Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hangi ilçe acaba ?Detaylı komple temizlik yapabilecek bayan arıyorum daha önce çok bayan geldi ama kimseden memnun kalamadm işini temiz ve titiz yapan aldığı ücreti hakedicek bayan varsa özelden irtibat braksın İstanbul avrupa yakası
Tam zamanlı, farklı günlerde hem ev hem ofis temizliği yapabilecek gündelikçi arıyorum. Gerekirse Aylık olarak da anlaşılabilir.
Detaylı temizlik, cam , halı, yemek , ütü , temizlik yapabilecek "bunu kesinlikle yapmam diyerek ayrım yapmayan" uzun vadeli ve devamlı gelebilecek Ataşehir ilçesine yakın güvenilir birisi olmalı.
Bilgi olarak evliyim fakat evde çocuk veya evcil hayvan yoktur. İlgilenenler site üzerinden mesaj ile iletişime geçebilir mi? Mesajlarda nerede ikamet ettiğinizi ve istediğiniz ücreti belirtirseniz sevinirim.
Merhaba bağcılarda oturuyorum
Detaylı temizlik dolap içi silinip düzeltilecek
Halı silkelenecek
Yapabilecek arkadaş var mı[/QUOTEgelebilirim
gelebilirimMerhaba bağcılarda oturuyorum
Detaylı temizlik dolap içi silinip düzeltilecek
Halı silkelenecek
Yapabilecek arkadaş var mı
Ben calismak isterim sizleEe peki neden yorum yapılmamış .galiba çalışmak isteyen yok
Gelebilirimgelebilirim
bende ankara keçiörendeyım bende arıyorum kaçtane denedık olmadı boyle sureklı ayda bır bazen 15 gunde bır alabılecegım alışıp hep aynı kişi gelsin istıyorum bulursanız haberleşelımMerhaba ben de tam gün temizlikçi arıyorum daha sonra hafta da iki gğn yarım gün olarak şekilde arıyorum ben çalışıyorum fazla vaktim olmuyor Ankara Keçiören de evim