her pazartesi yarım gün ev işine gelicek bayan arıyorum... 1.5 ayda bir ve arada yatılı misafirim geliceğinde falanda ekstradan tam gün alıyorum... ankara yaşamkentte yaşıyorum... sincana akşamları kapımın önünden kalkan servis var öğlen gelip akşam çıkabilinir servisle gidicekse,servis kullanmıcaksa sabah 09:00-14:00 arasıda çalışabilir... ilgilenen arkadaşlar özeldende msj atabilir...
aytuka nickli arkadaş adın fatma mı tuğba mı? 2 çocuğun mu var 1 çocuğun mu? daha forumda yazdıgın bir mesajın bir mesajını tutmuyor? nasıl sana güvenip evime çağırayım?
aytuka nickli arkadaş adın fatma mı tuğba mı? 2 çocuğun mu var 1 çocuğun mu? daha forumda yazdıgın bir mesajın bir mesajını tutmuyor? nasıl sana güvenip evime çağırayım?
yanlış yazmışım aytuka olan değil aybuka olan tuğba... bana temizliğe gelen aybuka olan...[/QUOTizimide Canım yasarken tubayla kafa karıştırcağını düşünmedik aybuka olan tuğna aytuka olanda benim fatma ismide özellikle bilerek benxzerlik olsun diyede almadık beraber bulduk izmi orda bir yanlış anlaşılma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?