- 15 Temmuz 2013
- 4.385
- 1
- 5.606
- 358
Bursa/Besevler de oturuyorum ev temizligi icin isini iyi titizlikle yapan birini ariyorum (cts. gunleri icin)
Bayan temizlikci ariyor ya bursada. Siz de bursadasiniz diye yazdimAnliyamadim
Simdi anladim evet bende ozelden yazdimBayan temizlikci ariyor ya bursada. Siz de bursadasiniz diye yazdim
Merhaba, hala yardımcı arıyor musunuz? Hafta içi 9:00-14:00 arası iş arıyorumkızlar ben ilan vercem ama şu konuyu bilemedim
haftada 3 gün 3er saat isticem yardımcı istediği her hangi günler ve saatlerde. genel ev işleri olcak
ne kadar ücret vermeliyim ?
Istanbulun neresiben istanbuldayım canım
Merhaba ben bursadayim sizinle görüşebilirim ... numarali telden arayabilirainizBursa/Besevler de oturuyorum ev temizligi icin isini iyi titizlikle yapan birini ariyorum (cts. gunleri icin)
Merhaba, ben İstanbul Bahçelievler deyim. Hangi günler istiyorsunuz temizlik için yardımcıMerhaba hanımlar.
İstanbuldayım anadolu yakası olmamak şartıyla temizlik için bana mesaj atabilir. ☺
Bende ayni yerde oturuyirum bulabildinizmi birini acabaİstanbul beylikdüzü kavaklı bölgesine temizlik için gelebilecek işinde gerçekten iyi baştan savmayan biri var mı? Beğenirsem ayda 1 almayı düşünüyorum. Gerçekten beğendiğim biri çıkmayalı çok uzun zaman oldu
Ebru hanim buldunuzmu acaba yardimci arkadasBursa/Besevler de oturuyorum ev temizligi icin isini iyi titizlikle yapan birini ariyorum (cts. gunleri icin)
Merhaba, birini bulabildiniz mi? Beğendiyseniz bana da verir misiniz bilgilerini?Merhaba ankara etimesgut da oturuyorum ve tam gün dip köşe temizlik için ayrıntılara önem veren yardımcıya ihtiyacım var tek seferlik şimdilik ama memnun kalırsam çalışmaya başladığımda 3 hafta ,haftada 1 yarim gün, bir hafta tam gün şeklinde düşünüyorum iletişime geçerseniz sevinirim benim için en önemlisi ayrıntılı güzel temizlemesi lütfen kendi evi gibi sahiplenip yardımcı olacak hanımlar mesaj atsın
,istanbul olsa idi ,gorseydiniz temizlik nasil oluyo gittigim yerlerden hic sikayet yada memnuniyetsizlik olmadi şükür .
merhabalar, bulabildiniz mi? ben de arıyorumMerhaba ankara etimesgut da oturuyorum ve tam gün dip köşe temizlik için ayrıntılara önem veren yardımcıya ihtiyacım var tek seferlik şimdilik ama memnun kalırsam çalışmaya başladığımda 3 hafta ,haftada 1 yarim gün, bir hafta tam gün şeklinde düşünüyorum iletişime geçerseniz sevinirim benim için en önemlisi ayrıntılı güzel temizlemesi lütfen kendi evi gibi sahiplenip yardımcı olacak hanımlar mesaj atsın
merhabalar, bulabildiniz mi? ben de çankaya’dayım, işini düzgün yapan bir gündelikçi arıyorum lakin bulamıyorumvalla 3 yıldır düzenli yardımcı almaya çalışıyorum(haftada 1) ama bir türlü şöyle dip köşe heryeri tertemiz yapacak birini bulamadım gelen 1 2 hafta düzgün çalışıyor ondan sonra yüzeysel üstünden alıp alıp geçiyor tamam tüm ev bi günde bitmez dip köşe girince ama ben gelen kişi programını yapsın düzene oturtursun istiyorum ama bulamadım ankaradayım (çankaya) varsa öyle biri o beni bulur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?