• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzgünüm ama hiç gebelik elde etmediğini düşünmüştüm, senim bebiiiş yakınlarda desene 🥰🥰🥰

Olblr canım bilemediğin için düşünmen çok normal.
İnşAllah dediğin gibi olur canım benim 💟 🙏🏼
Ben aşılama filan burada yaptırmak istiyorm olduğum yerde biz eş iş gereği taşınmamız olacak orada imkanlar sınırlı küçük ilçeye gideceğiz o sebeble biraz heyecanım acelem buradaki imkanı değerlendirmekti. 👍

Geç döllenme battan kaç gün sonra idrarda belli olur kızlar bende hala gelen giden yok 7 gün gecikti adetim olmadım hala işin ilginç yanı hala akıntım da devam ediyor kasığıma ağrı giriyor falan🤦‍♀️

Olblr canım bilemediğin için düşünmen çok normal.
İnşAllah dediğin gibi olur canım benim 💟 🙏🏼
Ben aşılama filan burada yaptırmak istiyorm olduğum yerde biz eş iş gereği taşınmamız olacak orada imkanlar sınırlı küçük ilçeye gideceğiz o sebeble biraz heyecanım acelem buradaki imkanı değerlendirmekti. 👍
Anladım kuzum 🙏🏻 Gönlüne göre olsun inşallah 🎉

Kuzular dün silik çizgiyle atmıştım bu test farklı marka çatlama üzeri 12. Günde yaptım idrara 14. Gün geçtiği söyleniyor beklemeliymiyim sizce

Eklentiler

• 262913B5-902C-4FA8-8D72-B439D481AC6A.jpeg
    262913B5-902C-4FA8-8D72-B439D481AC6A.jpeg
    50,6 KB · Görüntüleme: 72
Evett kuzu silikleşmiş dünü değerlendirdin dimii bugün ve yarını da değerlendirip sonra arkana yaslan bekleme kısmına geç 🤣🤣
Evet evet, 15. 16. Ve bugün 17. Günler değerlendirildi öncesinde de gün aşırı olmuştu. Yarın için artık testim kalmadı, yarından sonra ilişkiyi ve testi bırakacağım, nasip 🎉 bundan sonrası müjdeli olsun umarım 🙏🏻🌈

Back