Temmuz- Ağustos 2018 Tüp Bebek Tedavisi

Kızlar iyi gecelrr sonunda adet oldum perşembe gidicem tüp bebeğe başlamak için adetin 2.günü test falan yapıolarmıydı muayne olurken hatırlamıyorum aşılamadaki süreci:KK43:

Ben sadece muayene olmuştum ve ilaçlara karar verip ilk iğnemi yapmışlardı. Sende de öyle olur mu bilemem tabi

Sağol canım cevabın için raporum var ilaçları o gün yazar aynı gün alıp başlarız sanırım tedaviye inş:)

Merhaba hanımlar Temmuz ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah, tüp yaptırmayı düşünenler gelin beraber bekleyelim:anneadayı:

- kendimden bahsedecek olursam ;
-4 yıllık evliyim
- Eşimde varikosel sıkıntısı var ( hareket - morfoloji- sayı)
- 1 olumsuz aşılama denemesi
Merhaba biraz olmus siz yazali ama size danismak istedigim birsey var.öncelikle insallah bian önce olumlu sonuclar alirsiniz.benm sorum benm esimde sikinti yok bende yumurtlama problemi var iki ay femara ile denedik fakat sonuc alamadik.simdi doktorum asilamaya gecebilirsiniz dio asilamayi devlette yaptirsam özelle arasinda fark olur mu yada asilamyi devlet yapmak icin bazi sartlar ariyor mu bilginiz var mi

Merhaba biraz olmus siz yazali ama size danismak istedigim birsey var.öncelikle insallah bian önce olumlu sonuclar alirsiniz.benm sorum benm esimde sikinti yok bende yumurtlama problemi var iki ay femara ile denedik fakat sonuc alamadik.simdi doktorum asilamaya gecebilirsiniz dio asilamayi devlette yaptirsam özelle arasinda fark olur mu yada asilamyi devlet yapmak icin bazi sartlar ariyor mu bilginiz var mi
Ben özelde yaptırdım canım devlette de yaptırabilirsiniz tabiki burada yaptıran baya bayan var fark olur mu inan bilmiyorum. Özellikle üniversite hastaneleri bence bu işler için çok iyi yerler.

Amin .. Gerçekten bende öyle düşünüyorum. . Hiç olmazsa evlatlik düşünürüm napayım . Doğurmak hersey mi

ben ben ben... 6 yilim dolucak evleneli iki klomen bi asilamam var basarisiz esimin sperm sayisi dusuk pazartesi tup bebek icin gidicem ilk defa

Açıkçası ben aşılama yaptırdığına çok pişman oldum . Zaman kaybı ve oldu olmadı stresinden başka birşey değil .

Merhabalar.
Bende temmuzun sonu Ağustos başı bu sürece başlayacağım. 5. Denemem olacak

Merhabalar.
Bende temmuzun sonu Ağustos başı bu sürece başlayacağım. 5. Denemem olacak
Tüp bebek mi canım? Hiç biri tutmadı mı yoksa tuttu kayıp mi yaşarın? Ya burda böyle 3.5. Deneme diye okuyunca avaz avaz ağlayasım geliyor , ya tutmazsa diye , baştan inancım kırılıyor :-(

Tüp bebek mi canım? Hiç biri tutmadı mı yoksa tuttu kayıp mi yaşarın? Ya burda böyle 3.5. Deneme diye okuyunca avaz avaz ağlayasım geliyor , ya tutmazsa diye , baştan inancım kırılıyor :-(

İnancını köreltme. Ben hala güzel düşünüyorum. Hepsi deneyimdi acıda olsa yaşayacaklarım varmış yaşadım.
Hepsi tüp bebek denemesi. İşkimde pozitifi görsemde uzun sürmedi, diğerleri hep negatiff oldu. Bu denemem ilk kez donduruluş embriyolarla olacak.

Merhaba kızlar. 2 yıllk evliyim. Bir adet düşüğüm var. Rahim ameliyatı oldum kavis olduğu için. Rahim iltihabi var dedi doktor 2 ay antibiyotik tedavisi gördüm. Aşılama yaptırdım ama sonuç negatif. Bugün doktorla görüşmeye gittik. Amh değerim 1.47 bana düşük olduğunu boşuna aşılamayla falan uğraşmama mi direk tüp Bebek yaptırmami hatta biran önce yaptirmam gerektiğini yoksa değerin düşeceğini falan söyledi. Tabi bu beni çok üzdü çünkü daha önce bunu diyen bir doktor olmamıştı. Kendi doktorum doğum izninde onun yerine bakan doktor bu. Aşılamayı da o yaptı ama ben iğneleri kullandım yumurta büyüdü gel dediği günden 2 gün önce merdivenden yuvarlandim. Ciddi kan kaybı yaşadım dikişler atıldı bunun içinde antibiyotik kullandım. Bunları önemsemedi bile sırf yapmak için yaptı aşılamayı. Haliyle umudum yoktu. Şimdi toparlanmış değilim. Ayak liflerim yırtılmış doktor zorlama dedi. Bu adam bana yürüyüş yap egzersiz yap diyor. Tenezzül edip test dahi yapmıyor hemen iğne kullan tup Bebek yapalım modunda. Şaştım kaldım. Sizce de çok mu düşük amh değerim?

X