Bat gelmişti belki yazdın ama ben kaçırmış olabilirimEvet erken gebelik canım
Dunki biraz daha belirgin. Cok su tüketmiş olmakta etkiliyor.Dün böyleydi mesela
Aaa o ilacı kullanırken hamile kalmayı önermiyolar mı ? Geçen aylarda ben de kullandım.
Hah aramıza hoşgeldiin ben de sendenimGeç döllenme battan kaç gün sonra idrarda belli olur kızlar bende hala gelen giden yok 7 gün gecikti adetim olmadım hala işin ilginç yanı hala akıntım da devam ediyor kasığıma ağrı giriyor falan
Yumurtlama hangi gündü?Evet canım erken gebelik testi bana erken olduğu söylendi ama dayanamadım 14. Günden sonra yap dediler yinede ama
Yok yok demeyizYaanison 3 ovulasyon testim kaldı ondan böyle oldu ekmek gibi test yiyorum sizlere çekip atsam oha dersiniz
Amin aminHeyecandan bırakamıyorum stres değil benim ki merak yani negatif görünce üzülmem üzülmüyorum zaten ilk denemeden sonra aldım ovulasyon testini onu da çok öneren olduğu için. :) Daha yolun başındayız Allah’ın takdiri diyorum nasip etmeyeceğini hayal ettirmez biliyorum . O yüzden heyecanımı yenemiyoruminşallah en kısa zamanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim bata 6-7 gün kala bel ağrım çok şiddetliydi. Tatil dönüşü bavul iş vs iyice tetiklemiş olabilirim. Benim ağrım saplanma ağrısı gibiydi tam belimde hafif dalgalanarak yukarı çıkan bilmem anlatabildim miKızlar tünaydın bu sabah belimde bi ağrıyla uyandım bata 8 gün var ama bel ağrısı belirtilerde çok konuşulduğu için bi acaba mı dedim belki de uyurken ters hareket yaptım bilemiyorumbelirti olarak yaşayanlar tarif edebilir mi nası bi ağrıydı? Bi yandan üst bacaklarımda da kas ağrısı gibi ağrı var ateşim sabah 36.9 çıktı hasta mı oluyorum ya da bilemedim
Ben dünkünde çizgiyi gördüm ama bunda çok göremedim canım belki markadan markaya değişiyordur. Daha erken ama dediğin gibi biraz beklesen daha iyi sonuç alırsınKuzular dün silik çizgiyle atmıştım bu test farklı marka çatlama üzeri 12. Günde yaptım idrara 14. Gün geçtiği söyleniyor beklemeliymiyim sizce
4 temmuzda çatlama oldu kuzum 3 gün sürdü yumuetlamaYumurtlama hangi gündü?
™
Demek ki her doktor farklı baya benim de prolaktin yüksekti normalde femara ya başlarken prolaktin bakalım dedi ona göre başlayalım. Ben de dedim yüksekse demaraya başlamayacak mıyız bu ay hayır dedi ek olarak dostinex vericem demişti. Sonra tahlil normal çıkınca başlamadı. Ama ondan önceki doktorum da dostinex yazdığında gebe kalmak istediğimi biliyordu korun demediBana ilacı kullanırken hamile kalmıyorsun dedi.Neden dedi bilmiyorum hatta aşılamam bu ilaç yüzünden iptal edildi bu ilaç yumrtlamanı engelleyebilir dedi. Ben riske giremem dedi. Çok etkisi var sevmedim ilaçı uyumaktan canım çıkıyor çok uyuyorum.
Demek ki her doktor farklı baya benim de prolaktin yüksekti normalde femara ya başlarken prolaktin bakalım dedi ona göre başlayalım. Ben de dedim yüksekse demaraya başlamayacak mıyız bu ay hayır dedi ek olarak dostinex vericem demişti. Sonra tahlil normal çıkınca başlamadı. Ama ondan önceki doktorum da dostinex yazdığında gebe kalmak istediğimi biliyordu korun demedi
Anladım canım sen gebe olduğunu mu öğrendin bu belirtilerleBenim bata 6-7 gün kala bel ağrım çok şiddetliydi. Tatil dönüşü bavul iş vs iyice tetiklemiş olabilirim. Benim ağrım saplanma ağrısı gibiydi tam belimde hafif dalgalanarak yukarı çıkan bilmem anlatabildim mibir de bacaklarıma ve göğüs ağrıma kramplar giriyor
Henüz takipteyim canım, benim batım 19 u dün erken gebelik testimde çizgi çıktı, kaset testim çok çok silikti. Bugün kasetimdeki çizgi belirginleşti. Reglim biraz geciksin doktoruma öyle yazacağım bakalımAnladım canım sen gebe olduğunu mu öğrendin bu belirtilerle
İnşallah canımTmam doğru hatırladım birisi daha vardı ona söyledim İkinciyi hatırlamakla meşguldum buldum senmişsin nasip seneye bebişle tur atarsınız belli mi olur
Yaaa hadi güzel hayırlı sağlıklı haberler inşallahHenüz takipteyim canım, benim batım 19 u dün erken gebelik testimde çizgi çıktı, kaset testim çok çok silikti. Bugün kasetimdeki çizgi belirginleşti. Reglim biraz geciksin doktoruma öyle yazacağım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?