- 30 Aralık 2009
- 22.871
- 89.009
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben onu gördüm. Topluyo ama bi çorabı otuz saatte alıp götürüyor. Bana cinnet gelir ama robot süpürge kesinlikle şart. Her gün her gün evi süpürmek imkansız benim için.DreaMe, Xiaomi ve Roborock, Mijia adli firmanin farkli segment urunleri.
Yalniz Roborock'un yeni cikacak olan robotu sahane, once evi toplayip sonra supuruyormus kerata acaba Tr'de fiyatı ne olur?
Supurge konusunda ben de böyleyim, benim 3 supurgem var henuz dikey sarjli alamadim mesela, kimin evinde gorsem kalkip deniyorum bana en uygunu hangisi diye tabi simdi herkes Dyson diyecek ama cok agir ve mesakkatli geldi bana o, ben supurge tutup arkasindan saatlerce supurgeyi yikayip temizleyi mantikli bulmuyorum.En iyi kullanıcı yorumlarını roborockta gördüm ben, çevremde de herkes çok memnun.
O kendi eşya toplayanı gördüm, biraz daha geliştirip koltukları süpürenini de yapsalar keşke İşimi kolaylaştıracak her ürünü sonuna kadar destekliyorum. Popüler kültür köleliği falan diyorlar ama bunun tamamen maddiyatla ilgili olduğunu düşünüyorum. Ürün bana hizmet ediyor mu , ediyor, param varsa alırım gerisi boş laf. Bende 4 tane süpürge var ve haftasonları dördünü birden kullandığım olur :) ucuz bir dik süpürgem var mesela, o banyo süpürgesi. Saçlarımız çok dökülüyor ve her gün banyo zemini yıkamam imkansız, sürekli süpürüyorum ve banyoda kullandığım ürünle salonu süpüremiyorum açıkçası içim almıyor. Kablosuz dik süpürgem var, onu da günlük kullanırım, koltuklar, robotun ulaşamadığı yerler vs. Bir de büyük süpürgem var kablolu, o zaten evin demirbaşı. İnsanlar alıp kullanmadığımı düşünüyor ama hayır, bir tanesi bozulsa gider yine aynısı alır koyarım yerine :)
Birak oynasin crn, benim kucuk kizda takintiliydi robotlara, cam robotuna bile neler yapiyordu kacirdikca daha cok ustune dustu, bende saldim artik oynamasina ses etmeidm o da oynamayi birakti :)Robot süpürge güzel de benim halılarla pek anlaşamıyor benim süpürge,ince olanları önüne katıyor O çalışmadan ortalık toplamak da sıkıntı ama benim asıl sıkıntı oğlan uyanıkken calistiramiyor oluşum yırtıyor kendini dokunacağım oynayacağım diye. Kendim supursem o kadar yorulmam. Uyurken açsam sesini duyup uyanıyor bebekle temizlik rutini oluşturmak gerçekten zor. Ben yapamıyorum şahsen
Bence dik süpürge daha mantıklı. Robot in etrafı toparlamaktansa dikey süpürgeyle daha kolay
Bende de her çeşit süpürge vardı. İhlas, robot süpürge, normal kablolu süpürge, dik süpürge ve mini süpürge. bir ara temizlik konusunda çok sıkıydım, şimdi öyle değilim. Ev ile ilgili biraz saldım ama önceden her gün robot süpürge çalışırdı. Duşu da her girmemde temizlerdim. Bir dönem işleri gün gün bölmüştüm. Çünkü her b*ka sadece ben koşuyordum. Eşim sağ olsun o dönem hiçbir şey yapmıyordu. Gün gün bölünce çok rahat olmuştu. Ev her daim temiz kalıyordu. Bir gün mutfağı temizlemişsem, diğer gün banyoya giriyordum vs. Zaten her gün de süpürülüyordu. Böylece ev kirlenmiyordu.
Eğer yoksa robot süpürge ve çamaşır kurutma makinesi tavsiye ederim. Toz azalıyor ve pratiklik katıyor. Robot kendini temizleyen lerden olursa daha iyi olur
Robot süpürge canımdır.
Evden giderim işe o ortalıgı süpürür.
Roborock s7 kullanıyorum gayet memmunum.
Bir robot edinip her gün süpürtün hafta sonları da diger süpürgeyi açar dip köşe süpürüp silersiniz.
Kaynar suyla siliyorum ben yerleri.
