• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Temizlik Konusu Da Benden

Kurutma makineniz yoksa öncelikle onu öneririm. Çamaşır makinesinden çıkan çamaşırlar sadece temizleniyor tozu tüyü gitmiyor maalesef. Robot süpürge olarak Philips 7000 serisini öneririm. Roborocklar vs havada uçuşuyor ama Philips 7000 gibi titreşimli paspası olan robot ben görmedim. Alırken çok fazla araştırmıştım. Evimde halı az olduğu için silmek de benim için önemli. Bizimki çok iyi siliyor. Halıları da silmesi çok iyi. Bebeğiniz varsa hem silen hem süpüren bir cihaz daha işlevsel olacaktır.

İşimizi çok kolaylaştıran bir diğer aletse yine Philips'in aqua trio 9000 serisi. Bir başlığı dikey süpürge diğer başlık ise silip süpürüyor. Evi süpürüp ekstra vileda yapma gereği duymuyoruz böylece. En büyük artısı da yere bir şey döküldüğünde rahat rahat çekmesi. İlginizi çekerse youtube videolarına bakabilirsiniz, yazarak pek anlatılamıyor :)

Deterjan konusu da benim için çok hassas. Organik olmayan herhangi bir ürün kullanamıyorum. O kimyasal parfüm kokuları hasta ediyor bizi. Deterjanların içeriklerinin ne kadar korkunç olduğunu öğrendikten sonra herkesin neden bu kadar sık hastalandığını daha iyi anladım. Evimizde zararlı kimyasalları neredeyse hiç sokmuyoruz, evimiz de mis gibi temiz oluyor. Temizlik için zararlı kimysallara hiç gerek yok gerçekten.

Back