• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Merhaba arkadaşlar yeni oyun oynamanızı tavsiye ederim 3 günde 1tl yaptım sadece günde bir defa girip kan torbalarını topluyoruz ayrıca bonus günde 5 defa veriyor ve bir defa girip hepsini tek seferde topluyoruz en düşük bonus 0,15 kuruş linke tıklayıp üye olursanız 1500 gümüş hediye alıyosunuz bol kazançlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar cekmekoy Hamidiyeye tasiniyoruz fakat suanki evimiz oraya uzak oldugundan temizlik yapmak zor gibi görünüyor taşınmadan temizletmek istiyoruz.Ev şuan boş temizliği daha kolay olur ins.İlgilenen olursa iletişime geçelim.

Be de cekmeyekoye tasinacagim. Haftada 1 Yarim gun gelecek birine intimacies var. kendini evde olacagim calismiyoru .

Selam bende üsküdardaki evime hafta 1 yarım ayda 1 tam temiz güvenilir bayan arıyorum.ilgilenenlerin cevabını bekliyorum

Bağcılar da oturuyorum
Haftalık ya da aylık temizlikçi kadın arıyorum
Anlaşırsak annemlerin evine de temizlik yapacak

manavgat kızılağaç mevkindeki yazlığımın temizliği vardır. boya sonrası temizliktir. eşya temizliği bulunmamaktadır. camlar mutfak ve yerler temizlenecektir. yerler fayanstır. mutfak dolapları boş durumdadır. odalarda küçük camlar bulunmaktadır. ilgilenen arkadaşlar iletişime geçebilir. temizlik günü 1 mayıstır

Merhaba. Hamileyim haftada bir yada iki haftada bir temizlik yapabilecek yardımcı arıyorum. İstanbul Çekmeköy'de oturuyorum. İlgilenenler mesaj atarsa çok sevinirim.

Mrb lar. Ev yardımcılığı işi arıyorum. Bağcılar ve çevresi olabilir.haftada , 1,2,gün olabilir.temiz, titizm.:).

merhabalar, kozyatağı mahallesine yeni taşındım (bostancı'nın yanı, kadıköy ilçesine bağlı)
15 günde 1 düzenli gelecek, ütü de yapan, beni yormayacak :) bir temizlikçi arıyorum, lütfen ilgilenenler bana mesaj atabilirler mi..

İstanbul sancaktepede ayda bir temizlik için gelecek güvenilir ve temiz titiz birini arıyorum. İlgilenenler mesaj atabilir

Bostanci maltepe civari hafta 4 gun yarim veya 2 gun tam yardimci bayan araniyor. Iletisim ve detaylar icin ozel mesajla iletisime gecebilirsiniz. Saatler ve gunler konusunda esneklesebilir. Baska gittiginiz yerlere veya cocuklarinizin okul saatine gore ayarlanabilir.
Ancak kesinlikle sigara kullanilmamasi gerekiyor.

Selam arkadaşlar istanbul çekmeköyde ikamet ediyorum evim 3+1 acilen ayda bir kez gelecek titiz, güvenilir bir yardımcıya ihtiyacım var

Ankara Yaşamkent'te bulunan evimiz için ev işlerine yardımcı aramaktayız. İlgilenenler olursa iletişime geçebiliriz

Back