Çıkan kir muhteşem :)
Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim cansınız. Bebekle beraber bir rutin oluşturmak şart. Günlük işleri planlayıp halledeceğim detaylıyı ayda 1 yapacağım. Evde minimalizme geçip robot süpürge ve kurutma makinesini halledeceğim. Markaları da not ettim.Ben obsesif bir insanım. Günlük temizlik rutinim var. Temizlik ve hijyen düşkünü olunca, hatta evcil hayvanlarınız, bir de çocuğunuz olunca; evinizi daha rahat temizlik yapabileceğiniz hâle getiriyorsunuz. Eşyaların az öz olduğu, kitaplığın, tv ünitesinin duvara montelendiği, halıların robot süpürgeye uygun ve kedi tırmalamasına dayanıklı seçildiği, koltukların robot süpürgenin girebileceği yükseklikte tercih edildiği, toz alma çilesinden kurtulmak veya toz alırken vakit kaybetmemek için ıvır zıvırın süs eşyanın olmadığı daha minimalist eşyalara ve ev düzenine geçiyorsunuz. Hatta artık bir şeyi alırken temizliği nasıl olur diye düşünür oldum.
Minimalist, sadeleşmiş ev düzeni sonrası; robot süpürge ve iyi bir hepa filtreli dikey süpürge en büyük yardımcım. Zamanım mı yok, o gün evi süpüremedim mi; açıyorum robot süpürüyor. Vileda kovasına üşendiysem tekli akıllı mopumla da şöyle açık yerleri alıyorum. Günlük lavabo, wc fırçalama, mutfak temizliği rutiniyle; asgari temizliğimi hâllediyorum. Dip köşe temizliğimi aylık yapıyorum.
Kesinlikle kurutma makinesi hayat kurtarıcı oluyor. Evdeki toz problemini %90 oranında bitiriyor, uçuşan tozlar eşliğinde çamaşır toplamıyorsunuz. Her şeyi havalandırmaya atıyorum, toz tüy hiçbir şey bırakmıyor. Bir de halılarınız için sisal halıları tavsiye ederim. Bir gün değiştirirseniz eğer aklınızda bulunsun, hem ince hem yumuşaklar; ne leke tutuyor ne toz topluyor ne de hav veriyorlar. Tırmalamaya da dayanıklılar. Bazı halılar tozu çok çekiyor ve lekeyi tutuyor. Genel bir düzenleme, hayat ve ev tarzındaki değişim, sadeleşme sonrası, temizlik rutininiz daha uygulanabilir hâle gelecektir. Hatta eviniz daha geç kirlenecek toz tutmayacak.Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim cansınız. Bebekle beraber bir rutin oluşturmak şart. Günlük işleri planlayıp halledeceğim detaylıyı ayda 1 yapacağım. Evde minimalizme geçip robot süpürge ve kurutma makinesini halledeceğim. Markaları da not ettim.
Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim cansınız. Bebekle beraber bir rutin oluşturmak şart. Günlük işleri planlayıp halledeceğim detaylıyı ayda 1 yapacağım. Evde minimalizme geçip robot süpürge ve kurutma makinesini halledeceğim. Markaları da not ettim.
Oynasın da ayarını bozuyor üstündeki düğmelere takık bu sefer robot sar baştan başlıyor iş uzuyor şarjı yetmiyor vsSupurge konusunda ben de böyleyim, benim 3 supurgem var henuz dikey sarjli alamadim mesela, kimin evinde gorsem kalkip deniyorum bana en uygunu hangisi diye tabi simdi herkes Dyson diyecek ama cok agir ve mesakkatli geldi bana o, ben supurge tutup arkasindan saatlerce supurgeyi yikayip temizleyi mantikli bulmuyorum.
Birak oynasin crn, benim kucuk kizda takintiliydi robotlara, cam robotuna bile neler yapiyordu kacirdikca daha cok ustune dustu, bende saldim artik oynamasina ses etmeidm o da oynamayi birakti :)
Mesela su an robot siliyor kizimda arkasindan dolanarak yerleri kurutuyor ahshhssh buna mikrofiber makarna bezlerden tulum dikmeyi dusunuyorum ben, surunmesi bi ise yarasin bari
Cocuk kilidi yok mu?Oynasın da ayarını bozuyor üstündeki düğmelere takık bu sefer robot sar baştan başlıyor iş uzuyor şarjı yetmiyor vs
Yok malesef benimkindeCocuk kilidi yok mu?
