Merhaba, arayısınız devam ediyorsa haftada bir gün ev temizliği için birine ihtiyacım varz adresseyrantepe/ kagıthane. 2+1 ev tek banyo. İlgileniyorsanız ücret beklentiniz nedir.Ben istanbul avrupa yakasindayim isteyenlere yardima gelebilirim universite ogrencisiyim haliyle ise ihtiyacim var temizlik icin isteyenlere yardima gelebilirim
Merhabalar ben de Eryaman ikinci etaptayim temizliğe gidiyorum düzenli işlerim var isterseniz gorusebilirizAnkara eryamanda cam kapi mutfak banyo odalar silme süpürme toz alma nadiren ütü yapacak guvenilir birini ariyorum.
Merhaba bahçelievler haznedar mimerhaba ben haznedar 'da oturuyorum.2+1 giriş kat evim camlar parmaklıklı.2 hafta da 1 temizliğe gelebilecek yada ayda 1 de olur hatta tek sefer bile olur ( buraya yeni taşındım kimseyi bulamıyorum ) birini arıyorum.mesaj atarsanız sevinirim
Bende bagcilardayim birini buldunuz muBağcılar da oturuyorum
Haftalık ya da aylık temizlikçi kadın arıyorum
Anlaşırsak annemlerin evine de temizlik yapacak
Evet buldum ama ne yazık ki yapan hanım ameliyat olmuş bayadır çağırmıyorum bu yğzdenBende bagcilardayim birini buldunuz mu
evet bahçelievlerMerhaba bahçelievler haznedar mi
Görüşebiliriz isterseniz yakınım haznedaraevet bahçelievler
Anladım ihtiyacınız olursa görüşebilirizEvet buldum ama ne yazık ki yapan hanım ameliyat olmuş bayadır çağırmıyorum bu yğzden
Apartman merdiveni için birine ihtiyacımız var..5 katlı tek daire üzerine bina ilğilenirsenizAnadolu yakasında ev işlerine yardımcı arayan var mı?
merhaba hanımlar bende iş arıyorum maslak yakınlarında ikamet ediyorum ankaradan yeni tasındık buraya iş konusunda tecrübeliyim gözümün gördüğü her işi yaparım eski çalıştığım yerlerde yemek dışında her işi yapardım yemeği de yetiştiremediğim için yapamıyordum.bekar evlerinde ve öğrenci evlerinde de çok çalışmışlığım var onun için hiçbir iş bana zor gelmez..yaptığım işler (dip köşe koltuk altları dahil temizlik,rutin olarak mutfak ve giysi dolapları düzenleme, varsa ütü yaparım,her gittiğimde de büyük işlerden birini yaparım(koltuk,halı,cam vs...silmeyi yaparım)saat kavramım yok işim ne zaman biterse o zaman çıkarım.işten kaytarmam üstün körü temizlikten hoşlanmam.. hiçbir ev hayvanından korkmam benimde hem köpeğim hem tavuklarım hemde kedilerim var. gün sonunda yaptığım işi beğenmezseniz de kesinle ücret almam umarım bana yakın bölgelerden iş bulabilirim herkese iyi akşamlar şimdiden teşekkür ederim
hangi semttesinizAnadolu yakasında ev işlerine yardımcı arayan var mı?
Kadıköy'deyizhangi semttesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?