Üzgünüm ama hiç gebelik elde etmediğini düşünmüştüm, senim bebiiiş yakınlarda desene
Canım sen ne ilacı alıyosun ben kaçırmışım
Böyle de risk almayı severim diyosunBende ne tesadüf bugün yumurtlma günümdü ve pik olması lazımdı ama doktor ilaç aldığım için olmayabilir demiştigerçi kaçırmış olblr miyim ondan fikrim yok günüm diye bugün yaptım test sadce
Ben de sağ tarafımda bi ağrı hissediyorum kendimi dinlediğim içinTöbeeee ben de hpşurunca karnıma kramp giriyor
Ondan sonra biraz dengesizlik oluyor benimde öyle olmuştu o sebeble devam ediyorsun yapmaya pik olacaktır canım
Manyadık iyice sankiBen de sağ tarafımda bi ağrı hissediyorum kendimi dinlediğim içinbugünde pik olamadık napalım
Böyle de risk almayı severim diyosun
Anladım kuzumOlblr canım bilemediğin için düşünmen çok normal.
İnşAllah dediğin gibi olur canım benim
Ben aşılama filan burada yaptırmak istiyorm olduğum yerde biz eş iş gereği taşınmamız olacak orada imkanlar sınırlı küçük ilçeye gideceğiz o sebeble biraz heyecanım acelem buradaki imkanı değerlendirmekti.
Bugun sabah tekrar test yaptım. Kalbim kadar temiz bembeyaz bir sonuç çıktıKizlar bir haftadır izliyorum burayi. Bugun ikindi gibi test yaptım. Uzunca zaman su icmemistim diye. Bir bakar mısınız var midir yoksa ben hayal mi görüyorum.
Evet evet, 15. 16. Ve bugün 17. Günler değerlendirildi öncesinde de gün aşırı olmuştu. Yarın için artık testim kalmadı, yarından sonra ilişkiyi ve testi bırakacağım, nasipEvett kuzu silikleşmiş dünü değerlendirdin dimii bugün ve yarını da değerlendirip sonra arkana yaslan bekleme kısmına geç
Erken gebelik mi bu?Kuzular dün silik çizgiyle atmıştım bu test farklı marka çatlama üzeri 12. Günde yaptım idrara 14. Gün geçtiği söyleniyor beklemeliymiyim sizce
Erken geyik testi mi. Benimde bu sabah ki böyle cikti. Hayalet gibi yok gibiKuzular dün silik çizgiyle atmıştım bu test farklı marka çatlama üzeri 12. Günde yaptım idrara 14. Gün geçtiği söyleniyor beklemeliymiyim sizce
Evet erken gebelik canımErken gebelik mi bu?
Evet canım erken gebelik testi bana erken olduğu söylendi ama dayanamadım 14. Günden sonra yap dediler yinede amaErken geyik testi mi. Benimde bu sabah ki böyle cikti. Hayalet gibi yok gibi
Dün böyleydi meselaEvet canım erken gebelik testi bana erken olduğu söylendi ama dayanamadım 14. Günden sonra yap dediler yinede ama
Aaa o ilacı kullanırken hamile kalmayı önermiyolar mı ? Geçen aylarda ben de kullandım.Dostinex prolaktin için ilaç alıyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?