Kızlar bugunde böyle devam ediyorum testlere
Ben de yapicam anca 4te yaparım bisiler içtim cunkuGece yine silik cikti canm test birazdan tekrar yapcam atarim buraya
Adetinin ilk gününü 1 sayarsan bugün kaçıncı günün canimKızlar bugunde böyle devam ediyorum testlere
Benm adetim hep 33 günde olmaya başladı evlendikten snra iste canm snrasinda ilk defa geçen ay 19 günde oldu o ayda yani mayıs 28de kadın doğuma gittim hiç bir problem falan yok dedi o zamn 10-11 haziranda hastalandım snra ki ay 25 günde hastalandım ilkkez böyle birsey oldu esim geldiğinde düzen kayıyor galiba benmAdetinin ilk gününü 1 sayarsan bugün kaçıncı günün canimc
Benmde oyle oldu yaKızlar şaka gibi ben pik beklerken o iyice silikleştineden oldu sizce sıvı alımı da yapmadım
Valla bilmiyorum canım aklım karıştıBenmde oyle oldu ya
Sanki benm koyu gibi atcam canm smdi sanaValla bilmiyorum canım aklım karıştı
Evet olmasın ya kistle uğraşmak istemiyorumBana da birisi dert etme deseydi ben etmeyebilirdim dediğin gibi beklenmedik durumlar söz konusu olunca insan farklı şeyler düşünüyor kuruyor kurguluyorşuan adette olblrsin, yumurtalayabilrisn, kist olmasında
Evet seninki koyulaşmaya başlamışSanki benm koyu gibi atcam canm smdi sana
Canm benim dun silikti ama resimlere bak attim orda var belki seninde öyle olurEvet seninki koyulaşmaya başlamış
Tamam canim devam et gelcek pik insallah4 temmuz adetim canm iste 12. Gun
Az kalmış gibi duruyor bence 1-2 güne bile pik olabilir :)
Aaa neden böyle oldu kızlar dalgalanma olabiliyo diyolardı ama sebebi ne acabaKızlar şaka gibi ben pik beklerken o iyice silikleştineden oldu sizce sıvı alımı da yapmadım
Ay inşallah esim gitmeden denk gelse bu ayAz kalmış gibi duruyor bence 1-2 güne bile pik olabilir :)
Hahaha ay inşallah ne zaman gidicek? Çok yakında pik olur gibi duruyo inşallah canımAy inşallah esim gitmeden denk gelse bu ay
Adam ben gitmeden yumurtuyon mu çatlıyon mu ne olacaksa olsun diyor
Valla izni ay sonuna kadardi dun gel dediler bizde 9 aydır ilk defa denk geldi sayılır yani gitmedi rapor aldı 10 gün falan karisik durum yumurta çatlasın gideyim diyip duruyorHahaha ay inşallah ne zaman gidicek? Çok yakında pik olur gibi duruyo inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?