• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Merhaba.ben ev yardım cılıgı arıyorum.yakın yerlerden.temizlik,ütü,çocuk karşılama,çocuk bakımı.yarı zamanlı arıyorum. Aile tercihin.bağcılar, halkalı,Bahçelievler, ateştugla,Kocasinan,gardenya evleri,yakın siteler,kanuniye yakın,avrupa 3,avrupa 1,olabilir.

İstanbul Maltepe' de ayda iki kez alacağım kedilerden korkmayan yardımcı arıyorum.

Ayda bir kez cam ve balkon silme, yıkama
Ayda bir kez halıları silkeleme, silme
15 günde bir silme, süpürme, toz alma
15 günde bir ütü

Detaylı komple temizlik yapabilecek bayan arıyorum daha önce çok bayan geldi ama kimseden memnun kalamadm işini temiz ve titiz yapan aldığı ücreti hakedicek bayan varsa özelden irtibat braksın İstanbul avrupa yakası

Merhaba. Maltepe'de yaşıyorum. Çalışıyorum, hamileyim ve evle ilgilenemiyorum. Haftaiçi ve cumartesileri gelebilecek, 08:30-16.30 saatleri arasında çalışabilecek yardımcı arıyorum. Ev temizliğinin yanı sıra evin derlenip toplanması, çamaşır ve bulaşığın yıkanması, ütü ve yemek yapılmasını istiyorum. Kısaca kendi evi gibi ilgilenebilecek birini arıyorum. Çocuk bakımı yapılmayacak, doğumdan sonra çocukla annelerimiz ilgilenecek.

Avrupa yakası iş arıyorum.karşısındakini temizlik ci yada hizmetçi gbi görmücek bi aile ile çalışmak isterim.

Yarı zamanlı iş arıyorum. Avrupa yakası,arena park,atakent,avrupa konutları, bağcılar, Bahçelievler,kanuni hastanesine yakın siteler,olabilir.ütü,temizlik,olabilir,temiz, titiz,düzenliyim,

Tam zamanlı, farklı günlerde hem ev hem ofis temizliği yapabilecek gündelikçi arıyorum. Gerekirse Aylık olarak da anlaşılabilir.

Detaylı temizlik, cam , halı, yemek , ütü , temizlik yapabilecek "bunu kesinlikle yapmam diyerek ayrım yapmayan" uzun vadeli ve devamlı gelebilecek Ataşehir ilçesine yakın güvenilir birisi olmalı.

Bilgi olarak evliyim fakat evde çocuk veya evcil hayvan yoktur. İlgilenenler site üzerinden mesaj ile iletişime geçebilir mi? Mesajlarda nerede ikamet ettiğinizi ve istediğiniz ücreti belirtirseniz sevinirim.

Bayanlar halam için iş bakıyorum ev temizleme istanbul avrupa yakası. Kedisinin geliri yok ev temizliği yaparak harçlığını çıkarıyor ilgilenen yazsın lütfen

ayda bir evin detaylı temizliğini yapabilecek yardımcı arıyorum.
cam kapı mutfak dolabı evin silip süpürülmesi toz alınması gibi her geldiğinde cam silinecek diye ya da mutfak dolapları silenecek diye bir şey yok bir geldiğinde evi siler süpürür toz alır cam siler bir geldiğinde yine evi siler süpürür toz alır kapıları siler gibi kendine göre bir süre sonra düzenine oturtur zaten ev halıcıoğlunda ilgilenenler özelden mesaj atabilir.

Tam zamanlı, farklı günlerde hem ev hem ofis temizliği yapabilecek gündelikçi arıyorum. Gerekirse Aylık olarak da anlaşılabilir.

Detaylı temizlik, cam , halı, yemek , ütü , temizlik yapabilecek "bunu kesinlikle yapmam diyerek ayrım yapmayan" uzun vadeli ve devamlı gelebilecek Ataşehir ilçesine yakın güvenilir birisi olmalı.

Bilgi olarak evliyim fakat evde çocuk veya evcil hayvan yoktur. İlgilenenler site üzerinden mesaj ile iletişime geçebilir mi? Mesajlarda nerede ikamet ettiğinizi ve istediğiniz ücreti belirtirseniz sevinirim.

Yardımcı olabilecek kimse var mı?

Antalya merkezde, 2+1 giriş kat, kendine ait bahçesi olan, kedilerimizle birlikte yaşadığımız evimize, günlük ev işlerinde yardımı dokunacak yatılı bayan arıyorum. İhtiyacı olan, iyi niyetli, aileden biri gibi görebileceğim biri tercihimdir. Eşimle birlikte 2 kişi yaşıyoruz. Eşim zaman zaman şehir dışında olup çocuğumuz yoktur...

Son düzenleme:
Merhaba ben de tam gün temizlikçi arıyorum daha sonra hafta da iki gğn yarım gün olarak şekilde arıyorum ben çalışıyorum fazla vaktim olmuyor Ankara Keçiören de evim
bende ankara keçiörendeyım bende arıyorum kaçtane denedık olmadı boyle sureklı ayda bır bazen 15 gunde bır alabılecegım alışıp hep aynı kişi gelsin istıyorum bulursanız haberleşelım

Yarı zamanlı iş arıyorum. Ev temizlik işi.bağcılar dayım yakın yerlerden.temizim,titizim.:halay:.:ıslık:.:mad:.sesimi duyan varmı?

Ankara eryamanda cam kapi mutfak banyo odalar silme süpürme toz alma nadiren ütü yapacak guvenilir birini ariyorum.

Back