Temmuz- Ağustos 2018 Tüp Bebek Tedavisi

Gunaydinnnn
Hastanemizde yaptırdığımız sonuçlarda gayet güzel çıktı...salı gunu tekrardan yapılacak ..sanki kalp atışı duymadan hala inanamiyacagim sevinçle korku aynı anda yaşanıyor...Allahım ınş hep böyle sağlıkla yol almayı nasip eder ..ve herkesi mutluluktan aglatir ınş..

Gunaydinnnn
Hastanemizde yaptırdığımız sonuçlarda gayet güzel çıktı...salı gunu tekrardan yapılacak ..sanki kalp atışı duymadan hala inanamiyacagim sevinçle korku aynı anda yaşanıyor...Allahım ınş hep böyle sağlıkla yol almayı nasip eder ..ve herkesi mutluluktan aglatir ınş..
Çok sevindim canım senin adına. stres yapmamaya çalış hayırlısıyla kalp atışını da duyacaksın :)

Amh değerin için birşey diyemem ama psikolojik olarak bence zaman vermelisin kendine. En azından ayağın iyileşene kadar erteleyemez misin
Amh değerim 4 üzerinde çıkmasına rağmen 2 yıldır olmadı bebeğimiz normal yollardan,tüp bebek denedik onda da döllenme olmadı ilkinde. Şimdi ikincisini deniyorum.Amh değeri için üzülme,bir arkadaşımın 1'li birşeydi senin gibi,doktor tüp bebek yaptır normal yolla zor olur dedikten bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldı.

Ah kizlar insallah tutunur yavrulariniz.. bende temmuzda ilk defa tüp bebek yaptirdim 14 tane yumurtam toplandi 10 tanesi döllendi ama bi tane kaldi transfere 5. gün embriyosu oda tutunamadi 4 gün önce adetim geldi... 9 tanesi gelismeyi birakmi aniden neden öyle oldu acaba? hic donduramadikda.. bir ay ara vermem gerek suan.. allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

benim daha çok vaaarrr kuzular sende durum nedir?
Merhaba ben de ağustos adetim ile tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. Önümde 1 ay var tavsiyeleriniz neler? İlk tüp denemem olacak inşallah ilk ve son olsun. Bende sıkıntı yok gibi eşim de dna hasarı hareket ve morfoloji sorunu var. Mikroçip deneyeceğiz ama ben extra imsi de istiyorum. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez. Allah hepimizin göbüşünü hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah.

X