuyorum hasta olmaktan..
sağolasın canım..sorma canım ben de öyle düşündüm bir anda ateşlendim 1 günde oldu ve bitti.. ama normal hastalanmak ev iş ev işleri bir yandan hamilelik bir yandan işin yoğunluğu birde kocaelide hava çok dengesiz bizim de vucut dengesizleşiyor herhalde

ilkyas
canım sağolasın sanada geçmiş olsun doktorumu aradım minoset al dedi aldık iyiym şimdi çok şükür geçti birdenbire oldu zaten.. sende kendine iyi bak dinlenmek en güzel tedavi yöntemi hakkaten.. kendine dikkat et geçmiş olsun

ya kızlar ben hala uzun kollularla duruyorum corap ayagımda 4 haftam var ama hala üşüyorum.istanbulun havası belli olmuyo bi aglıyo bi gülüyo.sırnaşık şey.ya sizin sırtuız agrımaya basladımı.hemde sırtan başlıyo öne kaburgamın yarısına kadar deliricem yatamıyorum da.

Kizlar Ne Zamandir Giremiyorum Forma Nede çok şey Yazmişsiniz Yaa Ben Bunlari Nasil Okiycam.temizlik Yapiyorum.bi Haber Vereyim Dedim.ama Biter Bitmez Geliyorum Forma Heğinizi .çokkk öpüyorum O Koca Göbişlerden Hadi Babayyy

bende ghaneli yazmış diye görünce birden dedim nerdeydi bu kız harbi ne zamandır yoksun kıııı yorma kendini

kızlar çoook geçmiş olsun artık son haftalar rahatsızlıklar da arttı galiba hergün yeni sorunlarla karşılaşıyoruz Allah beterinden korusun hepimizi bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza almaya az kaldı biraz daha sabır ve dikkat edelim kendimize....a.s.

tüm rahatsız olanlara geçmiş olsun dıyorum...benimde omuzlarım agrıyo bol bol...ve ben hamilelikten herhalde yanıyorum çok terliyorum kolay kolay ısınmayan ben üşümüyorum..bu yüzdende hasta olmaktan korkuyorumm...

kızlar başağrısı olan var mı? 32+ 4 oldum. ( takvim yapamıyorum) 3-4 gündür başağrım var benim.

canım öncelikle çoook geçmiş olsun benim baş ağrısı sorunum olmadı ama doktorum olursa minoset kullanabileceğimi sölemişti pek gerek olmadı...bu arada istersen takvim konusunda yardımcı olabilirima.s.

KIZLAR 1 SAAT ÖNCE KARNIMA ACAYİP DERECEDE BİR AĞRI
GİRDİ.ÇOK

KÖTÜYDÜM,YANIMDADA KİMSE YOK,GÖZLERİMDEN YAŞLAR SÜZÜLDÜ BİR ANDA.KENDİMİ

ÇOK YANLIZ HİSSETTİM.

RAHAT Bİ 5 DK SÜRDÜ AĞRI AMA HİÇ GEÇMEYECEK SANDIM.ARTIK BÖYLE ŞEYLER

NORMALMİ,ŞİDDETLİ AĞRILAR YAŞAYANLAR VARMI?ADET SANCISI GİBİ ARA ARA GİRİP

ÇIKAN SANCILAR OLMUŞTU BENDE AMA BU DERECE HİÇ OLMAMIŞTI.

geçmiş olsun ayerba... benim başıma gelmedi ama bebeğin büyümesiyle alakalı bişeyler olabilir belki... umarım bi daha olmaz...

KIZLAR 1 SAAT ÖNCE KARNIMA ACAYİP DERECEDE BİR AĞRI
GİRDİ.ÇOK

KÖTÜYDÜM,YANIMDADA KİMSE YOK,GÖZLERİMDEN YAŞLAR SÜZÜLDÜ BİR ANDA.KENDİMİ

ÇOK YANLIZ HİSSETTİM.

RAHAT Bİ 5 DK SÜRDÜ AĞRI AMA HİÇ GEÇMEYECEK SANDIM.ARTIK BÖYLE ŞEYLER

NORMALMİ,ŞİDDETLİ AĞRILAR YAŞAYANLAR VARMI?ADET SANCISI GİBİ ARA ARA GİRİP

ÇIKAN SANCILAR OLMUŞTU BENDE AMA BU DERECE HİÇ OLMAMIŞTI.

cnm çok geçmiş olsun benimde bi kez kötü bir karın ağrım olmuştu gece hem de bebeğin hareketlerinden di sanırım çünkü biraz debelenince geçmişti yaklaşık bi 10 dk. sürmüştü bidaha da olmadı ama:uhm:

X