Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bursadayim eger bursadaysaniz yardimci olabilirimŞöyle söyleyim hamile olduğum için uzun süredir derin temizlik yapamadık bende istedim birini çağıralım yapalım yatak odası bildiğiniz yatak odası takımı gardırobun üstünde 2 hurç var ve yatak örtümün çantası 3 ü indi üstünün tozunu aldı yatak odası konsol falan tozu aldı hurçları ben makinede yıkadım annem tüm objeleri sildi kadın işini çabuk yapsın diye ben gardırobun içini en azından zaten heryer kıyafet kenarda gözüken yerlerinde tozunu alsın dedim sürgülü kapılı 4 kapı gibi normalde öyle gardırop içi üstü falan girilmezmiş tabi kadın ne dediysek yaptı mecburen ama annemde yaptı yani objeleri hep annem sildi sonra bazayı ittirip yatağın altını süpürdü yerleri sildi ekstra bişey yok benim öyle döküntüm yoktur perdeleri çıkardı ben makineye atıyorum biryandan camın zaten çok küçük evim brüt 85 m2 nette 65 yani düşünün toki evleri bilirsiniz belki 2+1
kapısını sildi buarada halılar yıkamadaydı halı yok evde sonra küçük odada köşe koltuk var bir tane tek koltuk var bebeğin beşiği ve şifonyeri birde zigon sehpa var okadar koltuğu sildi perde çıktı koltukta 7 yastık var hepsini annemle çıkarıp kılıfını makineye attık yerleri sildi camı sildi perdeleri ben yıkamaya attım çıkanları taktı ama bu 2 oda 4 saat sürdü yani cam zaten tek kanat küçücük sehpayı silsi bebeğin beşiğini bile silmemiştir minik avize silindi a dan zye yazıyorum
sonra salona geçildi salonda tv sehpası altında 2 kapaklı vitrin var ama çok küçük içindekileri bulaşık makinesinde attım yani ortada bir sehpa var kare koltuk takımım var 3+2+1 koltukları sildi sonra annemle biz yastıkları çıkardık makineye attık kapılar silindi ama öyle normal silme sağlam silme değil yani cam silindi camın 2 açma yeri burada küçük avize gene küçük 2 tane yerler silindi
annem ayakkabı dolabımı döktü sildi dizdi ona dokunmadı
mutfak zaten açık salonla mutfak dolanbbım minicik zaten üstüne çıkıp sildi üstteki kapakları sildi alltakileri bile annem silmiştoplasanız üstte 4 kapak 2 de küçük var içine girmiyor zaten ben sadece üstte ortada 3 küçük kat var örtüsünü değiştirmek için bayan yukarıdayken ona uzattım
salonun jaluzi perdesini sildi mutfağında tek kapısı var balkonun jalusisi 1 metre yani onu sildi balkon çok küçük onu yıkadı camını sildi
buzdolabını fırını bulaşık makinesini annem silmiş gene o altlarını sildi yerleri ama yani anlamıyorum hem çok uzun sürdü hemde ben çok şey istiyormuşum gibi bir durum oldu buzdolabının etrafını sildi kapağını bile annem silmiş dış kapıyı silmiş banyo dolabı var annemle beraber sildik yıkadık raflarının örtüsünü değiştik o duşa kabini ve banyo yerleri yıkadı çamaşır makınesine bile dokunmamış küvettede hiç bişey çıkmamış ovulma yok sanki klozeti öyle fırçayla veya süngerle falanda yıkamadı yani biz ilk defa aldığımız için çok şeymi yaptırdık sizce? annemde bende yorulduk çok genede çok şükür ev temizlendi yani zaten nerdeyse yemek yapmam mutfak dolaplarım bile tertemizdir mesela küçük tuvalet kiler gibi yerlerin gazetesini değiştirmek istiyordum söyleyemedim buzdolabının içinide söyleyemedim artık saat 19,30 da bitti sabah 10,30 gibi falan başlandı
birde banyonun duvarlarını sildiki banyomda küçüktür.
son olarak annemle halıları serdiler yıkamadan geldi
Merhaba telefondan ararsanız detayli görüşebilirizmerhaba ben de ankara dikmende haftada bir ya da iki haftada bir gelebilecek birini arıyorum müsait zamanınız var mıdır?
Merhaba eleman arayisiniz devam ediyor mu acaba. Ben etimesguttayim uygunsa gelmek isterim. emine.Ankara için haftada bir veya 15 günde bir temizlikçi arıyorum. İlgilenen varsa özelden mesaj atabilir
Merhaba etimesguttayim. Temizlik icin arayisiniz devam ediyorsa gorusebiliriz. emineMerhabalar,
Ankara’da bağlıcada oturuyorum. Evim 3+1. Temizlik için yardımcı arıyorum. Memnun kaldığım takdirde düzenli olarak almak istiyorum. Temiz, titiz dürüst birisiyle çalışmak istiyorum
Merhaba ev islerine yardimci olmak icin mi is ariyorsunuz? Hangi il, ilce icin?benim ihtiyacım var.yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba ev islerine yardimci olmak icin mi is ariyorsunuz? Hangi il ilce?Bende ariyorum is yarim gun.
Merhabavalla 3 yıldır düzenli yardımcı almaya çalışıyorum(haftada 1) ama bir türlü şöyle dip köşe heryeri tertemiz yapacak birini bulamadım gelen 1 2 hafta düzgün çalışıyor ondan sonra yüzeysel üstünden alıp alıp geçiyor tamam tüm ev bi günde bitmez dip köşe girince ama ben gelen kişi programını yapsın düzene oturtursun istiyorum ama bulamadım ankaradayım (çankaya) varsa öyle biri o beni bulur inşallah
.yok ben avrupa yakadindayim,cok uzak bana tsk ederim.Merhaba ev islerine yardimci olmak icin mi is ariyorsunuz? Hangi il ilce?
,istanbul olsa idi ,gorseydiniz temizlik nasil oluyo gittigim yerlerden hic sikayet yada memnuniyetsizlik olmadi şükür .Merhaba
Merhaba izmirdemisiniz ben arıyorum biriniizmirde ise ben yardımcı
olirim
ben hala temizlik isi ariyorum
[/QUOT
ben hala temizlik isi ariyorum
olabilirseniz çok sevinirimmerhaba arkadaslar izmir'de titiz, güvenilir, harika temizlik yapan kişiler tanıyorum. Bizim eve de geliyorlar. İsterseniz yönlendirebilirim.
Hala iş arıyormusunuzIzmir bucada ikamet ediyorum 30 yaşındayim bi kızım var evlere temizlik işine gidiyorum ihtiyacı olana yardımcı olabilirim.