- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
Canım bilmiyorum ilerleyen günlerde bakcaz bu kadar unutluyken bide yunurtlamıyormuşum ne ağlarım amaAaa neden böyle oldu kızlar dalgalanma olabiliyo diyolardı ama sebebi ne acaba
Bakayım canım doğrudur kuzum haklısın Allah gönlüne göre versinCanm benim dun silikti ama resimlere bak attim orda var belki seninde öyle olur
Benm bu aydan başka sandım yok ocak ayına kadar o yüzden bu kadar acele etmem
Ay yok yok o yumurta buraya gelecekkkCanım bilmiyorum ilerleyen günlerde bakcaz bu kadar unutluyken bide yunurtlamıyormuşum ne ağlarım ama
Bakayım canım doğrudur kuzum haklısın Allah gönlüne göre versin
Kızlar şaka gibi ben pik beklerken o iyice silikleştineden oldu sizce sıvı alımı da yapmadım
Canım ya göremedim ben amaKızlar var mısın yok musun yarışmasına hoşgeldiniz. Sizce yokum mu diyor? Negatif demii buu?
Dünkü testi atayım canımDaha önceki testlerin nasıldı canım senin?
Ay inşallah inşallah daha önümüzde günler varAy yok yok o yumurta buraya gelecekkksen rahat oll hiçbi şeycik olmaz
Ben deCanım ya göremedim ben ama
Dünkü testi atayım canım
Aa benim de bugün daha silikAy inşallah inşallah daha önümüzde günler var
Döngüm 28 gün ama kimyasaldan sonra 32 falan olduDöngün kaç canım? Bence Dahalık var pike.
Töbeeee ben de hpşurunca karnıma kramp giriyorAa benim de bugün daha silikneler oluyorrrrr ahahah
Döngüm 28 gün ama kimyasaldan sonra 32 falan oldu
Ondan sonra biraz dengesizlik oluyor benimde öyle olmuştu o sebeble devam ediyorsun yapmaya pik olacaktır canım
Bende ne tesadüf bugün yumurtlma günümdü ve pik olması lazımdı ama doktor ilaç aldığım için olmayabilir demiştiAa benim de bugün daha silikneler oluyorrrrr ahahah
Üzgünüm ama hiç gebelik elde etmediğini düşünmüştüm, senim bebiiiş yakınlarda deseneEvet 1 düşük 1 kimyasal oldu da kimyasalı pek saymıyorumhamilelikten bundan 8 ay önce yaşadım kimyasal.
Canım sen ne ilacı alıyosun ben kaçırmışımBende ne tesadüf bugün yumurtlma günümdü ve pik olması lazımdı ama doktor ilaç aldığım için olmayabilir demiştigerçi kaçırmış olblr miyim ondan fikrim yok günüm diye bugün yaptım test sadce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?