- 1 Mart 2017
- 41
- 24
Kızlar ya transferimin 6. Günü. Bir tane 3. Gün bir tane 5. Gün embriyosu var. İdrar testi yapsam hiç bişe çıkmaz mı ki. Korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ya transferimin 6. Günü. Bir tane 3. Gün bir tane 5. Gün embriyosu var. İdrar testi yapsam hiç bişe çıkmaz mı ki. Korkuyorum
5. Gün embriyosu 9. Gün kan testinde çıkar canım. Galiba bugün 9. Günün, yaptırabilirsin. Ama 3. Gün embriyosu için biraz daha beklemen lazım. İnş. Tutunmuştur bebişlerin.Kızlar ya transferimin 6. Günü. Bir tane 3. Gün bir tane 5. Gün embriyosu var. İdrar testi yapsam hiç bişe çıkmaz mı ki. Korkuyorum
Ay inşallah 21 demişti doktorum5. Gün embriyosu 9. Gün kan testinde çıkar canım. Galiba bugün 9. Günün, yaptırabilirsin. Ama 3. Gün embriyosu için biraz daha beklemen lazım. İnş. Tutunmuştur bebişlerin.
Hayırlısı olsun canım bu kadar beklemenin neticesi mutluluk getirsin inşallah :)merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum çünkü bekleme sürecindeydim.
POLİP ameliyatının transferden hemen önce yapılmasına gerek yokmuş, 1 ay ya da 2 ay önce olabilirsiniz dedi. bakalım inşallah mersin şehir hastanesinde olmak için uğraşacağım. sabırla bekliyorum transfer i
amin canım inşallah tutunmuştur minik bebişin sana annesi, kolay süreçler değil, ne zman belli olurmuş peki ?Hayırlısı olsun canım bu kadar beklemenin neticesi mutluluk getirsin inşallah :)
benim de transferimin 7. Günü bugüne kadar hiçbir belirti olmadı. Yarın adet günüm ve az önce her ay çektiğim adet sancısı gibi sancılarım başladı. Sanırım adet olacağım. Hiç ümidim yok
15 eylül kan testi yapacağım ama ondan önce idrar testi de yapmayı düşünüyorum yarından itibaren. 15 ine kadar ümitlenip birden yıkılmak istemiyorum.amin canım inşallah tutunmuştur minik bebişin sana annesi, kolay süreçler değil, ne zman belli olurmuş peki ?
idrar da hemen çıkmıyor ki kuzu zaten bence idrar testi yerine kan yap derim. inşallah sevindirici bir sonuç olur fakat olmasa da nasıl olsa öğreneceksin yok silik çıktı yok acaba bu mu yanlış demekle uğraşmazsın. yine de sen bilirsin tabiki15 eylül kan testi yapacağım ama ondan önce idrar testi de yapmayı düşünüyorum yarından itibaren. 15 ine kadar ümitlenip birden yıkılmak istemiyorum.
idrar da hemen çıkmıyor ki kuzu zaten bence idrar testi yerine kan yap derim. inşallah sevindirici bir sonuç olur fakat olmasa da nasıl olsa öğreneceksin yok silik çıktı yok acaba bu mu yanlış demekle uğraşmazsın. yine de sen bilirsin tabiki
Camım Benim de adet belirtilerim vardı ki hala var . Hamilelik belirtileri ile gebelik İnan birebir aynı .Hayırlısı olsun canım bu kadar beklemenin neticesi mutluluk getirsin inşallah :)
benim de transferimin 7. Günü bugüne kadar hiçbir belirti olmadı. Yarın adet günüm ve az önce her ay çektiğim adet sancısı gibi sancılarım başladı. Sanırım adet olacağım. Hiç ümidim yok
Camım Benim de adet belirtilerim vardı ki hala var . Hamilelik belirtileri ile gebelik İnan birebir aynı .
Tabii ki kendini boş yere umutlandırma ama ümitsizliğe de kapılma . Hakkında hayırlısı olsun
Birşey kalmadı canım :) Yarın 14ü , bekliyoruz haberlerini İnşallah bak arkadaş da adet belirtileri varmış gebe, Sende öyle olursun inşallahBilmiyorum canım valla kafam allak bullak oldu bi an önce gelse şu test günü beklemek çok yordu
Uzun protokol ne demek oluyo . bende omepa ve folik asiti kullaniyorum. 2. Ay bu ay . Hazirlik icin dediler. Bilgim yok hicBen de uzun protokolle 5 temmuzda iğnelerime başlıyorum inşallah, ilk denenem olacak o yüzden gerginim biraz hiç hevesim heyecanım da yok açıkcası normal mi bu ruh vali bir ben mi böyle hissediyorum acaba, bir düşük iki dış gebelik geçirdim onun yorgunluğu ve ümitsizliği de olabilir tabi, hakkımızda hayırlısı olsun
Hayırlı olsun Allah inşaAllah sağ salim kucağına almayı da nasip eder ve darısı diğer tüm isteyenlere olsun inşaAllahKızlar bugün test günümdü az önce test yaptırdım hamileyim darısı başınıza inşallah :)
çook sevindim canım rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah :)))Kızlar bugün test günümdü az önce test yaptırdım hamileyim darısı başınıza inşallah :)
Canım çok sevindim Allah devamını getirsin inşallah sağlıklı güzel bir gebelik geçir, keyfini çıkar . Çok yorma kendini :*kızlarrrrrrrr bugün öğrendimki gebeyim kendi topiğime yazmak istedim :) polipime rağmen çooook şükür ameliyat olmayı beklerken biraz riskli bir gebelik dualarınıza ihtiyacım var rabbim 4 sene sonra nasib etti, isteyen herkese nasib olsun inşallah aminnnn