Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben de mersin Yenişehir'de oturuyorum.1 küçük çocuğum var ve hamileyim.Ayda bir genel temizlik için gelecek birine ihtiyacım var.Ama titiz olsun istiyorum.Çağırdıklarım söylemeden yapmıyor.Örneğin kapıyı sil ya da balkonu yıka dememişsem bunları yapmadan gidiyor.İlgilenen olur umarım...
merhaba bende ayda bir temizlikçi arıyordum çok iyi bir arkadaşımda bir temizlik firması aldım 33 temizlik aradım bayan gönderdiler çok memnunum bayanlar işini biliyor ben her ay alıyorum çok memnunumMerhaba ben de mersin Yenişehir'de oturuyorum.1 küçük çocuğum var ve hamileyim.Ayda bir genel temizlik için gelecek birine ihtiyacım var.Ama titiz olsun istiyorum.Çağırdıklarım söylemeden yapmıyor.Örneğin kapıyı sil ya da balkonu yıka dememişsem bunları yapmadan gidiyor.İlgilenen olur umarım...
Merhaba ben arıyorumSesimi duyan yok mu.kimse yardımcı istemiyordu galiba
Bende esenlerde oturuyom bende temizlige gidiyorum isterseniz görüşelimmerhaba,
istanbul bayrampaşada oturuyorum.
ev temizliğine gelecek bayana ihtiyacım var.
ilgilenenler var ise yardımınızı rica ederim.
Bende temizlige gidiyorum girdiğim zaman dip köşe dolap üstleri kimseye laf söyletmek arkamdanTemizlik yapan arkadaşlar bana bir yardımcı olabilirmi bu hafta küçük evime bir abla aldık annem ve bende iş yaptık annem fazlasıyla birçok şeye girmiyoruz deniyor yani temizlik için gelen kişi öylesine bir toz alıp camları ve yerleri silip gidermi büyük evde ne yapıyor insanlar?
Size özelden mesaj attım bakarsınız sevinirim....Merhaba ankara da ev temizliğine gidiyorum düzenli işlerim var referans verebilirim yardımcı arayanlar 0545 327 53 85 de bana ulaşabilir