Temmuz- Ağustos 2018 Tüp Bebek Tedavisi

Canım çok sevindim Allah devamını getirsin inşallah sağlıklı güzel bir gebelik geçir, keyfini çıkar . Çok yorma kendini :*
Allah razı oldun canım benim sağolasın bi doktora gideyim içimdeki şüpheler gitsin inşallah iyice rahatlayacağım

cok sevindim rabbim saglikli hamilelik gecirmeni nasip etsin insallahhh... normal yollami gebe kaldin? masallah vallahi böyle haberlerle icimiz isiniyor. benimde gecen hafta carsamba transferim oldu bugün test yaptim negatif cikti erkenmi yaptim bilmiyorum.. pazartesi kan vercem insallah test yanlis göstermistir adet olacak gibi karnimda agriyo ikinci denememde bosa sanirim

Canım bugün kaçıncı günün ? Aynı bende de adet ağrıları gibi belirtilerim vardı .

bugün transferin 8. günü canim 5 günlük embryo koymuslardi
Canım benim 5.günde çıktı idrarda ama doktorlar bile dedi ki şanslısın çünkü idrarda negatif görüp kanda pozitif olan çok çok insan var . O yüzden sakın endişe etme , bekle test gününe kadar. Aksi ispatlanana kadar hamilesin ! Keyfini çıkar stress yapma kendine . Pazartesi gününe daha çok şey değişebilir ! Umarım olumlu haberlerini yazacaksın burdan !!!

insallah bende o idrarda negatif görüp kanda positif olanlardanimdir canim. Ilaclarimi devam ediyorum almaya rabbimden hayirlisi artik.

Canım çook sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın:) kendiliğinden mi kaldın gebe yoksa transfer oldu mu ben kaçırmışım oraları :)

Canım çook sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın:) kendiliğinden mi kaldın gebe yoksa transfer oldu mu ben kaçırmışım oraları :)
Kendim kaldım canım, transferim olamamıştı polipden ameliyat olmayı bekliyordum, polisle hamile kaldım :)

Ayy seni hatırlıyorum , sende gebesin !!! Çok güzel maşallah güzel keyifli gebelikler dilerim
Çok teşekkür ederim canım iyi güzel dileklerin için :) Sana da maşallah Rabbim sağlıkla kucagimza almayı nasib etsin inşallah :)

Kacinci gun embriyosu transfer oldun canim. Ben ilkinde 3. Gun du. Ve 8. Gun belli oluyormus kanda. Bilgin olsun. Negatif oldu 27 ekimde benim. Simdi yeni adet i bekliyoruz 2. Icin. Ama benim ilk defa nefatifi gordum ya suanki adetim baya uzun surdu. 10 gun kadar temiz akinti olmadi 10. hun bugun bordomsu Leke geldi. 28 kasimda adetin 2 gunu olcak yenide. 2. Transfere hazirlayacaklar beni o zaman. Dondurulmuslarla ama anlamadim bu adeti ben

benimki 5. gün embryosuydu canim ve bugünki idrar testi negatif gösterdi bugün transferin 8. günüydü. Hastaneye yazdim onlarda erken test icinde cok erken pazartesiyi bekleyin demisler.. bende ümidimi kestim artik

benimki 5. gün embryosuydu canim ve bugünki idrar testi negatif gösterdi bugün transferin 8. günüydü. Hastaneye yazdim onlarda erken test icinde cok erken pazartesiyi bekleyin demisler.. bende ümidimi kestim artik

Sana erken demişler niye ümidini kesiyorsun ? Tamam kendini olumsuza da alıştır anlarım ama sen direkt sanki negatif gibi konuşuyorsun. Yapma, belki de bebeğin sana tutunmaya çalışıyordur şu an .

Sana erken demişler niye ümidini kesiyorsun ? Tamam kendini olumsuza da alıştır anlarım ama sen direkt sanki negatif gibi konuşuyorsun. Yapma, belki de bebeğin sana tutunmaya çalışıyordur şu an .
insallah canim ya kendimi olumsuza alistirmaya calisiyorum pazartesi yikilmak istemiyorum kan verip ise gidecem ve ilk okulda egitmen olarak calisiyorum cocuklara yansitmakda istemiyorum. allahimm insallah tutunmustur bebegim

insallah canim ya kendimi olumsuza alistirmaya calisiyorum pazartesi yikilmak istemiyorum kan verip ise gidecem ve ilk okulda egitmen olarak calisiyorum cocuklara yansitmakda istemiyorum. allahimm insallah tutunmustur bebegim
inşallah tutunmuştur canım , biraz rahatlamaya çalış kuzum

bugün biraz daha iyim canim kendimi iki sonucada alistirdim.. Bugün cok midem bulandi adetimmi gelecek ondanmi yoksa hamileyim ondanmi bilmiyorum hayirlisi bakalim allahim yüzümüzü güldürsün insallah
Inşallah Rabbim yüzünü güldürsün kuzum :)

hayatimda ilk defa hafta sonu cabuk gecsin istiyorum
pazartesi kan verecem her saniye diken üstündeyim ya adet olacam diye bugün tüm gün karnim agridi her saat tuvalete gittim geldi diye ortada bisey yok insallahh tutunmustur yavrum kizlar dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…