Temmuz- Ağustos 2018 Tüp Bebek Tedavisi

Ben bugün kontrole gittim kızlar 6.günümdü yumoslarim büyümüş ororta halli ilaçlara devam dedi gonalf ve cetrodil kullanıyorum, salı günü toplayacağım büyük ihtimalle dedi sevindim

Bugün tekrar doktordaydık, haftaya perşembe tekrar gideceğim kontrol edecek ve benim da uzun protokol tüp bebek yolum başlayacak... Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun , dualarını kabul etsin. Benim de ‍

Zeki akkum doktorunun adı canım benimki büyük ihtimalle salı toplanacak ama transfer 3-5gün sonra olur herhalde
Benimde Zeki bey 3 tane döndürülmüşüm vardı bi tanesini özel bi doktorda yaptım hiç memnun kalmadım klan tek embriyomu Zeki beyde değerlendirmek istedim umarım bu sefer tutar

Bende polip varmış ya bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Yani transfer geç olacak bu sebeple dedi doktor

Merhaba kizlar. Bende tüp bebek tedavisine basladim bu ay. Yumoşlarim toplandi ve donduruldu. Regl olmayi bekliyorum simdi. Sonra kismetse inş. transfer

Bende polip varmış ya bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Yani transfer geç olacak bu sebeple dedi doktor
Canım korkma, Bak Benim geçen bir tane polip gördü doktorum ama regl bekleyelim dedi , bazen regl ile kendiliğinden gidiyor dedi , gerçekten de öyle oldu . Perşembe günü regl’min bitişinin ilk günüydü , bakıldı tertemiz hiç birşey çıkmadı .
Sen de bekle istersen , gerçi doktorun en doğrusunu bilir , ama korkma

Sağolasın canım içimi ferahlattın Allah razı olsun inşallah benimkide gider adetle

Yarın doktora gideceğim bakalım canım yalancı polipde olabilir dedi inşallah öyledir ya da düşer adete yarına bağlı yani ne olacağı

Tedaviniz hayırlı olsun bende 2 temmuz da başladım tedaviye. Ama sene başında Ocak ayında polip aldirmiştim. Poliple hamile kalsaniz bile düşüğe sebep olabilir bu yüzden üstünde durun tehlikeli bir yerdeyse basit bir operasyon la aliyorlar

Kızlar iyi gecelrr sonunda adet oldum perşembe gidicem tüp bebeğe başlamak için adetin 2.günü test falan yapıolarmıydı muayne olurken hatırlamıyorum aşılamadaki süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…