• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şaka gibi ben pik beklerken o iyice silikleşti 🤷🏻‍♀️ neden oldu sizce sıvı alımı da yapmadım

Eklentiler

• IMG_20210715_122701.jpg
    IMG_20210715_122701.jpg
    130,3 KB · Görüntüleme: 23
Adetinin ilk gününü 1 sayarsan bugün kaçıncı günün canimc
Benm adetim hep 33 günde olmaya başladı evlendikten snra iste canm snrasinda ilk defa geçen ay 19 günde oldu o ayda yani mayıs 28de kadın doğuma gittim hiç bir problem falan yok dedi o zamn 10-11 haziranda hastalandım snra ki ay 25 günde hastalandım ilkkez böyle birsey oldu esim geldiğinde düzen kayıyor galiba benm

Bana da birisi dert etme deseydi ben etmeyebilirdim dediğin gibi beklenmedik durumlar söz konusu olunca insan farklı şeyler düşünüyor kuruyor kurguluyor 😁 şuan adette olblrsin, yumurtalayabilrisn, kist olmasında 😇
Evet olmasın ya kistle uğraşmak istemiyorum 😊 Allah uğraşanlara da şifa versin.. Bekleyip görcez artık bayramdan sonra anlarız
😂

Hahaha ay inşallah ne zaman gidicek? Çok yakında pik olur gibi duruyo inşallah canım 😁
Valla izni ay sonuna kadardi dun gel dediler bizde 9 aydır ilk defa denk geldi sayılır yani gitmedi rapor aldı 10 gün falan karisik durum yumurta çatlasın gideyim diyip duruyor 😀

Back