• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşınma işi kızlar bi akıl verin

sansebastiancake

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
5
0
1
27
Hanımlar şuan yaşadığım ev büyük ve temizliği bir o kadar zor kapılar girintili çıkıntılı toz oluyor işçilik desen kötü pencerelerde alçı izleri hala var çıkmıyor süpürgelikler deseniz evi yıkamışlar hortumla şişmiş ve rengi kalkmış bunlarda evi pis gösteriyor bence. yaşadığımız yer küçük TOKİ evleri var oraya taşınmak istiyorum ben. Evleri küçük tabi buraya göre kirası da fena değil şuan oturduğumuzdan 3 bin eksik.Eşimin iş yeri şuanki oturduğumuz yere 2 dk yürüme mesafesi , TOKİ çok uzak değil merkeze ve iş yerine arabayla 2 dk sürer.Sizce düzenimi bozup taşınsam saçma mı olur temiz küçük eve yoksa bu eve her ay temizlikçi mi alayım

Hanımlar şuan yaşadığım ev büyük ve temizliği bir o kadar zor kapılar girintili çıkıntılı toz oluyor işçilik desen kötü pencerelerde alçı izleri hala var çıkmıyor süpürgelikler deseniz evi yıkamışlar hortumla şişmiş ve rengi kalkmış bunlarda evi pis gösteriyor bence. yaşadığımız yer küçük TOKİ evleri var oraya taşınmak istiyorum ben. Evleri küçük tabi buraya göre kirası da fena değil şuan oturduğumuzdan 3 bin eksik.Eşimin iş yeri şuanki oturduğumuz yere 2 dk yürüme mesafesi , TOKİ çok uzak değil merkeze ve iş yerine arabayla 2 dk sürer.Sizce düzenimi bozup taşınsam saçma mı olur temiz küçük eve yoksa bu eve her ay temizlikçi mi alayım
3 bın ordan kalır 2 de burdan yardımcı abladan kalır 5 bin güzel para …

Tabi taşınma masrafları depozito emlak gozunuze batmayacaksa 😀

Ben daha küçük bir eve gitmek istemezdim
Ise de yakinmis, bu da bir arti
Tasinmaktansa eve az makyaj yapin, supurgelikleri degistirin mesela, arada temizlikci de tutarsiniz

ben küçük evleri daha çok seviyorum. coluk cocuk yoksa yayla gibi eve gerek yok bence:) kendim de sevgilime ev ararken 1+1 aramistim çünkü ikinci bir oda olsa bosu bosuna evi sogutacak- kullanilmayacak da esyalarin tıkıldığı cirkin bir oda olacak - ustelik fiyati arttiracak. ne gerek var:) bol depolama alanli küçük ev bence daha güzel
yerinde olsam toki evine geçerdim ben. Hem depreme karşı daha dayaniklilar. son depremde hicbir toki evi yikilmamis

Tokiyi gidip incelediniz mi? Orada da kötü işçilik, alçı izleri ya da daha farklı problemler olabilir. Bence önce iyice inceleyin, kafanıza tam yatarsa taşının.
Bu evi sevmiyorsunuz, kirası da yüksek. Isınmadığım bir evde yaşamayı istemem ben.

Bazı tokilerin de mutfağı, salonu çok ufak oluyor. Ama şu an oturduğunuz yerde çocuk oyun alanı yoksa, site değilse hemen taşının. Çocuklar içib ortam daha iyi oluyor Tokide.

Yeni dairede de bir ton sorun olabilir. Saydiginiz sebeplerden ev degisikligi mantıklı gelmedi uzerine tasinma emlakci masrafi eklenecek esyalar tasinirken illa zarar goruyor ufak tefek.

Back
X