Ben Dyson v15 kullanıyorum. Her kullanımdan sonra temizlemiyorum, ayda 1 falan yıkıyorum. Yalnız evet ağır. Bir de sürekli başlık tak çıkar olayı gerçekten yorucu. Tüm evi onunla süpürürken sorun yok, önce tüm koltukları, ardından halıları ve en son parkeleri süpürüyorum üç başlık değiştirerek. Ama tek oda süpüreceksem bu başlık olayına üşeniyorum.Supurge konusunda ben de böyleyim, benim 3 supurgem var henuz dikey sarjli alamadim mesela, kimin evinde gorsem kalkip deniyorum bana en uygunu hangisi diye tabi simdi herkes Dyson diyecek ama cok agir ve mesakkatli geldi bana o, ben supurge tutup arkasindan saatlerce supurgeyi yikayip temizleyi mantikli bulmuyorum.
Tabi ki toparlıyoruz. Benim elim hızlı ve tezcanlıyım. Yavaş işe tahammülüm yok. Yerdekileri toplamak 2 dk onları toplamışken de hemen süpürüyorum. Robot süpürge gıy gıy süpürüyor uzun sürüyor. Önceden evi toparlayıp toz alıp işlerimi bitirip dışarı çıkarken çalıştırıyordum eve gelince bitmiş ve tertemiz oluyordu sonra bu süpürgelerin patladı haberi çıkınca canım sıkıldı kaldırdımBen ilk yerleri topluyorum robotu çalıştırıp o ara tezgah toplama çamaşır atma serme vs yapıyorum işi aynı anda bitiriyoruz. Yerde iri ufak birşey kalmamalı evet ama normal süpürürken de öyle yapıyoruz zaten o şekilde normal de süpürolmez. Ama sandalye vs kaldprmıyorum tabi robot süpürüyor zaten.
Herkes robot süpürge robot süpürge demıs de çocuklu evlerde bu süpürge nasıl ılerlıyor acaba.. Bende üç yaş oğlan var hıc dusunmedım robot süpürge. Garıbım ilerleyemez kı her yer oyuncak... Sureklı topluyor musunuz arkadaşlar.. Ben oynadıgı müddetçe toplamı yorum.. Oynamasa da yerde onlar bana bakıyor ben onlara. Toplasam gene dağıtacak çünkü... O yüzden çocuklar küçükken çok anlamsız gelıyor bana robot süpürge almak
Asıl dagınıklıgı toplayan robot icat edılmelı... Bak gör nasıl satılıyor
Koltuk yıkama makinesi de çok önerildi herkes çok memnun. Benim için de en kusa sürede en verimli temizliği yapıp bitirmek çok önemliydi teşekkür ederim yorumunuz içinDikey şarjlı süpürge aldıgımdan beri robotu haftada bir ya açıyorum ya açmıyorum, onu da koltukların altına girsin diye. Hepsi aynı performansta olur mu bilemiyorum fakat dyson çok iyi geldi bana kocaman evi 15-20 dakikada süpürebiliyorum, kedilerim var koltuk süpürmek aşırı kolay oldu benim için.
Bunların dışında çamaşır kurutma makinesi evet mükemmel bir şey. Benim için önemi bulaşık makinesi düzeyinde nerdeyse. Yine kedi tüylerinden dolayı hayatımı çok kolaylaştıran bir alet. Çamaşırı yıkaması kurutması iş olmaktan çıkıyor nerdeyse.
Parkeleri silmek çok canımı sıkıyordu, buharlı temizleyici aldım viledaya göre çok pratik geldi bana, sürekli gidip kirini akıtıp temizlemek yok, kova taşımak yıkamak yok, yerde iz bıraktı mı iyi mi oldu kötü mü derdi yok, üstelik mutfakta ocakta ve banyoda da tatmin edici temizlik sağladı.
Koltuk silen biriyseniz kücük boy koltuk halı yıkama makineleri var. biraz yorucu, ben eşime yaptırıyorum o yüzden. bana çok faydalı geldi gerçekten. Silince çıkacagına iyice süngere gömülen lekeleri kirleri tam tersi vakumlayıp çıkarıyor, ondan da çok memnunum. 2 3 ayda bir birkaç saat temizlikle verdiği ferahlık hissi çok iyi. Çocuk olunca daha çok lazım oluyor zaten.
Kedilerden dolayı evde banyo dışında çamaşır suyu kullanmıyorum, sirke tatmin etmezse arap sabunu da deneyebilirsiniz, en azından kedili evlerde güvenilir diye biliyorum arap sabununu ama bebekli evler için öneriliyor mu bilemiyorum.