merhabalar, haftada 2 gün yardımcı arıyorum.Anakarada ev temizliğine yardımcı arayanlar cvp yazabilir referans verebilirim .... den bana ulaşa bilirsiniz.
Merhaba Ankara Batıkent te oturuyorum. 3+1 müstakil evimin temizliği için 2 haftada ya da haftada temizliğe gelebilecek güvenebileceğim birini arıyorum.
Merhaba ben de batıkent te oturuyorum temizlik işi arıyorum.hala yardımcı arıyorsanız ayrıntıları görüşmek isterim.Merhaba Ankara Batıkent te oturuyorum. 3+1 müstakil evimin temizliği için 2 haftada ya da haftada temizliğe gelebilecek güvenebileceğim birini arıyorum.
Merhaba hala yardimci arayisiniz devam ediyor mu acaba.Merhabalar,
Ankara’da bağlıcada oturuyorum. Evim 3+1. Temizlik için yardımcı arıyorum. Memnun kaldığım takdirde düzenli olarak almak istiyorum. Temiz, titiz dürüst birisiyle çalışmak istiyorum
merhaba, temizlikçi itiyacım var, teelfon numaranızı gönderebilir msiinizMerhaba ben bursadayim sizinle görüşebilirim ... numarali telden arayabilirainiz
Merhaba bucada oturuyorum temizlik işi yapıyorum dinamik ve titizim isterseniz görüşebilirizmerhaba ben izmir bornovada oturuyorum. temizlikçimden memnun değilim. işini dürüstçe yapacak birini arıyorum
Merhabalar ben izmirdeyimİzmirde ev temizliği için birini arıyorum
merhaba halen ev işine gidiyorsanız görüşebilirmiyiz alacaatlı da evimiz 05542364631merhaba ben gidiyorum eger yardimci bayan bulamadiysaniz
Merhaba temizlik icin yardimci ariyor musunuz hala. Bana yazabilirsiniz ben ev islerine gidiyorum.merhaba halen ev işine gidiyorsanız görüşebilirmiyiz alacaatlı da evimiz 05542364631
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?