Mer
Merhaba Acıbadem merhaba acibademde derken anliyamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Acıbadem merhaba acibademde derken anliyamadim
Merhaba acıbadem derken anliyamadim hastanedemiMerhaba Acıbadem de temizliğe yardımcı arıyoruz
Merhaba ev temizliği İcin yazıyorum anneniz hala iş arıyormu?Hanımlar merhaba ben annem için gündelik iş arıyorum. Kendisinin 15 senelik tecrübesi var. 45 yaşında. Şu an sabit gittiği evler var ama kazanç yeterli olmuyor maalesef. İstanbul Avrupa Yakasında oturuyoruz.
İst sultangazıye gelebılırmısınzzMerhabalar temizlik için güvenilir tecrübeli, işede ihtiyacı var. İstanbul- Anadolu yakasında 0 (545) 581 61 17 numaradan ulaşabilirsiniz.
Iyi günler hala aramakta iseniz özelden görüşelim işimden memnun kalacagınıza eminimMerhabalar,
Ankara’da bağlıcada oturuyorum. Evim 3+1. Temizlik için yardımcı arıyorum. Memnun kaldığım takdirde düzenli olarak almak istiyorum. Temiz, titiz dürüst birisiyle çalışmak istiyorum
Pazar günleri yada cumartesi 3 ten sonraTemizlikçi ve yardımcı arayanlar, temizlik işi arayanlar inşallah birbirimize yardımcı olabiliriz.Güvenilir ve düzenli yardımcı olmak ve bulmak çok zor, hepimize kolay gelsin o halde:))
Haftanın 2 günü değil de 5 yarım gün için de görüşebiliriz. Sağlık hassasiyetlerimiz nedeniyle sigara içmeyen birini arıyoruzMerhabalar,
Bursa Balat’ta oturuyorum. Haftanın 2 günü düzenli olarak ev işlerine yardımcı titiz ve güvenilir birini arıyorum. Evimiz 3+1 İlgilenen kişiler varsa görüşmek isterim.