Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Ankara Cankaya yildizda oturmaktayim , MS hastasiyim ev islerinde yardimci olacak deneyimli isini severek yapan birine ihtiyacim var .

Merhaba, istanbul kagıthane/seyrantepede haftada 1 gün detaylı temizlik yapabilecek bir yardımcı arıyorum. Ev 2+1, 100 m2, tek banyo, az eşyalı. İlgilenen varmı.

Ben istanbul avrupa yakasindayim isteyenlere yardima gelebilirim universite ogrencisiyim haliyle ise ihtiyacim var temizlik icin isteyenlere yardima gelebilirim
Merhaba, arayısınız devam ediyorsa haftada bir gün ev temizliği için birine ihtiyacım varz adresseyrantepe/ kagıthane. 2+1 ev tek banyo. İlgileniyorsanız ücret beklentiniz nedir.

merhaba ben haznedar 'da oturuyorum.2+1 giriş kat evim camlar parmaklıklı.2 hafta da 1 temizliğe gelebilecek yada ayda 1 de olur hatta tek sefer bile olur ( buraya yeni taşındım kimseyi bulamıyorum ) birini arıyorum.mesaj atarsanız sevinirim

merhaba istanbul sarıyerde ikamet ediyorum bana yakın olan bölgelerde gündelik temizlik işi arıyorum...temizlik konusunda tecrübeliyim referans verebilirim...

Merhaba bahçelievler haznedar mi

Merhaba istanbul avcılarda yasıyorum.özellikle camlar için birini arıyorum ayda 1 de genel ev temizliği için güvenilir birini arıyorum

Seyrantepedeyim. Maslakla oldukça yakın. Ücret talebiniz nedir.?.

merhabalar.Istanbul pendik yenişehir de oturuyoruz.2+1 açık mutfak evimiz.Kendim hamileyim ve ev hanimiyim.Haftada 5 yarım gün günlük ev isleri ve yemek yapabilecek bir arkadas ariyoruz.Ilgilenen olursa özelden yazabilir.

Merhaba, Halkalı toplu konut 2. Etapta, evime haftanın 5 günü, yarım gün, ev işlerine yardımcı bir bayan aramaktayım. İlgilenen olursa iletişim numaram 0507 345 26 44

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…