Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Izmir bucada ikamet ediyorum 30 yaşındayim bi kızım var evlere temizlik işine gidiyorum ihtiyacı olana yardımcı olabilirim.
Fiyat nedir? Ben haftada iki gün yarım gün istiyorum. Düzenli olarak. Tüm ev işlerinden sorumlu. Camasır ütü. Günlük temizlik. Kendi düzenini kurup belli günlerde can kapı silecek. Diğer günler günlük iş. Çamaşır ve ütü. Ücyol da evim

Anakarada ev temizliğine yardımcı arayanlar cvp yazabilir referans verebilirim .... den bana ulaşa bilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul-Kağıthanede temizliğe gidebilecek kadın arıyoruz anneme. Memnun kalındığında 15 günde bir sürekli hale gelecek.

İstanbul,bagcilar ,temizlik,gundelik islere gidilir,utu,temizlik,cocuk ve bebek bakimi,suan duzenli gittigim hanimlar var,Ogretmen ler.guvenilir aile yani yarim gun is ariyorum,temiz,titizimdir.daha oncelerdede 6 yillik calistim.1,2 yil calistigim evler var.

Mrblar ev isi ariyorum.yakin yerlerden,yarim gun olur,bagcilar,ateştugla,kocasinan,vs gibi yakin olan yurume mesafesi olur.

merhaba arkadaslar izmir'de titiz, güvenilir, harika temizlik yapan kişiler tanıyorum. Bizim eve de geliyorlar. İsterseniz yönlendirebilirim.

Ee peki neden yorum yapılmamış .galiba çalışmak isteyen yok
izmirde ise ben yardımcı
olirim

Temizlikçi ve yardımcı arayanlar, temizlik işi arayanlar inşallah birbirimize yardımcı olabiliriz.Güvenilir ve düzenli yardımcı olmak ve bulmak çok zor, hepimize kolay gelsin o halde:))
Bn kndi yapmadığım işi nejadar temiz olsa da içime sindiremiyorum siz de oluyomu o

Merhabalar,
Ankara’da bağlıcada oturuyorum. Evim 3+1. Temizlik için yardımcı arıyorum. Memnun kaldığım takdirde düzenli olarak almak istiyorum. Temiz, titiz dürüst birisiyle çalışmak istiyorum

Merhaba Hanımlar
İstanbul Avrupa yakası Esenler de oturuyorum. Evim 2+1 temizlik için yardımcı arıyorum, temiz dürüst işini kendi evi gibi üstlenecek biri olur ise 15 günde 1 düşünüyorum.
yalnız evim de ufak cins bir köpeğim var. köpekten rahatsız olmaması gerek..
İlgilenen arkadaşlar özelden yazabilir

Merhabalar, 3+1 evim için haftada 1 düzenli temizlik hizmeti almak istiyorum. Mecidiyeköy Profilo AVM yanında oturuyorum. Temizlik günleri ben de evde bulunabilirim. İlgilenenler özel mesaj atabilir ya da bu mesaja istinaden cevap yazabilirler.

Merhaba benim haftada muhakkak bir günüm boş oluyor bu günde temizlik işi yaparak bir kursa gidebilmek için para biriktirmek istiyorum. İstanbul Güngören de ikamet ediyorum ama farkli yerlere gelebiirim sıkıntı değil. Yeter ki ulaşımı olsun. , Özel mesaj atabilirsiniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…