Kızlar iyi gecelrr sonunda adet oldum perşembe gidicem tüp bebeğe başlamak için adetin 2.günü test falan yapıolarmıydı muayne olurken hatırlamıyorum aşılamadaki süreci
İnşallah canım hayırlı haberler alalım inşallah :)Sağol canım cevabın için raporum var ilaçları o gün yazar aynı gün alıp başlarız sanırım tedaviye inş:)
Merhaba biraz olmus siz yazali ama size danismak istedigim birsey var.öncelikle insallah bian önce olumlu sonuclar alirsiniz.benm sorum benm esimde sikinti yok bende yumurtlama problemi var iki ay femara ile denedik fakat sonuc alamadik.simdi doktorum asilamaya gecebilirsiniz dio asilamayi devlette yaptirsam özelle arasinda fark olur mu yada asilamyi devlet yapmak icin bazi sartlar ariyor mu bilginiz var miMerhaba hanımlar Temmuz ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah, tüp yaptırmayı düşünenler gelin beraber bekleyelim
- kendimden bahsedecek olursam ;
-4 yıllık evliyim
- Eşimde varikosel sıkıntısı var ( hareket - morfoloji- sayı)
- 1 olumsuz aşılama denemesi
Ben özelde yaptırdım canım devlette de yaptırabilirsiniz tabiki burada yaptıran baya bayan var fark olur mu inan bilmiyorum. Özellikle üniversite hastaneleri bence bu işler için çok iyi yerler.Merhaba biraz olmus siz yazali ama size danismak istedigim birsey var.öncelikle insallah bian önce olumlu sonuclar alirsiniz.benm sorum benm esimde sikinti yok bende yumurtlama problemi var iki ay femara ile denedik fakat sonuc alamadik.simdi doktorum asilamaya gecebilirsiniz dio asilamayi devlette yaptirsam özelle arasinda fark olur mu yada asilamyi devlet yapmak icin bazi sartlar ariyor mu bilginiz var mi
Polipler 1di 2olmuş canım en son ameliyat olmamak için düşmesini bekleyeceğim bir ay falan olmadı ameliyat olacağım canımCanım ne yaptın polip olayını ?
Hey allahim ya sikma canını, hallolur . Bende perşembe günü iğnelere başlıyorum . :/Polipler 1di 2olmuş canım en son ameliyat olmamak için düşmesini bekleyeceğim bir ay falan olmadı ameliyat olacağım canım
Inşallah herşey yolunda gider canım Rabbim yardımcın olsun :) kısmet canım daha zamanı var demekkiHey allahim ya sikma canını, hallolur . Bende perşembe günü iğnelere başlıyorum . :/
aynen cnmAçıkçası ben aşılama yaptırdığına çok pişman oldum . Zaman kaybı ve oldu olmadı stresinden başka birşey değil .
Tüp bebek mi canım? Hiç biri tutmadı mı yoksa tuttu kayıp mi yaşarın? Ya burda böyle 3.5. Deneme diye okuyunca avaz avaz ağlayasım geliyor , ya tutmazsa diye , baştan inancım kırılıyor :-(Merhabalar.
Bende temmuzun sonu Ağustos başı bu sürece başlayacağım. 5. Denemem olacak
Tüp bebek mi canım? Hiç biri tutmadı mı yoksa tuttu kayıp mi yaşarın? Ya burda böyle 3.5. Deneme diye okuyunca avaz avaz ağlayasım geliyor , ya tutmazsa diye , baştan inancım kırılıyor :-(
kizlar igneler ne kadar tutuyor cok pahali tutuyor diyolar dogrumu
tm cnm saol ins bebisin simsiki tutunur sanaCanım ben başlayalı 2 hafta oldu. Bu süreçte anlık 2000 civarı tuttu benim. Pazartesi yumurta toplama günü daha da kullanır mıyım iğne bilmiyorum.