Çok ağladım...Sonuna kadar geldiğimde bir rahatlık bir hüzün coktu üstüme... Bunca olumsuzluga rağmen Rabbim nasip etmiş Allahım onu size bagislasin inşallah hayırlı sağlıklı evlat eylesin. Kim bilir nasıl da güzel bir duygudur Rabbim isteyen bekleyen herkese hayirlisindan sağlıklısından nasip eylesin inşallah bana da :'(
Ben de 4 yil 8 yıllık evliyim hiç korunmadik ben de ne kist var ne piko ne de yumurta tembelliği eşimin morfolojisi %4 fakat sperm sayısı iyi şimdiye kadar hiç gebe kalmadim. İlacşiz ignesiz büyüyüp catliyo yumurtam, düzenli adette goruyorum hormonlarım da gayet güzel. Neden olmadığını tanımlamadilar bunca senedir. 20 kusur doktor değiştirdim deneme tahtası gibi en küçük tedaviden aşılamaya kadar denediler hiç birinden olumlu sonuç almadik, ne yapacagimi hangi kur hangi ilaç hangi dua bana iyi gelecek hiç bilmiyorum. Çok caresizim içime sigdiramiyorum yavrumun yokluğunu, hasretini gizlemeye. Hic gücüm kalmadı ne duysam ne gorsem oturur sessizce agliyorum. Tekrar rahim filmi tekrar aşılama gorunuyor. Rabbim kimseyi aratmasin kimseyi ne yokluğuyla ne de acısıyla sinamasin insallah. (Amin)