Sabri beyle yaptık canım ön görüşmeyi adetinin 2.günü gel ilaçlarını yazalım dedi az kaldı adetimeCanım hayırlı olsunn bende umut tüp bebekteyim doktorun kim :)
Benimde doktorum sabri bey canım :) hadi hayırlısı olsun sabri bey çok iyi bir doktor :)Sabri beyle yaptık canım ön görüşmeyi adetinin 2.günü gel ilaçlarını yazalım dedi az kaldı adetime
Sen hangi bahçeciye gidiyorsun canım benim DiyarbakırSelam kızlar
İki senelik evliyim bende yarın bahçeci de başlıyorum tedaviye. İlk denemem olacak. Allah hepimizi sevindirsin inşallah.
Sen hangi bahçeciye gidiyorsun canım benim Diyarbakır
Hepimiz için iyi olur inşallah canım bahceciyi çok tavsiye ediyorlar herkes bebislerine kavuşsun İnşallahBen istanbuldayım canım bahçeci fulya ya gidiyorum
Merhaba benimde transferim Perşembe günü yapılacak siZ Diyarbakır'da hangi doktora gidiyorsunuzHepimiz için iyi olur inşallah canım bahceciyi çok tavsiye ediyorlar herkes bebislerine kavuşsun İnşallah
Zeki akkum doktorunun adı canım benimki büyük ihtimalle salı toplanacak ama transfer 3-5gün sonra olur herhaldeMerhaba benimde transferim Perşembe günü yapılacak siZ Diyarbakır'da hangi doktora gidiyorsunuz
Benimde Zeki bey 3 tane döndürülmüşüm vardı bi tanesini özel bi doktorda yaptım hiç memnun kalmadım klan tek embriyomu Zeki beyde değerlendirmek istedim umarım bu sefer tutarZeki akkum doktorunun adı canım benimki büyük ihtimalle salı toplanacak ama transfer 3-5gün sonra olur herhalde
İnşallah tutar canım,Benimde Zeki bey 3 tane döndürülmüşüm vardı bi tanesini özel bi doktorda yaptım hiç memnun kalmadım klan tek embriyomu Zeki beyde değerlendirmek istedim umarım bu sefer tutar
Canım korkma, Bak Benim geçen bir tane polip gördü doktorum ama regl bekleyelim dedi , bazen regl ile kendiliğinden gidiyor dedi , gerçekten de öyle oldu . Perşembe günü regl’min bitişinin ilk günüydü , bakıldı tertemiz hiç birşey çıkmadı .Bende polip varmış ya bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Yani transfer geç olacak bu sebeple dedi doktor
Sağolasın canım içimi ferahlattın Allah razı olsun inşallah benimkide gider adetleCanım korkma, Bak Benim geçen bir tane polip gördü doktorum ama regl bekleyelim dedi , bazen regl ile kendiliğinden gidiyor dedi , gerçekten de öyle oldu . Perşembe günü regl’min bitişinin ilk günüydü , bakıldı tertemiz hiç birşey çıkmadı .
Sen de bekle istersen , gerçi doktorun en doğrusunu bilir , ama korkma
Tedaviniz hayırlı olsun bende 2 temmuz da başladım tedaviye. Ama sene başında Ocak ayında polip aldirmiştim. Poliple hamile kalsaniz bile düşüğe sebep olabilir bu yüzden üstünde durun tehlikeli bir yerdeyse basit bir operasyon la aliyorlarBende polip varmış ya bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Yani transfer geç olacak bu sebeple dedi doktor
Zeki bey taze transfer yapmıyordu ki zaten canım diğer adetle yapiyorduYarın doktora gideceğim bakalım canım yalancı polipde olabilir dedi inşallah öyledir ya da düşer adete yarına bağlı yani ne olacağı